reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka oby głowa nie bolała:no:
karlita no właśnie dużo rzeczy jest do dogadania a to plaże a to coś dla dzieci bo H już duży znalazłam fajne miejsce teraz myślę jak restę przekonać:sorry2: w Jastarni i Helu obawiam się też dojazdu bo tam jest jedna droga a weź potem stój w korkach itp:sorry2: co roku zakopiankę klnę to 10-20 minut się stoi a nad morzem pewnie więcej ludzi..ps kurczę kiedy będzie lato, ja chcę wakacje:-D

reklama
Sunday współczuję @:-( ja już rok nie mam i mi nie śpieszno do tego:tak: mamy fiata uno. Jak pracowałam to miałam Matiza ale później mąż go sprzedał:wściekła/y::angry: bo stał pod blokiem nieużywany.
Misia zdróweczka dla Natalki:tak:
Gon1a nieźle dzisiaj zaszalałaś tyle kasy wydać:no: nie kupuję ubrań na allegro bo jestem nie wymiarowa i wolę przymierzyć niż w ciemno kupować:tak:
Emilko siostrzeniec jest pulchniutki i nawet nosi ubranka na większy rozmiar niż powinien mieć, teraz jak zaczął chodzić to widać że troszkę zeszczuplała mu twarz:happy2:
My już po szczepieniu. Jest jakaś nowa pediatra która tylko tak pobieżnie zbadała Michała, jak pytałam o plamkę na czole to powiedziała że to naczyniak i nic więcej:no:, jak na razie to nie przypadła mi do gustu. Michaś nie płakał przy szczepieniu, śmiał się do pani pielęgniarki i gaworzył do niej. To i ja już idę spać, dobranoc:-)

A jednak zajrzałam;-), ach ten nałóg....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maltanka
no właśnie oby nie bolała:sorry2::sorry2:

Justyna brawa dla dzielnego maluszka...

Pochwalę się moją małą gwiazdeczką...
Ciociu Kasiu dziękujemy za wiadomość o fotce...tak na pewno przegapiłybyśmy...:sorry2::sorry2:
Jula -gwiazdeczka gazetki MiniMini
Jula_w_gazecie.jpg

My już nie śpimy, dzisiaj jakaś ranna pobudka była, ale chociaż no super.

Madzienka od razu otworzyłam gazetkę żeby zobaczyć. Bardzo ładne zdjęcie, ale to dlatego, że Jula śliczna :tak:

Justynka mi M też mój samochód sprzedał, bo stwierdzi, że szkoda kasy na ubezpieczenia dwóch.

Witam :-):-):-)
My dopiero wczoraj na noc do domu wróciliśmy więc nie zaglądałam a i poczytać co tak naskrobałyście nie mam szans bo by mi chyba cały dzień zajęło :-D:-D:-D
Pobiegałam po Radomiu w szerz i wzdłuż, Majkę wymroziłam i od razu mi lepiej :-D:-D:-D, ni ma to jak powrót na stare śmiecie :-D:-D:-D
No a dzisiaj porządki czekają i pranie i jeszcze jakieś zakupy trzeba by zrobić :sorry::sorry:

I ja witam z ranka,
wczoraj was poczytałam ale nie miałam już siły odpisać... :-)

Julcia wybrałam do przedszkola, Nela już ubrana i najedzona a teraz ja zasiadam do herbatki i śniadanka :) później nastawiam pranie i robię kawusię :-) i zasiadam do was na dłużej... mam nadzieję!

jeszcze tylko jedno:
Madzieńka jak zdrówko? przepraszam że wczoraj się nawet nie pożegnałam ale moja mała znowu się obudziła z płaczem... :-( i jak się położyłam to już nie wstałam...

Hej, widzę że produkcja na Lublinie pełną parą;-):tak::-). Marcówki wczoraj mi zabalowały:tak::-D:-D a dziś ja wątek otwierałam:szok::tak::tak::cool:.
Młode dziś wcześniej odstawione na 7:30 bo Olek ma wyjazd do domu opieki dla starszych z występem na Dzień Babci. Teraz czekam na kuriera - tylko nie wiem co przywiezie czy pościel do łóżeczka czy gry do paczek choinkowych do przedszkola sztuk 29 :szok: bo mówił że 2 paczki ma:tak:.
M pognałam żeby przewijak kończył sklecać bo na razie tylko płyta docięta i listewki dookoła przycięte:tak:- ma mi to ładnie tapetą okleić i przymocować wszystko razem.:tak:

Witam się i ja :-)
madzienka super gwiazda z Julki:-)
anaconda27 super że się zrelaksowałaś przez weekend!
misia2010 jak tam Natalka dzisiaj?
Emilia1983 madzienka ma dzisiaj się dowiedzieć jak to z tymi przebraniami...
justyna2729 dzielny Michaś! Brawo! A gdzie chodzicie do przychodni?
marta1981 a Ty jak się czujesz? Nie masz żadnych dolegliwości? Bo to już taka zaawansowana ciąża...
A ja się obudziłam jakaś chora, chyba coś mnie rozkłada...Chyba nas przemrozili na tym egzaminie, Kuba szaleje a ja mam zamiar ogarnąć pranie...Mam nadzieję że on nie zachoruje...Miłego dzionka:-)

witam i ja

u nas też rano pobudka, ale H oglądał bajki i pił mleko a ja przysnęłam jeszcze:zawstydzona/y:

my już po śniadanku, ja z kawką dołączy się któraś?

a H pożedł do łazienki i krzyczy "oda"oda" (czyt. woda) i zażyczył sobie zabawę w wannie :tak:to mam chwilę, a od rana uracza mnie tu swoim śpiewem:-D wlącza stoliczek FP i śpiewa "sto lat":-p

justyna, emilia
a mój stwierdził, że mi nie kupi na razie samochodu bo większość czasu by stał pod domem:dry: a w ogóle to doszedł do wniosku że to sobie kupi coś nowego a mi zostawi ten co mamy:-D
anaconda ja też zawsze zlatam swoje miasteczko, :-D ale mieszkać to chyba bym tam już nie umiała:-D
madzienka jak u was?...;-);-);-)
antuanet ty się kuruj teraz...bo wiesz;-) trza się gdzieś ruszyć ;-);-):-D
sundey a Ty jak się czujesz? @ podpuściła trochę?

Ostatnia edycja:
reklama
karlita no właśnie dużo rzeczy jest do dogadania a to plaże a to coś dla dzieci bo H już duży znalazłam fajne miejsce teraz myślę jak restę przekonać:sorry2: w Jastarni i Helu obawiam się też dojazdu bo tam jest jedna droga a weź potem stój w korkach itp:sorry2: co roku zakopiankę klnę to 10-20 minut się stoi a nad morzem pewnie więcej ludzi..ps kurczę kiedy będzie lato, ja chcę wakacje:-D

hmmm ja nigdy do Jastarni nie stałam w korku ....
ale my zawsze jeździmy w nocy by być na rano :-)

Jula -gwiazdeczka gazetki MiniMini
Zobacz załącznik 323123

o patrz jak ja Ją przeoczyłam ;-) sliczna gwiazda :-)

maltanka jaki macie stoliczek ze spiewa sto lat???

wybaczcie ze zjadam polskie znaki ale wlasnie karmie Norberta ;-)
znów dzis dawał popalić w nocy ...

Ostatnia edycja:
Do góry