reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,
Sunday ja nie pomogę... mam nadzieję że to fałszywy alarm... jutro idź do lekarza po skierowanie i skonsultujcie to... może jeśli to przepuklina to skończy się jak u Marty - ćwiczeniami... tego wam życzę!

Marta odpocznij troszkę, już nie dużo ci zostało...

Maltanka jak Hubert? mam nadzieję że to był pojedynczy incydent a nie jakiś wirus...
chyba jutro wypróbuję te twoje pyszne bułeczki... :-D

Madzieńka ale żałuję że nie mogłam być dziś z Wami... ale odbijemy sobie to!!!

co do balu - my idziemy jak tylko wyzdrowiejemy...

Anet mam nadzieję że jutro zapomnisz o bólu głowy - niech sen go wygoni!!!!

Aluśka ależ się uśmiałam z tych twoich zwierzątek... :-D Zdrówka dla dziewczynek!!!

Karlitka jak tam u Was? Odpoczęłaś sobie troszkę podczas nieobecności Gabi?
Norberta możesz pokazywać nawet codziennie - takiego słodziaka aż miło oglądać!!!!! Cudny jest!!!!

Macie jakieś wieści od Fogii?? kiedy wychodzą? co z tą nietolerancją?

reklama
Mój królewicz już śpi:szok: to jest trzecia nocka gdzie zasypia bez szemrania tfu tfu tfu. Ja już po kolacji, czekam na męża, bo jeszcze w Chełmie jest:wściekła/y:, pożyczył wczoraj od kolegi auto zmienił opony na zimowe, bo ten samochód nie używany był i gumę złapał:no:, jakiś pech nas prześladuje:crazy:.
A zapomniałam pochwalić się że dostałam od PZU kartę apteczną na 200 zł:laugh2: oj przyda się przyda
Sunday ja nie miałam do czynienia z przepukliną. Ale niedawno koleżanka mi mówiła, że jej bratanek miał (4 latka) przepuklinę i miał operację. Jego rodzice martwili się jak on zniesie szpital ale był dzielny i nie płakał. W domu też spokojnie leżał:tak:. Idź jutro do lekarza i nie czytaj już netu, bo jeszcze gorzej wpadniesz w panikę. Trzymam kciuki żeby jednak to nie była przepuklina
Anet15 współczuję bólu głowy:no:
Marta odpocznij w końcu:tak:

Sunday ja również nie pomogę, bo ja nawet nie wiem jak wygląda przepuklina:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:idź jutro do lekrza i to skonsultuj....

Maltanka jak Hubercik??wymiotował jeszcze???czy już wszystko wróciło do normy??

Marta poleżysz Ty trochę:confused2::confused2::confused2:

Madziarka nawet nie wspominaj mi o Waszej nieobecności na najbliższej imprezce:eek::eek:, dwie macie już w plecy....więc teraz spotykamy się 6 lutego:tak::tak:

Anaconda byłaś w piwnicy???bo jutro Jula nie da Ci spokoju:-D:-D:-D:-D

Mandziula powodzenia w powrocie do rzeczywistości;-);-);-)

Anet mam nadzieję że ból głowy pozwolił Ci zasnąć....

sunday Ty nie czytaj w necie tylko idz po skierowanie i niech specjalista to obejrzy :-)

Anet15 współczuję bólu głowy :sorry:

Martusia ODPOCZYWAJ
!!!!!

Karlitka jak tam u Was? Odpoczęłaś sobie troszkę podczas nieobecności Gabi?
Norberta możesz pokazywać nawet codziennie - takiego słodziaka aż miło oglądać!!!!! Cudny jest!!!!

jasne że z jednym dzieckiem łatwiej ale Norb miał dzisiaj gorszy dzień ...
nie wiem czy ja mam coś z pokarmem nie tak czy to tylko taki dzień w sumie od wczoraj .... mały cały czas wisi na cycku śpi po 30 min budzi się z płaczem ... niby brzuszek ma twardy ale On jest chudszy od Gabi więc nie bardzo mam jak porównać - w sumie jak jest na rękach to nie płacze .... teraz śpi - ale po tym dniu i ja i On jesteśmy zmęczeni :sorry2::sorry2:

za to Gabi miała rewelacyjny humor cały dzień pewnie dzięki porannemu wypadowi do ludzi :-)

Witam się wieczorkiem i zaraz znikam:sorry:
nie nadrabiam nawet bo padam na pyszczek:-(znowu nocka z pobudkami na czyszczenie zakatarzonego noska:-(dziś też cały dzień się leje...a wieczorem pranie wszystkiego, bo Królewna zwymiotowała:-:)-(a jutro rano do pracy wstać trzeba:-(więc życzę tylko wszystkim zdrówka i dobrej nocki:tak:

Witam...
Zapalam światelko i szykuje sie do pracy,moze uda mi sie jeszcze przed skoczyc do przychodni-jesli mama przyjedzie niedlugo....
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia, bardzo to dla mnie wazne, ale co do czytania neta to w moim przypadku chyba nie wykonalne,bo zawsze jak cos sie "dzieje" to zaglądam i szukam co to,po to, co z tym sie robi... a niestety w necie mozna poczytac cuda wianki....:(
Kochane a znacie moze jakiegos chirurga dzieciecego godnego polecenia?W LUX MEDZIE przyjmuje jedej raz w tyg przez pół godziny :confused: ale opinie w necie rozniaste....:baffled:

Witam z ranka,

Sunday
ja z Julem chodziłam do chirurga - on mu robił zabieg na stulejkę... ale nie mam pojęcia czy przepukliną też się zajmuje... musiałabyś zadzwonić.
I nie wiem jak to jest z nfz -ja chodziłam na pół - państwowo był refundowany zabieg ale później wizyty to już prywatnie i trzeba było bulić...:baffled::sorry2:

Karlitka super że Gabi zadowolona... a Norbi może miał gorszy dzień - dzieciaczki tak mają zanim się nie "ustawią" na dzień i noc... oby tylko brzuszek go nie bolał bo wtedy to będziesz miała noszenia...

Misia zdrówka życzę!!!

Justyna to faktycznie jakiegoś pecha macie...

Madzia mam nadzieję że będziemy - mi już o niebo lepiej... już nawet nie chrypię tak bardzo... ;-)

Maltanka jak Hubcio...? coś wczoraj nie miałaś czasu na bb.... mam nadzieję że powód był inny niż chorowanie...

Ale ładny dzień się zapowiada - już widać słonko... :tak:

A ja właśnie piekę chlebek na drugie śniadanko :tak:;-)później może za te bułeczki się wezmę... a jak na razie idę robić kawusię... która chętna się dołączyć?

reklama
Witam i ja :biggrin2:

Dzisiaj chyba też nie będzie czasu na forum. Dalsze poszukiwania przedszkola i podjadę z Justysią na ważenie do przychodni.

Mój M chce iść z Natalką do Bugi, szkoda że wczoraj na to nie wpadł.

sunday idź do lekarza jak najszybciej i się nie denerwuj. Moja mama chodziła do chirurga do Sanusa prywatnie. Ale lekarz spoko bo załatwił jej szybką operację na Kraśnickich. Ominęła kolejki. Dowiem się jak się nazywa.

misia współczuję

karlita Justysia też się tak darła i jak M w końcu podał butlę to ucichła i poszła spać. U mnie okazało się mleczko nie takie ale to chyba z przemęczenia.

Anet15 współczuje migren

maltanka jak wasze zdrówko??

Marta1981 leż i odpoczywaj :tak:

Mandziula szybkiego skończenia pracy

Madziara na styczniówkach przeczytałam że Antosiowi bilirubina podskoczyła do 14 :wściekła/y:

Coś jeszcze miałam pisać ale zapomniałam...

Do góry