aneta82
Fanka BB :)
dziewczyny, melduję, że żyję, ale gorzej z klawiaturą, zdycha... u nas w porządku, byłyśmy ostatnio zajęte, często w Lublnie, i nie miałam czasu na BB, ale postaram się nadrobić, zmienię klawiaturze baterie, bo muli okropnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no to Norbert przybiera na wadze bo połozna sprawdzała ... teraz ma być u nas jakoś na początku lutego to też poproszę by wagę przyniosła :-)Witam!
Karlita u nas Michał od wyjścia ze szpitala nie przybierał na wadze mimo że ciągle ssał pierś. Pediatra mówiła nam żeby dokarmiać go butelką ale ja szłam w zaparte i nie dawałam mu sztucznego mleka tylko siedziałam i bawiłam się laktatorem. I to wiele nie dawało bo w ciągu pół godziny odciągałam z obu piersi 50 mlczasem mniej. Mały w tym czasie ciągle płakał. teraz jak podaję mu butelkę to widzę że uspokoił się. Karmię go butelką 5 razy dziennie i w międzyczasie cysia jeszcze ssie. Moje mleko wygląda jak woda, a siostra jak odciągała to jej było żółte. U mnie w rodzinie mówią że to wina tego że nie jem wszystkiego
Mam nadzieję że u Norberta to tylko zły dzień
Karlitka ja też uwielbiam obserwować dzieciaki jak się czymś zajmą... my z Julem właśnie ćwiczymy literki![]()
ja już teraz przy drugim dziecku jestem mądrzejsza ... takie wypowiedzi strasznie mnie stresowały przy Gabi a teraz mnie to szczerze ... grzeje ;-)karlita ja nie lubię takich lekarek co mówią że MM jest złe i krytykują. A znając życie to często tak bywa że Ci tak krytykują sami nie karmili piersiąi tylko pouczają. Ja się spotkałam właśnie z takimi przypadkami.