reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My na basen dzisiaj nie poszlismy:blink::blink::blink:bo mnie coś z rana zaczynało więc lepiej nie kusić losu bo imprezki na koniec tygodnia się szykują!!!:-p:-p:-p
Więc korzystając z wolnego popołudnia, połozyłam się z Julą i pospałam, ciekawe kiedy pójdę dzisiaj spać:baffled::baffled::baffled::baffled:

Trzymam kciuki za testy z angielskiego - Maltanka, Antuanet

ja właśnie zamówiłam inhalator :-) ostatnio czytałam duzo o tym w sieci :-) a że dopadły mnie zatoki to postanowiłam zainwestować ... ;-)

Jaki zamówiłaś???

Anetko współczuję bólu głowy...to pewnie z niewyspania!!!

Fogia super że u Was układa się.....a Antos jak dla mnie to wygląda jak dziewczynka:blink:
Co do Filipka to chyba Madziarka polecała kiedyś książkę rodzeństwo bez rywalizacji.....

Maltanka my wynajmowalismy mieszkanko w Sopocie, jeśli bedziesz chciala namiary pisz...

Talia pisałam już o konkursie w banku Pekao SA jeśli macie tam konto i kartę maestro, master card to proszę Cztery Pory Roku
Talia a jak urodzinki Gabi zadowolona, jeśli pisałaś to chyba nie doczytałam:sorry2::sorry2:

Misia cierpliwości i zdróweczka dla Natalci!!!

Sunday w Empiku

No właśnie gdzie Anaconda...chyba z Radomia jeszcze nie wróciła...

reklama
Madzieńka kupiłam ten :-)

INHALATOR MEDEL - 3 maski- promocja cenowa !!!! (1422139041) - Aukcje internetowe Allegro

przeważyło MMAD czyli przecietna średnica cząsteczek która dociera do płuc ;) im ten współczynnik jest niższy tym więcej ich dociera do płuc

ten model ma MMAD 1,9 a ORMON 4
dlatego padło na ten model

i dodatkowo wybrałam opcję dodatkowa jaką jest maseczka dla dzieci do 6 miesięcy

Norbertowi coś charczy w nosku, zakraplam mu sól fizjologoczna i jest lepiej więc takie inhalacje z soli fizjologicznej bądz morskiej też powinny pomóc :-)

Witam
nie odzywała sie kilka dni bo cała sobote i niedziele spedziłam w łóżku, przeziebienie mnie wzielo, wypociłam sie, sok malinowy, miód, czosnek i juz lepiej, katar mam ale to juz pikus.
Asia niby zdrowa ale sa jeszcze szmerki w oskrzelach, mamy sie do pt inhaowac i kontrola w pt. Nie zagladalam do Was tu przez 2 dni i nie mam siły nadrobic, bo dzis masa prasowania na mnie czekała chyba ze 3 godz mi zeszło ale wsio wyprasowane ale lepej sie czuje.
Dzis portfel lzejszy o 2000 zł, przeglad samochodu, ubezpieczenie no i kupiłam sobie dziny ciążowe za 120 zł szok, ale wolałam przymierzyc, wiecej juz nic nie kupuje w sklepie tyle kasy, na allegro miałabym2,3 pary spodni, tylko czy były by ok??
Fogia gratuluje ślicznego synka
Maltanka super to Twoje akwarium
co ja mialam jeszcze napisac....??
zdrówka dla wszystkich chorowitków

Moje już śpią to mam chwilkę

Justynka waga 12 kg na rok to nie tak dużo. Moja tyle ważyła na rok i dalej tyle ma, teraz tylko w górę rośnie. Uwierz że bywa duuuuużo gorzej :szok:.

gon1a kuruj się i nie daj się chorobie :tak:

karlita też muszę sobie taki inhalator sprawić :tak: ciekawe co na to M :sorry2:

karlita Gabi śliczna:-) Kochana malutka...siostrzyczka:-):-):-) Cudowny widok:-)
my w tamtym roku byliśmy w Kołobrzegu, tyle że w hotelu...
maltanka miałam mieć test z dwóch unitów, głównie o turystyce i tam stopniowanie było ale babka zapomniała:tak::tak::tak:a nikt jej nie przypominał...
misia2010 zdrówka dla Natalci:-)
sunday_ współczuję takich przejść z @:baffled: Ja czasami czuję się lepiej niż w normalny dzień a czasami też ledwo żywa....Nie wiem od czego to zależy...
madzienka a na ten bal to zakładacie jakieś przebrania dzieciakom?
Ja już po angielskim, zrobiłam sałatkę grecką i muszę małego uśpić tylko nie wiem jak bo on jakiś dzisiaj pobudzony:confused: W środę teściówka robi imieniny więc się party szykuje...a na 22:30 idziemy z małżem do kina:tak:

misia zdroweczka dla Natalki!
mandziula oby to byly zeby, zdrowka dla WAS!!!
karlita a masz jakies linki do znanych kwater nad morzem? My myslimi o okolicach Zalewu Wiślanego- Katy Rybackie może, oglądałam mase ofert ale nic mi tak naprawde w oko nie wpadlo. Moj M byl pare razy z rodzicami kiedy wlasnie w Katach, maja nagrania-super tereny:-)

Witam sie w koncu. Ale mam fatalny dzien.... @ przyszla wczoraj ale nigdy mnie tak z nog nie zwalala jak dzisiaj, wszyscy w pracy pytali sie czy chora nie jestem... momentami to mialam mroczki przed oczami :-( jak dobrze ze juz jestem w domu :tak::tak: Maksia musialam poslac na bajke bo nie mam sil na zabawianie go:-( Jeszcze musze popisac na jutro do pracy...zeby mi sie choc troche chcialo :zawstydzona/y:

A gdzie anaconda?

hmmm...muszę sobie na necie te Katy pooglądać;-);-)
oj, współczuję @...oby szybko było lepiej:tak::tak::tak:

My na basen dzisiaj nie poszlismy:blink::blink::blink:bo mnie coś z rana zaczynało więc lepiej nie kusić losu bo imprezki na koniec tygodnia się szykują!!!:-p:-p:-p
Więc korzystając z wolnego popołudnia, połozyłam się z Julą i pospałam, ciekawe kiedy pójdę dzisiaj spać:baffled::baffled::baffled::baffled:

Trzymam kciuki za testy z angielskiego - Maltanka, Antuanet

Jaki zamówiłaś???

Anetko współczuję bólu głowy...to pewnie z niewyspania!!!

Fogia super że u Was układa się.....a Antos jak dla mnie to wygląda jak dziewczynka:blink:
Co do Filipka to chyba Madziarka polecała kiedyś książkę rodzeństwo bez rywalizacji.....

Maltanka my wynajmowalismy mieszkanko w Sopocie, jeśli bedziesz chciala namiary pisz...

Talia pisałam już o konkursie w banku Pekao SA jeśli macie tam konto i kartę maestro, master card to proszę Cztery Pory Roku
Talia a jak urodzinki Gabi zadowolona, jeśli pisałaś to chyba nie doczytałam:sorry2::sorry2:

Misia cierpliwości i zdróweczka dla Natalci!!!

Sunday w Empiku

No właśnie gdzie Anaconda...chyba z Radomia jeszcze nie wróciła...

a mogę zapytać, jakie koszty takiego mieszkanka w Sopocie?:sorry2:

Madzieńka kupiłam ten :-)

INHALATOR MEDEL - 3 maski- promocja cenowa !!!! (1422139041) - Aukcje internetowe Allegro

przeważyło MMAD czyli przecietna średnica cząsteczek która dociera do płuc ;) im ten współczynnik jest niższy tym więcej ich dociera do płuc

ten model ma MMAD 1,9 a ORMON 4
dlatego padło na ten model

i dodatkowo wybrałam opcję dodatkowa jaką jest maseczka dla dzieci do 6 miesięcy

Norbertowi coś charczy w nosku, zakraplam mu sól fizjologoczna i jest lepiej więc takie inhalacje z soli fizjologicznej bądz morskiej też powinny pomóc :-)

ooo...fajny ten inhalator:tak::tak:my powoli też się za jakimś rozglądamy:tak:przyda się i Natalce i nam:sorry2:

maltanka my jesteśmy zwolennikami Helu ;) w sumie najczęściej bylismy w Jastarni ale na kempingach ;)
i chyba w tym roku tez pojedziemy do Jastarni bo znamy tamte rejony a Norb bedzie miał pół roczku więc lepiej jechac tam gdzie się zna teren ;-)

ja myślałam gdzieś o rejonach władysławowa, chłapowa może bardziej, Hel, Jastarnia obawiam się dużego tłoku ludzi, szukam czegoś żeby nie w środku miasta:no: jak jeździmy do Zakopanego to mamy miejscówkę tak 8 km od Zakopca i jest ok nie ma ludu itp jedno miejsce mi się podoba, jeszcze muszę brata przekonać do niego...a kiedy się wybieracie lipiec/sierpień?

mąż zaspał i nie poszedł do pracy, więc teraz pojechał z Natalką na kontrolę do lekarza:tak:oj, denerwuję się co tam powie pani doktor:-(chciałabym, żeby już było po wszystkim, ale nadzieja niewielka, bo Króliczek wciąż pokasłuje i kicha:-:)-:)-(

zdrówka dla Natalki oby szybko jej przeszło

maltanka do Angli jedziecie na wakacje czy za praca???:-) PW

dzięki;-)
o wakacjach raczej myśleliśmy:-p
współczuję @

Dzis portfel lzejszy o 2000 zł, przeglad samochodu, ubezpieczenie ...

zdrówka dla was

:szok::szok::szok: ile za ubezpieczenie:szok:

maltanka miałam mieć test z dwóch unitów, głównie o turystyce i tam stopniowanie było ale babka zapomniała:tak::tak::tak:a nikt jej nie przypominał...

to ci się upiekło

udanego wieczorku

Kołobrzeg troszkę daleko bo mam plan pozwiedzać Gdynię trochę i w ogóle Trójmiasto:tak:

właśnie gdzie anaconda????:szok:

Antuanet24 właśnie też chciałam się spytać o przebrania na ten bal :tak:.

Ale dzisiaj cicho :szok:.

Ja też już spadam bo M z pracy wrócił. Idę obiadek odgrzewać .

Antuanet ja Julę ubieram w sukienkę....my nie przebieramy się

Misia dokładnie nie pamiętam...ale w sezonie płaciliśmy ok.250zl a po sezonie 150zł za dobę za kawalerkę:tak:

ale mnie głowa boli....idę Julę położyć spać:tak:i może jeszcze zajrzę, jak nie to dobranoc:-)

reklama
karlita Gabi śliczna:-) Kochana malutka...siostrzyczka:-):-):-) Cudowny widok:-)
dzięki kochana :-)

ja myślałam gdzieś o rejonach władysławowa, chłapowa może bardziej, Hel, Jastarnia obawiam się dużego tłoku ludzi, szukam czegoś żeby nie w środku miasta:no:

my 2 lata temu mielismy rezerwacje we Władysławowie i niestety plaże nam sie nie spodobały i pojechalismy do Jastarni ;)

owszem na głównych plażach jest tłok ale jak odejdziesz kawałek to nie ma tylu ludzi ;-)
a przy pasie leśnym jest dobra alejka kostką wylożona więc można sobie spokojnie zrobić spacer :-)

nie wiem kiedy pojedziemy ... wszystko zależy od kilku czynników ... ale mam nadzieję że uda sie wyjechać ...

Do góry