reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam popołudniowo:-)
madzienka dziękujemy za odwiedziny, było super :-) Tylko nie pomyślałam żeby Ci zapakować zupkę na wynos:-( Byś miała dla Julki....Dziękujemy za śliczną książeczkę o piratach-dopiero ją poczytałam, jak mały wstanie to razem poczytamy.
emilia zdrówka dla dzieciaków
madziara Ty to wogóle jesteś mistrzynią cierpliwości w tych chorobach, oby leki jak najszybciej pomogły.
maltanka ja też nie mogłam się dzisiaj zwlec, gdyby nie Kuba to bym chyba jeszcze spała....
aneta82 ładnie Wam wyszły te osłonki rurek...
fogia jak tam sytuacja na froncie? Może pij więcej wody to opuchlizna się wypłuka...
Kuba śpi więc mam chwilę na BB. W między czasie smażę mężowi dorsza-oby się nie przypaliło. A wieczorem na angielski-ale mi się nie chce...
madzienka dziękujemy za odwiedziny, było super :-) Tylko nie pomyślałam żeby Ci zapakować zupkę na wynos:-( Byś miała dla Julki....Dziękujemy za śliczną książeczkę o piratach-dopiero ją poczytałam, jak mały wstanie to razem poczytamy.
emilia zdrówka dla dzieciaków
madziara Ty to wogóle jesteś mistrzynią cierpliwości w tych chorobach, oby leki jak najszybciej pomogły.
maltanka ja też nie mogłam się dzisiaj zwlec, gdyby nie Kuba to bym chyba jeszcze spała....
aneta82 ładnie Wam wyszły te osłonki rurek...
fogia jak tam sytuacja na froncie? Może pij więcej wody to opuchlizna się wypłuka...
Kuba śpi więc mam chwilę na BB. W między czasie smażę mężowi dorsza-oby się nie przypaliło. A wieczorem na angielski-ale mi się nie chce...
Ostatnia edycja:
Emilia1983
Fanka BB :)
Antuanet24 Tobie się nie chcę a ja z chęcią bym gdzieś wyszła, nawet się pouczyć , oby chwilę spokoju mieć, bo ostatnio już nie wyrabiam. Ale chyba taka rola mamy. Oby szybko dorosły dzieciaczki
Justyna2729
Świetny pomysł z zabudowaniem rurmandziula oj nie zawsze przesypia całe noce, ostatnio wstaje z płaczme i idzie spać dalej, a jak ja to zrobiłam, nie wiem, jakoś tak sama się nauczyła
maltanka rurki pochowane, a to efekt przed i po
Zobacz załącznik 317129Zobacz załącznik 317131Zobacz załącznik 317133Zobacz załącznik 317132
Madziara78 zdrówka dla dzieci
fogia co do opuchniętych nóg, dobrze że nie widziałaś moich, 24 na dobę przez 3 dni wyłam, a nogi mył mi mąż bo powiedziałam, ze się tych wielorybów brzydzę i nie dotknę, i nawet tam nie spojrzę, dobrze że lato było, bo mi się kopytka w zadne buty nie mieściły, a wózek super
Emilia1983 a może Ty zmień lekarza
To super że udało Ci się podać syrop. Ja na początku jak podawałam Michałowi żelazo to miałam wszystko pochlapane do okoła, dobrze chociaż że te plamy się spierająEmilia u nas też nigdy dotąd problemu nie było... i dlatego nie mam pojęcia jak mam go przekonać :-) bo wprawy nie mam
Ale powili jakoś daliśmy radę... jeszcze kilka dni i może skończy się ta butelka...
A co do ciał ketonowych - pojawiły się one z głodu - ja je mierzyłam jak byłam w ciąży i miałam cukrzycę - dali mi takie paski i kazali mierzyć czy są czy nie... Zacznie jeść to ciała ketonowe znikną...
ale jeśli doszła biegunka to dobrze nie jest... nie możesz faktycznie do innego lekarza pójść... bo ten twój to jakiś dziwny jest... na co czekać - na dalsze pogorszenie?
Aneta ładnie pochowaliście rurki... super teraz to wygląda!
Taka teraz pogoda że najlepiej było by z łóżka nie wychodzić. W prognozach pogody mówią, że ma być tak do końca styczniaHej, hej :-):-):-)
Ja tylko na chwilkę bo zaraz po Maję lecę
A tak mi się spać zachciało teraz ze najchętniej bym się do łóżka położyła
Aneta no rureczki super pochowane
Emilia obserwuj małą i najwyżej wieczorem do szpitala podjedziecie jak ta twoja pediatra taka mało uczuciowa
Ja miałam spuchnięte stopy przez ostatnie trzy miesiące ciąży, strasznie to było męczące, bo było to lato. Nie pomagały żadne kremy ani moczenie stóp w zimnej wodzie z solami. Jeszcze troszkę wytrzymaj już niewiele brakuje do rozwiązaniahej dziewczynki, ano jestem jeszcze :-(
u mnie tak sobie. Nocka ze skurczami ale nie za mocne i nieregularne wiec ...
oprócz tego spuchłam okropnie, jak wczoraj wieczorem zobaczyłam swoje stopy to aż się poryczałam, kostek nie było widać, miałam tylko dwa klocki wielkości łydek.
mam coraz bardziej dosyć, dobrze że to wizyta już jutro i ten piątek coraz bliżej.
w planach mam dziś pranie, prasowanie, jutro gotowanie obiadu na kilka dni i porządki. Chcę tych moich panów jak najlepiej przygotować do mojej nieobecności.
Co do wózka to macie rację, tani nie jest, ale powiem wam, że zbieraliśmy na niego kasę kilka miesięcy. Wpadł mi w oko już kilka miesięcy temu, no i chciałam żeby to była maksymalna opcja czyli gondola, spacerówa i fotelik. Trafiło się, że u tego sprzedającego jest bardzo dużo dodatkowych akcesoriów więc porównując ceny w tradycyjnych sklepach bądź internetowych to była naprawdę okazja.
A wózeczek śliczny jest:-)
Michałek zasną to mam chwilkę czasu dla siebie. W poniedziałek jak czekałam z sąsiadkami na księdza to jedna mi powiedziała, że ta moja wredna sąsiadka z dołu mówiła jej, że jak mnie spotka z wózkiem na spacerze to złapie dziecko i rzuci o ziemię. No rzesz ku... co za debilka z niej, aż boję się sama wychodzić na spacery
aneta82
Justyna a co ona ma do Ciebie??
W poniedziałek jak czekałam z sąsiadkami na księdza to jedna mi powiedziała, że ta moja wredna sąsiadka z dołu mówiła jej, że jak mnie spotka z wózkiem na spacerze to złapie dziecko i rzuci o ziemię. No rzesz ku... co za debilka z niej, aż boję się sama wychodzić na spacery
Co??????jakaś psycholka z tej kobiety....
Justyna2729
jej wszystko przeszkadza a ostatnio to że mamy dziecko i ono płaczeJustyna a co ona ma do Ciebie??
Madzienka ona musi mieć coś nie tak z głową. Gada takie rzeczy a co niedzielę stoi pod ołtarzem
Emilia1983
ojej co to za sąsiadka?? takie najgorsze, cały czas obgadują wszystkich i wszystko nie pasi a w niedzielę to się najbliżej ołtarza pchają, że niby one takie dobre
Wiem coś na ten temat
Wiem coś na ten temat
aneta82
Justyna art. 190 Kodeksu karnego, tj. „kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat dwóch”.
reklama
Justyna2729
Tak, tylko, że ona tego do mnie nie powiedziała tylko do sąsiadki a ta mi powtórzyła to.Justyna art. 190 Kodeksu karnego, tj. „kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat dwóch”.
Gdybym to ja słyszała na własne uszy to na pewno było by to zgłoszone gdzie trzeba
Ostatnia edycja: