Motylla
Fanka BB :)
Witajcie. Jakoś weny brak do pisania i niestety mój brzdąc się obudził więc muszę iść do niego.
Tak czytam i muszę powiedzieć że Krystek zachowuje się tak samo jak twoja Natalka, do ubikacji sama nie mogę pójść bo już idzie za mną a jak tylko drzwi zamknę to już stoi przy nich i płaczę, umyć się też nie mogę jak on nie śpi bo jak tylko w jego mnie mniemaniu za długo siedzę w wannie to przychodzi pod drzwi łazienki i dopomina się żebym wyszła.Poszłam wczoraj z Natalką do tego lekarza. No i oczywiście Pani nie wie co jej jest , kazała zrobić badania moczu. Mój tata dzisiaj przyjechał z rana i zabrał pojemniczek z mocze. Wieczorem powinny być wyniki.
Natalka dalej ma gorączkę i coraz gorszy katar. Dobrze że na razie Justysi nic nie jest.
marz21 ja to bardzo bym chciała, żeby Natalka w końcu czepiła się taty. Bo ciągle tylko mama i mama. Nawet wykąpać się nie mogę jak nie śpi, a jak chce siku i ja coś w kuchni robię, to też nie pozwala M ściągnąć majtek tylko drze się że mama. Oj mam nadzieję, że przejdzie jej.
Do doktora Piotra Błażukiewicza z Donny vity.Witam się wieczorowo.
anaconda27 Wszystkiego Najlepszego dla Majeczki z okazji 5 Urodzin, niech zdrowa rośnie i daje dużo radości swoim rodzicom.:-)
fogia wózeczek super!
sunday życzę dużo zdrowia i cierpliwości Weekend już niedaleko:-)
motylla i gdzie wkońcu zdecydowałaś się iść do gina?
karlita super masz dzieciaczki, Gabi genialnie przyjęła braciszka w domu.
madziara78 zdrówka dla Was, oby dzieciakom szybko minęło choróbsko- a sioooo;-)
Ja dzisiaj ogarnęłam papiery tak więc już będzie chwila spokoju. Potem trochę posprzątałam i teraz relaksik na kompie ale zaraz lecę pod prysznic. Miłej nocki:-)