reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka wow.... super prezent i super żona z Ciebie!!!

Karlitka pochwal się jak już coś ciekawego znajdziesz :tak:

Madzieńka Julcia śpi?

Fogia jesteś dzielna mamuśka!!!

reklama
Cześć!
Ja króciutko bo gotuje:-)
Madzienka imprezka udała się:tak: Dziękujemy:-D
Maltanka pomysłowa jesteś :-)
Ja się dziś popłakałam jak Gabi sama do mnie przyszła, puszczała się ale nigdy dłuższego dystansu sama nie pokonywała a tu dziś się odważyła....:rolleyes2: Ale cierpliwie czekamy aż sama do tego dojrzeje.

maltanka to męża do Kielc wysyłasz ?? szkoda ze w Lublinie nie ma takich szkoleń ....

hej dziewczynki

my dziś znowu urzędujemy we dwoje. M. w pracy, Fifi u prababci. Tylko Antosinek coś mniej skory do dania mamie odpocząć. Wczoraj spał 3-4 godziny, a dziś już bardziej rączkowy. Pospał godzinę i już słyszę jak postękuje w łóżeczku. :sorry2: :happy2:

to sobie popisałam ...... ;-):-)

spoko mój też jest rączkowy ;-) a wcale go tego nie uczyłam ....

Karlita co sie przejmujesz polskimi znakami, ja nie karmię i zjadam....:-D:-D:-Dnapisałam Ci coś na gg

dziękuję bardzo :-)

i jak poszukiwania?
Karlitka pochwal się jak już coś ciekawego znajdziesz :tak:
no własnie nie wiem ... moze klocki duplo ?? kusi mnie fontanna FP ;-)

ale za to nam zamówiłam obraz na płótnie z sesji ciążowej :-)

Talia
super że imprezka udana :-) brawa dla Gabi za pierwsze kroczki :-) koniecznie nagrajcie film z pierwszych kroków :-)

talia super ze imprezka udana:-) Gratuluje dla Gabi pierwszego samodzielnego spaceru:-)
maltanka GG!!!
Madziarka Julo-Mały Artysta!!!:-) SUPER!!!

Witam kochane...cztyam was od rana(z przerwami...hi,hi) ,no i nie doczytalam.....:no:....wiec sie do niczego nie odniose-SORKI.....ale zawsze cos ze nie moge odpisac:dry:,a jeszcze w poludnie bylam u neurologa z moimi migrenami....potem Karolci marudze na widok mamy i kroku nie dala nawet zrobic tylko przyklejona....ehhhhh:-D
Od wczoraj tak ma,bo wczoraj mlocilismy tymiamek od 8 do 16 :szok:...ledwo zylam wieczorem,wiec juz nie zagladalam.....:sorry2:
A,nie pisalam co tam u kardiologa w sobote,wiec juz EKG sie lekarzowi nie podobalo:-((bo przed wizyta robia zawsze EKG),serducho za szybko bije mi,100 uderzen na minute,jak po wysilku jakims...ehhh...jakies szmery wysluchal....na 15 lutego na EHO serca zapisana jestem,wiec zobaczymy co tam wyjdzie jeszcze:szok:...matko znow sie stresuje,a to nie dobrze dla serducha:-(....ehhhhh.....dopisal mi jeszcze jeden lek od cisnienia i na zwolnienie pracy serca....wiec zobaczymy
A,jeszcze mam przejsc na diete niskocholesterowa:szok:...ciekawe czy sie mi uda,bo jak poczytalam to prawie nic nie moge jesc z tego co jadlam do tej pory....:szok::szok::szok:
Bo jak cholesterol nie spadnie w przeciagu 3-5 miesiecy,to leki mi bedzie musial wprowadzic,a je juz trzeba bedzie brac do konca zycia,jak sie zacznie.......sypie sie juz i tyle:-:)-:)-(...starosc nie radosc

Tak wiec widzicie ze nastroj mam niekiepski..............................
Jutro moze nadrobie czytanie.......DOBRANOC

reklama
hejka:cool2:

Wybaczcie ale ostatnio nie mam czasu i weny na pisanie przez to choróbsko:confused:
Wczoraj byłam z dziewczynkami u lekarza:dry: miałam na godz.12.45 a weszłam do gabinetu 13.40:eek: także sie osiedziałam trochę a Amadna to juz prawie wyszła z siebie tak jej się nudziło:dry: no ale mniejsza o to ze zdrówkiem jest nie za dobrze kolejny zestaw leków i liczenie na poprawe:no:
a dziś z Martynką zaliczyłyśmy hematologa na chodźki:dry: pani doktor osłuchała opukała i dała skierowanie na badania które od razu po wizycie poszłyśmy wykonać:confused: w laboratorium panie próbowały pobrać Martynce krew najpierw z główki dyskutując głośno czy to co widzą to jest na pewno żyła:eek: ale po kłuciu krew nie leciała więc dorwały się do rączki i trzy ampułeczki pobrały na wynik pół godzinki czekałam i z nim mam sie stawić 8.02 :confused: aż dwie wartości nie mieszczą się w normach to przede mną tydzien stresowania zanim to z panią doktor skonsultuje:no::no:

Anet oj widzę że u Ciebie nie zaciekawię:no: mam nadzije że cholesterol się obniży a z serduchem ze się to unormuje:confused:
Zdróweczka życzę:confused:

Do góry