reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ja też chętna na kawusię, właśnie sobie zrobiłam capuccinko :tak::tak:
A na dworku faktycznie przyjemnie zwłaszcza jak ktoś z przymusu musi w domku siedzieć :-:)-(
Zaraz zmykam po Majkę :tak::tak::tak:

Wiecie co,ja zwariuje zaraz,Karolina ma znow goraczke.....38.5.....ale co znow ja dopadlo,na zeby taka duza temperatura? Dopiero w zeszlym tygodniu 3 dni goraczkowala i teraz znowu............:-:)-:)-:)-(

a jeszcze byla dzis meza siorka(jej syn jest u nas na feriaach) i mowila ze naszego Wojta syn zmarl(26 lat),podobno od piatku goraczkowal,nawet do 42 kresek:szok::szok::szok::szok:...pogotowie jak przyjechalo to wcale go nie zabrali tylko pyralgin dali od goraczki,wiec sami zawiezli do szpitala(Martus to w Chelmie bylo),a w nocy zmarl..........:-(

Wiec teraz sama mam schizy,czemu Karola znow goraczkuje.....ehhhhhhhh

Ostatnia edycja:
Już po bólu:tak:jestem lżejsza o 200 zł:no:. Umówiłam się na następną środę i czwartek. Po drodze zrobiłam zakupy w biedronce. Malutki śpi to mogę chwilę tu posiedzieć. U nas dzisiaj na obiado-kolację makaron z białym serem

Witam serdecznie
Madziarka zdrówka dla dzieciaczków i dla M
Anet mam nadzieje ze jednak to nic poważnego i szybko minie Karolci i bardzo przykro z powodu syna wujka aż szkoda słów
Karlita gratulacje dla ciebie za wytrwałość i gratulacje dla Norbercika i Gabi za to ze sa dobrzy dla mamy
Justyna prezent świetny i chyba zaraz go zrobię
Marta zdrówka dla Jula i wypoczywaj
Anaconda ja też mam strasznego lenia i nic mi sie nie chce a jestem sama w domu to znaczy bez mamy bo pojechała do brata na 2 tygodnie i zajmuje się sama całym domem
Fogia a jak ty sie czujesz i jak mały Antoś
Marz co tam u Ciebie jak ty się czujesz?
Talia a co u Gabi i jak wy się już zadomowiliście
Dziewczyny mam do Was ogromną prośbę czy mogłybyście podać mi przepisy na zupki i obiadki takie gotowane bo muszę już chyba coś Nikosiowi gotować od czegoś ma już te zęby a ja mam trochę czasu to sie czegoś nauczę

Fornetka nie można do ciebie wiadomości wysłać? Opróżnij skrzynkę :tak::tak:
Anet może lepiej dla pewności przejdź się z małą do lekarza :confused::confused: i nie zakładaj od razu czarnego scenariusza :tak::tak:
Justyna chyba to 200zł tak bardzo w kieszeni nie ciążyło żeby się go tak na raz pozbywać ;-);-):-D:-D

młoda88 skoro lekarz Cie tak męczy tz że wie co robi ;-) skoro była jakaś nietolerancja :-) lepiej zrobić wiecej badań niż za mało ;-)

Madzieńka takie wązne badanie a Ty tylko 2 zdania napisałaś ;-)
jestem ciekawa jak taki bilans wygląda :-)

u nas była połozna
Norbert wazy 3900g także przybrał 400g od wypisu ze szpitala więc ładnie :-)
żółty trochę jest, mam go obserwować ale przy karmieniu piersią żółtaczka fizjologiczna moze sie przedłużać :-)
ogólnie dorodny chłopak ;-) oczywiście wydarł sie na położna jak go rozbierała do ważenia ;-)

na kolejna wizytę jesteśmy umówieni z początkiem lutego :-)

fornecia
podaj mi adres mailowy na pw to ci wyślę co mam :-)

anetka to jedz z Karola do lekarza będziesz spokojniejsza!! i nie zakładaj takich czarnych scenariuszy!!
niestsety teraz mamy okres infekcji!!

Ostatnia edycja:
reklama
Karlitko czy ważne??pewnie tak...a jak wyglądało została zważona, zmierzona, pielęgniarka z nią pogadała( a gadać to ona teraz lubi), pokazywała nosek i oczka...obejrzała nóżki, posłuchała serduszka, obejrzała ząbeczki, policzyła....

i efekt...bardzo wysoka na swój wiek..wagowo ekstra...a rozwojowo dużo ponad normą...więc dumna jestem że aż:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry