reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Dziewczyny skoro jesteście przy chorobach, macie jakiś sprawdzony sposób na katar u dziecka? Mój Filip ma katar ciągle od 2 września jak poszedł do żłobka, brał już masę leków, różne choroby przechodzą a katar jest ciągle, dodam że w żłobku był ostatnio przed świętami Bożego Narodzenia bo od tej pory jest chory, oskrzela krtań itp wyleczyliśmy a katarzysko jak był tak został. Nie wiem już co mam z tym robić, brał nawet środek ze sterydami i nic.
Aneta - mi to też na ciążę wygląda, bo przy jelitówce zapachy nie przeszkadzają :-)
Karlita - ja się bicia nie boję, ale jakoś mi tak głupio było :-D a na czerwcówkach mamy jeszcze jedną świeżą mamusię :tak:
Wiecie chyba widziałam którąś z Was wczoraj w Bugi, dzieci mi się znajome wydały ale zabijcie nie wiem która z was to była :-)
Chorowitkom życzę zdrowia

Monika ja z katarami nie pomogę bo sama co go wyleczę to wraca... wrrr też nas ostatnio bardzo polubił. My z nim walczymy inhalacjami i solą morską, a jak to nie daje rezultatu to mamy silniejsze leki przypisane od lekarza, ale to na receptę są i nie radzę sama tak z siebie ich dawać :-)

Madzieńka a co u was?? Nie dzwonię bo może gdzieś jesteście w gościach albo co że nie odbieracie...

Witam, ja juz obiadek zrobilam, kluski leniwe i nawet juz zjadlam tak mnie nalecialo, mniam, a zupke mam wczorajsza, żurek ktory z reszta czesto gotuje bo Asia lubi z jajeczkiem.
aneta
ja tez pomyslalam ze to ciaza objawy masz ksiazkowe, ale moze faktycznie jakas podtruta jestes przez ten remont, dla pewnosci zrób test kochana
Emila moja jak miala nawracajace zapalenie oskrzeli to ja inhalowalam, przechodzilo, u niej to było alergiczne, moze i u Was tak jest bo tak czesto Ci choruje

Mam jeszcze trochę krupniku to podgrzeję sobie na obiad, nic nie gotuję bo wyjeżdżamy dzisiaj do rodziców:-). w środę mój siostrzeniec skończył roczek i jutro jest z tej okazji przyjęcie:-D

reklama
Witajcie syn się obudził więc wzięłam go na kolana a on co zrobił usnął mi więc mam jedną rękę wolną i trochę trudno pisać.
anaconda27: Ślicznie Maja wyszła na tym zdjęciu w podpisie:tak:
Fogia: Trzymam kciuki żebyś długo w szpitalu nie musiała leżeć
Aneta 82: A kiedy miałaś ostatnią @?

Do góry