Anet wyobrażam sobie jaka to ciężka praca ten tymianek... mam nadzieję że Wam za niego dobrze zapłacą!!! A gdzie go sprzedajecie? ciekawe czy ten co kupujemy w torebeczkach to wasz... :-)
Za taka ciezka prace(cale lato w polu przesiedziec,bo oplewic trzeba,potem zebrac,wysuszyc , wymlocic...) to nie wiem czy duzo placa,jakies 7 zl za kg,a potem w sklepie ile taka paczuszka kosztuje....
Ale zawsze dobre i tyle...
Dziewczynki jakie macie zwierzątka w domu?
w domu nie mam,ale na dworzu,mam kota,psa i kury...he,he.....
...czasem myszki w stodole....
Anet15: A ja czasami tesknie do prac rolniczych. Lubilam tak sama w traktorku na polu muzyczka itp.
He,he...tak to i ja bym lubila....ale jak cala wiosne ,lato i jesien musisz na polu spedzic,(no z przerwami troche
)na kolanach plewiac ziola,to by ci sie odechcialo...a jeszcze do tego dzieci,dom maz ehhhhhhhhhhhh....pranie sprzatanie....
Wiecie co, segreguje Maksa ubrania i ukladam na regale, od tg bylly pieniadze-monety niecale20zl wysypane ze skarbonki a dzisiaj ich nie ma
M mowi ze nic nie widzial i nci nie bral, a oprocz nas w tym pokoju (spala) moja kuzynka ktora wczoraj pojechala do domu. Masakra normalnie,dziecku ukradla pieniadze!!! chyba jej napisze pare slow!!!! Tydzien czasu lezaly,bo nam sie zamkniecie od skarbonki zepsulo, opiekunka byla i wszystko na miejscu a tu...masakra!!!!Jaka jestem wkur.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musisz,Sunday,wyjasnic sprawe,moze przez przypadek wziela...a moze to nie ona....ale tak czy siak glupia sytuacja....
anetko powodzenie z tymiankiem oby solidnie za niego płacili :-)
ehhh nie ma to jak wstawanie w nocy :-) oby karolka szybko wrociła do przesypiania nocek :-)
rozmawiałam dzisiaj z Fogią :-) czuje sie już lepiej Mały ma 11 bilirubiny i lekarz powiedział że to duzo ... a nas wypisali z 12 ....
jak widać co lekarz to opinia :-) najwazniejsze że maly ma apetyt mają póxniej ważyć dzieciaczki to będzie widac czy Antoś przybiera na wadze :-)
co do Norberta to dzisiaj ślicznie spał w nocy po kąpieli i kolacji wczoraj padł jak suseł i spał 4h!! szkoda ze ja nie mogłam usnąć ;-) teraz też ładnie śpi :-) a Gabi z babcią poszła na spacer :-) bo E dzisiaj w warszawie :-)
a tu specjalnie na prośbę cioci Madziary ;-)
Zobacz załącznik 320443
Karlitka,co do tymianku,to wyzej juz napisalam...he,he...
a co do Karolci,to od soboty zawzielam sie i mamy nauke spania cala noc w swoim lozeczku,bez wedrowania do nas....ale z soboty na niedziele ciezko bylo...z godzine jak kladlam,a ona wstawala,ja ka znow kladlam a nna znow wstawala placzac przy tym strasznie,ale sie zawzielam i ja przetrzymalam....az zasnela i spala ladnie do 8
Wczoraj juz lepiej bylo(tzn.dzis w nocy),ze 2 razy monio wypadl ale juz do nas sie nie wybierala...ciekawe jak dzis bedzie
Witam po weekendzie
W piątek byłam z dziewuszkami u lekarza głównie to chodziło mi żeby pani doktor zbadała Martynę i żeby nam ustaliła kiedy mamy pojawić sie na szczepieniu ale że Amandzi przypałętał się katarek to i ją pani dokładnie osłuchała na szczęście osłuchowo wszystko w porządku i mam jej dawać tylko wit. C, syrop prawo ślazowy i kropelki do noska
A Martyna dostała trzy skierowania do lekarzy na chodźki
do chirurga bo ma przepuklinę pępkową, do kardiologa żeby skontrolować te szmery i do hematologa żeby ustalił czy nie ma przeciwwskazany na szczepienie Martynki
ehh
O masz,to sie wychodzisz po lekarzach...ale moze i lepiej,bedziesz spokojniejsza...i Martynka przebadana,tylko to lazenie po przychodniach....wspolczuje
Martus,az slinka cieknie...mniam,mniam....pysznosci!!!
Witam po wekendzie...ale zescie napisaly-matko!!!
Gabrysiu (od Talii:-))kochana rosnij mamusi zdrowo i z usmiechem na ustach!!!Sto latek na pierwsze urodzinki!!!
Dzis mam lenia,nic mi sie nie chce tylko spac....Anaconda to co kladziemy sie?...He,he....
Lece teraz mala polozyc,bo juz 13-sta prawie
Dobrze ze biad mam z wczoraj....
PS. Madziarka,ciesze sie ze niespodzianka mamie sie podobala,zuch dziewuszka z ciebie!!!