reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia witaj Kochana w domu...jak tylko znajdziesz chwilkę pochwal się swoim maleństwem...czekamy z niecierpliwością:tak:

Ale śnieg pada i ślisko robi się, my wróciłyśmy z zakupów i bierzemy sie za ciastolinę:-):-):-):-)
miłego wieczorku

reklama
witam wieczrową porą

fogia super że już w domku:tak::tak::tak:, a Filipek napewno szybko się przywyczaji do nowej sytuacji:tak::tak:

sunday dobrze, że udało się na NFZ bo cena szokująca:szok::szok::szok:

wszystkim chorym zdrówka podsyłam:tak::tak:

wybaczcie że nie popiszę dziś ale jakoś mi weny brakuje, wczoraj mama była w Lublnie u neurologa dziecięcego bo moja bratanica (ma 3 latka) znwu wylądowała w szpitalu, zdjagnozowali u niej padaczkę:no::no: normalnie wszystkiego się dechciewa

hejka,
my mamy jakiegoś wirusa:-:)-:)-(w nocy pojawiła się gorączka i po południu byliśmy u lekarza:sorry2:mamy ospamox, pulmeo, wapno i acidofil:-:)-(ech:no::no::no::no::no::no:
znikam, bo jutro do pracy znów:wściekła/y:

reklama
Misia zdróweczka dla Was, mam nadzieję że antybiotyk szybko ulży Natalce:tak::tak:i buziak za skończone dzisiaj 10 miesiączków

Sunday dopisałam Was

Lista już wysłana do Bugi....
w przypadku rezygnacji - poinformujcie Bugi telefonicznie(81 4699608), bądź osobiście o odwołaniu rezerwacji Waszego miejsca....

Zapisani:
1. Julia Madzienki
2. Gabrysia Karlity
3. Mateusz Marzenki
4. Julek Madziarki
5. Nela Madziarki
6. Kuba Antuanet
7. Maja Anacondy
8. Natalka Emilii
9. Maks Sunday

Do góry