Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
My się właśnie z Nelą inhalujemy... więc mam chwilkę na popisanie jedną ręką :-)
Sunday dzień B i Dz u Jula jest przełożony na luty przez choroby dzieci...
Karlitka jak są dzieciaki to ksiądz pogada chwilkę, pochwali i ucieknie sam :-) my u mamy w poniedziałek przyjęliśmy księdza - Julian się tak rozgadał że go przegadał :-)
co do przedszkola- myślę że dacie radę do maluchów :-);-)
Motylla no widzisz... następnym razem tak powiem teściowi -że w poradni laktacyjnej mnie tak namówili
Anet oby to były zęby...:-(
U nas już o gorączce dawno zapomnieliśmy... tylko jeszcze kaszel trochę został...
ooo Nela mi padła podczas inhalacji... ten szum ją uśpił...
to ja idę spisywać zakupy- jutro mam dzień kuchni- muszę przygotować jedzenia na 20 os na imprezę niespodziankę z okazji ur mojej mamy ;-)
Sunday dzień B i Dz u Jula jest przełożony na luty przez choroby dzieci...
Karlitka jak są dzieciaki to ksiądz pogada chwilkę, pochwali i ucieknie sam :-) my u mamy w poniedziałek przyjęliśmy księdza - Julian się tak rozgadał że go przegadał :-)
co do przedszkola- myślę że dacie radę do maluchów :-);-)
Motylla no widzisz... następnym razem tak powiem teściowi -że w poradni laktacyjnej mnie tak namówili
Anet oby to były zęby...:-(
U nas już o gorączce dawno zapomnieliśmy... tylko jeszcze kaszel trochę został...
ooo Nela mi padła podczas inhalacji... ten szum ją uśpił...
to ja idę spisywać zakupy- jutro mam dzień kuchni- muszę przygotować jedzenia na 20 os na imprezę niespodziankę z okazji ur mojej mamy ;-)