aneta82
Fanka BB :)
aneta ale mieliscie przejscia!!! a jak uszko Oli?
dobrze, wszystko w porządku, musimy tylko kropelki zapuszczać, żeby woskowina się rozpuszczała, bo robią się strupki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aneta ale mieliscie przejscia!!! a jak uszko Oli?
Właśnie 1500zl!!!:-( w 2010r robily z funduszu a teraz nie dostali pieniedzy:-( jeszcze moja nadzieja w MEDICOSie na Czechowie , ale nikt tam nie odbiera na dwoch numerach :-(...............
Anetko82 witaj po przerwie:-)
Talia trzymam kciuki za lepsze wynikiA co było Gabrysi że leżała w szpitalu?? Chyba gdzieś mi to umknęło
/QUOTE]
Miała rotawizusa:-(
WOW ale mieliscie towarzystwo w przychodni ja to bym się odezwała do takiej matki......klawiatura dalej muli, chyba ją wymienię na lepszy model,
byliśmy dzisiaj u laryngologa z Olą, bo łapała się za jedno uszko, a ja tam wolę dmuchać na zimne, ale jakie dziecko tam było, szokwyszliśmy już od lekarza, a ten mały, tak na oko 6 lat, leci do nas, język wystawia i do mojego męża: "Ty nie jesteś ojcem tego dziecka" mnie zatkało, ludzie się śmieją, a za chwilę gówniarz podlatuje i mnie bije
złapałam go za rękę, ale nie zdążyłam się odezwać, bo matka go zabrała, Ola w ryk, nie wie o co chodzi, ten mały się cieszy, jego matka nic sobie z tego nie robi, paranoja jakaś
poczytałam Was, ale za dużo tego, więc wszystkim chorowitkom zdrówka, pracusiom chwili spokoju
Tylko zdróka Wam życzyć oby Martynki nie wzięło!Witam
U nas niestety chorobsko na dobre sie rozkręcamnie gardło boli od wczoraj do tego kaszel dusi , Amanda coraz bardziej zasmarkano-kaszląco- kichająca i na dodatek już Martyna pokasływać zaczyna
żyć nie umierać
![]()