reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Właśnie 1500zl!!!:-( w 2010r robily z funduszu a teraz nie dostali pieniedzy:-( jeszcze moja nadzieja w MEDICOSie na Czechowie , ale nikt tam nie odbiera na dwoch numerach :-(...............

Sunday z tego co pamiętam to oni chyba w niektóre dni pracują tylko popołudniu...może dzisiaj bedę tamtędy przejeżdżała to zobaczę....
jakby było otwarte to o co mam pytać....

Madziarka jak twój głosik....???i samopoczucie, wzięłaś antybiotyk???

Dodzwonilam sie na Br. Wieniawskich:-) i zapisani jestesmy na 15lutego(na NFZ) ale narazie zabiegi wstrzymali wszystkie bo nie maja wszystkich podpisow z funduszem(ale babeczka mnie upewnila ze beda miec).
Marta spojrz na telefon!!!!
anaconda dzieki!:-)

Anetko82 witaj po przerwie:tak::-)
Talia trzymam kciuki za lepsze wyniki:tak: A co było Gabrysi że leżała w szpitalu?? Chyba gdzieś mi to umknęło:sorry2::sorry:
/QUOTE]
Miała rotawizusa:-(
klawiatura dalej muli, chyba ją wymienię na lepszy model, :tak:
byliśmy dzisiaj u laryngologa z Olą, bo łapała się za jedno uszko, a ja tam wolę dmuchać na zimne, ale jakie dziecko tam było, szok :szok::wściekła/y: wyszliśmy już od lekarza, a ten mały, tak na oko 6 lat, leci do nas, język wystawia i do mojego męża: "Ty nie jesteś ojcem tego dziecka" mnie zatkało, ludzie się śmieją, a za chwilę gówniarz podlatuje i mnie bije :no::wściekła/y: złapałam go za rękę, ale nie zdążyłam się odezwać, bo matka go zabrała, Ola w ryk, nie wie o co chodzi, ten mały się cieszy, jego matka nic sobie z tego nie robi, paranoja jakaś

poczytałam Was, ale za dużo tego, więc wszystkim chorowitkom zdrówka, pracusiom chwili spokoju
WOW ale mieliscie towarzystwo w przychodni ja to bym się odezwała do takiej matki......:wściekła/y:

Witam:sorry2:

U nas niestety chorobsko na dobre sie rozkręca :baffled: mnie gardło boli od wczoraj do tego kaszel dusi , Amanda coraz bardziej zasmarkano-kaszląco- kichająca i na dodatek już Martyna pokasływać zaczyna:wściekła/y: żyć nie umierać :wściekła/y::wściekła/y:
Tylko zdróka Wam życzyć oby Martynki nie wzięło!

Witam i ja :-):-)
Właśnie wróciłyśmy do domu i zdążyłam rybkę w ziołach zrobić więc zajadamy obiad :tak::tak::tak:
Maja naciągnęła mnie w realu na płytę WINX ale powiedziałam jej że odbiorę za to ze skarbonki :cool::cool:
Zimny wiatrzysko wieje i na dworze nieprzyjemnie ale przecież tyłeczki musiałyśmy troszkę przemrozić :-D:-D
Talia trzymam kciuki za wyniki Gabrysi żeby były dobre :tak::tak:
Sunday nie ma za co, jak będziesz chciała się coś dowiedzieć to daj znać a ja tam przejdę i zapytam :tak::tak::tak:
Madzienka dzięki za spotkanie :tak::tak::tak: mam nadzieję że hulajnoga będzie zabawką nr 1 :tak::tak:
Aneta bo niektóre dzieci to tylko przez kolano przełożyć i bić :sorry2::sorry2::sorry2:
My mieliśmy jedną klawiaturę bezprzewodową to co chwila muliło i baterie trzeba było zmieniać a teraz mąż w wakacje kupił nową i jeszcze ani razu baterii nie wymienialiśmy :tak::tak: i przede wszystkim działa bezproblemowo
Aluśka zdrówka dla was, nie rozkładajcie się na dobre :tak::tak::tak:

ja nawet nie zdążyłam zareagować, bo byłam w totalnym szoku, jeśli matka uwagi nie zwraca, to ja nie będę jej dziecka wychowywać, rozmawiałam z mężem, co będzie, jeśli będziemy w lecie chodzić na plac zabaw i będą takie sytuacje, bo już tu różne zachowania widziałam, to mi mówi żeby to olać, jak olać, jak dziecko później bierze przykład z innych, powiedziałam, że będę z nią jeździć do Lublina do BB ciotek :tak::-D

Sunday życzę powodzenia, na pewno będzie dobrze
anaconda27 u mnie też rybka na obiad, mniam, mniam
aluśka zdrówka Wam życzę

Witam popołudniowo:-)
karlita to super że Gabi zadowolona z wyprawy do Bugi, ale śliczna z niej dziewczynka- ja też taką chcę:tak: A co do smoczków: właśnie niektóre szkraby nie uznają silikonu:sorry2: Mojej znajomej dziecko też nie chciało. A jak chcesz wagę niemowlęcą to mogę Ci pożyczyć, Kuba dostał jak się urodził...
madziara78 a Ty jak tam zdrówko? Przechodzi Ci trochę? Bo podobno jakiś wirus panuje, przychodnie przeludnione chorymi....Ja też uwielbiam patrzeć na Kubusia, zwłaszcza jak ma taki bezbronny dziecięcy sen z rączkami do góry:-)
misia2010 zdrówka dla Natalki:tak:
emilia mi Kuba też tak ulewał, do ok 7 m-ca- normalnie chlustał ale potem mu przeszło. Też się martwiliśmy, ale pediatra mówiła że niektóre dzieci tak mają...
maltanka dobrze że małemu już lepiej! No i gratuluję kolejnego ząbka:-)
aluśka zdrówka dla Was!!!!
aneta82 ciekawe skąd takie dzieci 6-letnie łapią takie "teksty":szok: Normalnie brak słów na takie zachowanie.
sunday to dobrze że się dodzwoniłaś! Trzymamk kciuki żeby to nie było nic poważnego!!!
anaconda super że zakupy udane:-)
Ja się nie odzywałam przez weekend bo szkolenie miałam, wczoraj w Bugi- madzienka dziękuję za super spotkanie! A potem praca...Dzisiaj była u mnie koleżanka ze swoją 3 m-czną Kamilką- Kuba zaprezentował małej swoje koparki, spycharki, betoniarki i inne rupiecie...Mała tylko patrzyła malutkimi oczkami co on jej opowiadał. Teraz śpi więc chwilka na nadrobienie zaległości...Miłego popołudnia.:-)

Witajcie dziewczynki :happy2:

nareszcie jesteśmy w domu. Chcę Wam podziękować za wszystkie ciepłe słowa, pozytywne fluidy, kciuki, dobre myśli i modlitwy. :happy2: Za nami ciężki czas, chociaż w tej chwili wydaje się tylko złym snem, a ja naprawdę czułam Wasze wsparcie i tą pozytywną energię i te wszystkie ciepłe esemesy .....
Jeszcze raz kochane

BAAAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!!!!!!

na razie próbuję się ze wszystkim ogarnąć. Antoś jest przesłodki i jak na razie mało absorbujący. Za to Filipek troszkę zazdrośnik więc każdą wolną chwilę będę starała się mu poświęcać. Jak tylko czas pozwoli będę zaglądać na BB.

reklama
Fogia Antoś WITAJCIE W DOMU :-)

Anetka dziękuję za propozycje ale chyba Norb przybiera na wadze .... zobaczymy na początku lutego ;-)

Do góry