Już po bólu
jestem lżejsza o 200 zł
. Umówiłam się na następną środę i czwartek.
200zl?
a co Ci robil??? gdzie chodzisz do dentysty???
a jaką wagę kupiliście??bo i my myślimy nad jakąś dobrą, bo nasza pokazuje w ciągu krótkiego czasu 2 kg różnicy
choć i tak strach na nią stanąć:-
-
-
no:
M kupil najtansza jaka byla w Media, Z 50zl, ma 2lata gwarancji, jest malutka ale bardzo fajna :-)
maltanka co do wysychania masy solnej to zalezy taka gruba warstwa, bo ona czasem moze byc sucha i gwarda jak kamiec ale w srodku nie do konca i potem moze gnic....
fornetka ja tez gotowalam z wlasnych pomyslow jakby dla nas tylko nie dawalam tyle przypraw co nam....
fogia 5godzin po cesarce?? niezle ja 12 ni godziny krocej-i kazda mamuska jak lezaly po CC to 12 i dopiero nauka chodzenia, a i tak po 12 musiala po paru krokach wrocic i usiasc
super ze z Antosiem juz lepiej-teraz to tylko dochodzic do siebie i do domu....
anet zdroweczka dla WAS!!!
Madziarka głodomorki to juz u Was jest dobrze, ale Julek jeszcze w domku?
Kiedy macie Dzien B i Dz?
anaconda Ty z Maja mozecie cos wiecej pokombinowac z masa solna, moze jakieś korale....
duze kule przebijcie iglą i do piekarnika a potem dla babci???
gon1a ranny ptaszek z Ciebie...:-)
Witam ja z kawka juz prawie wypitą...a Maksio prawie z wypitym kakao
Wiecie co ładnie wygląda sniezek no zakryl to wszystko brzydkie,,,noo ale ja juz chce przyspieszyc czas do wiosny
noo ale coz teraz mamy jeszcze styczne wiec ZIMA!!!!
Kuzynke mam w domu wiec mniej czasu na siedzenie. Wiecie co ja pamietam ja w pieluchach a tuu takaaa "laska" dorosla!!!JEZU jaka ja jestem STARA!!!
Maksio zachwycony gościem, bo i gość lubi dzieci i umie sie zająć. Wczoraj jeszcze pojechalismy popoludniu do moich rodzicow i cooo Maks wyprawial z dziadkiem, az na wieczor ochrypł
ale dzisiaj juz jak nowonarodzony;-)