reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

no misia ja właśnie intuicji słucham, i robiłam akurat inaczej, ale moje dzieci to głodomory i mleczko im nie starczało bardzo szybko.

A ja idę do kuchni podgrzewać obiad dla M :tak:, bo zaraz z pracy wróci. A potem szybciutko spać, bo jakaś śnięta jestem

Miłej nocki dziewczynki :-)

ja też ;-) i do 6 miesiąca tylko i wyłącznie mleczko :-D a anemii nie mamy :-p

reklama
Moja śpi więc chwila relaksu....

Maltanka Jula też opowiadała tacie kto dzisiaj u niej był i co robiła:-D:-D:-Da najbardziej przezywała że Maję bolał brzuszek....
ach słodkie te nasze maluszki:tak::tak::tak:

Anaconda jak brzuszek Mai???

Misia przespanej nocki życzę;-)

śpijcie dobrze

Widzicie co się dzieje za oknem...robi się biało i śnieżek nieźle sypie....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

na pewno nie widzicie:sorry2::sorry2::sorry2:wy spicie:-):-):-):-)

spokojnych nocek

witam z rana
ja wstalam na siusiu i spac nie moge tak juz mam od tygodnia, wczoraj ze mna asia sie obudzila to czytalismy bajke o 3 nad ranem i poszla spac, a dzis wszyscy spia a ja myszkuje, nadrabiam zaleglosci na bb, tyle tego ze nie wiem co komu napisac....
madziarka
zdrówka dla dzieciaczków i M
marta tez musze sobie sprawic taki ciążowy pas i cena niewielka
trzeba cos dla dziadkow wymyslec bo impreza w przedszkolu dopiero w lutym

Witam z rana :-):-):-)
Śnieżek spadł i od razu weselej spojrzeć za okno :tak::tak:
Nie mam na dzisiaj żadnych planów i jakoś chęci do wymyślenia czegoś też mi brak, ale jak Maja wróci z przedszkola to chcemy się wziąć za tą masę solną i odlew rączki zrobić - ciekawe czy coś z tego nam wyjdzie :confused2::confused2::confused2:
Madzienka ból brzuszka spowodowany był tym że Mai chciało się kupkę a u kogoś ona wstrzymuje i się nie załatwi, całą drogę narzekała a jak tylko do domu wróciłyśmy to odwiedziła kibelek i ból minął jak ręką odjął :-):-):-), w przedszkolu ona też nigdy tych potrzeb nie załatwia - tylko i wyłącznie w domu :sorry::sorry: Maja też przeżywała odwiedziny i opowiadała że Jula ma ładne zabawki :tak::tak:
To kiedy przychodzicie wypróbować hulajnogę :-D:-D;-);-)

Witam z ranka :-)

Moje głodomorki już wstały więc zabieram się za śniadanko...

Anet15 i jak tam Karolina?? Byliście u lekarza?

Karolinka Madzieńka super że dzieciaki super się rozwijają... i oby tak dalej - niech przynoszą tylko dumę dla rodziców!

Karlitka i co - zadałaś 100 pytań? ;-):-D

Anaconda dobrze że z brzuszkiem Mai już dobrze... ;-)

Emilia
ja też słucham intuicji - bo ilu jest lekarzy tyle mamy opinii... :szok::-D
Ja ostatnio usłyszałam że truję swoje dziecko bo w tym wieku mleko matki już nie jest dostosowane do tak dużego dziecka.. :szok::eek:
Fakt że powinnam ją już odstawić - ale na pewno nie dlatego że ją truję :laugh2::laugh2::laugh2: tylko że nadszedł już ten czas :tak:;-):tak:

Fornetka widzę że dziewczyny już cię obsypały przepisami ;-) to ja już nawet swoich nie próbuję szukać bo i tak mam to samo ;-)

A jak u Antosia z bilirubiną? wiecie coś?
Ciekawe kiedy Fogia wróci do domku... i jak Fifi zareaguje na braciszka..

Dobra, uciekam robić to śniadanko...

Miłego dnia!!!!

Już po bólu:tak:jestem lżejsza o 200 zł:no:. Umówiłam się na następną środę i czwartek.
200zl?:szok: a co Ci robil??? gdzie chodzisz do dentysty???

a jaką wagę kupiliście??bo i my myślimy nad jakąś dobrą, bo nasza pokazuje w ciągu krótkiego czasu 2 kg różnicy:dry:choć i tak strach na nią stanąć:-:)-:)-:)no::no::no:
M kupil najtansza jaka byla w Media, Z 50zl, ma 2lata gwarancji, jest malutka ale bardzo fajna :-)

maltanka co do wysychania masy solnej to zalezy taka gruba warstwa, bo ona czasem moze byc sucha i gwarda jak kamiec ale w srodku nie do konca i potem moze gnic....:eek:

fornetka ja tez gotowalam z wlasnych pomyslow jakby dla nas tylko nie dawalam tyle przypraw co nam....:tak:

fogia 5godzin po cesarce?? niezle ja 12 ni godziny krocej-i kazda mamuska jak lezaly po CC to 12 i dopiero nauka chodzenia, a i tak po 12 musiala po paru krokach wrocic i usiasc:cool:
super ze z Antosiem juz lepiej-teraz to tylko dochodzic do siebie i do domu....:tak:

anet zdroweczka dla WAS!!!

Madziarka głodomorki to juz u Was jest dobrze, ale Julek jeszcze w domku?
Kiedy macie Dzien B i Dz?

anaconda Ty z Maja mozecie cos wiecej pokombinowac z masa solna, moze jakieś korale....:tak: duze kule przebijcie iglą i do piekarnika a potem dla babci???:tak:

gon1a ranny ptaszek z Ciebie...:-)

Witam ja z kawka juz prawie wypitą...a Maksio prawie z wypitym kakao:-D
Wiecie co ładnie wygląda sniezek no zakryl to wszystko brzydkie,,,noo ale ja juz chce przyspieszyc czas do wiosny:tak: noo ale coz teraz mamy jeszcze styczne wiec ZIMA!!!!:eek:
Kuzynke mam w domu wiec mniej czasu na siedzenie. Wiecie co ja pamietam ja w pieluchach a tuu takaaa "laska" dorosla!!!JEZU jaka ja jestem STARA!!!:no::no::no: Maksio zachwycony gościem, bo i gość lubi dzieci i umie sie zająć. Wczoraj jeszcze pojechalismy popoludniu do moich rodzicow i cooo Maks wyprawial z dziadkiem, az na wieczor ochrypł:eek: ale dzisiaj juz jak nowonarodzony;-)

reklama
I my już nie śpimy (oczywiście dzięki budzikowi:-D:-D:-D) dzisiaj przedszkole przed nami....

Jula wstała i mówi...O jakie drzewa obsypane śniegiem jak u Teletubisiów:laugh2::laugh2::laugh2:

Sunday wysłałam raz jeszcze PW:tak::tak::tak:

Madzia coś maluchy zaczynają spać jeśli Ty o9 robisz śniadanko:-)

Anaconda to super że ból przeszedł Mai:-)

Miłego dzionka

Do góry