reklama
anaconda27
styczniówka2006
Madzienka chyba będę kupować
Fogia wózek superowy, ale cena też mnie powaliła
Sunday oj to faktycznie nieciekawie macie teraz w pracy, tym bardziej że przecież każda grupa teraz występy na dzień babci i dziadka szykuje
Marz doczytałam i mocno trzymam kciuki, będzie dobrze
Ja tylko na chwilkę bo zaraz idę czytać Mai na dobranoc
Fogia wózek superowy, ale cena też mnie powaliła
Sunday oj to faktycznie nieciekawie macie teraz w pracy, tym bardziej że przecież każda grupa teraz występy na dzień babci i dziadka szykuje
Marz doczytałam i mocno trzymam kciuki, będzie dobrze
Ja tylko na chwilkę bo zaraz idę czytać Mai na dobranoc
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
poczytałam tak szybko co u was bo czasu ciągle mi brakuje
anaconda dla Majeczki całuski z okazji 5 urodzinek!!!!!!!
marz i jak po wizycie???
motylla trzymam kciuki za twoją wizytę
fogia wózek fajny trzymam kciuki żeby Antos zaczekał do piatku
karlita odpoczywaj ile sie da, a Gabi super siostrzyczka jest już niedługo będzie ci pomagac zmieniac pieluchy Norbertowi
aneta Ola przesypia już całe noce jak ty to robisz, bo ja ciągle przynajmniej 3x wstaję
asienka wytrwałości w nauce
sunday nie zazdroszcze natłoku pracy ja w sumie tez ledwie wyrabiam
dobra będzie tego dobrego wracam do moich papierków
poczytałam tak szybko co u was bo czasu ciągle mi brakuje
anaconda dla Majeczki całuski z okazji 5 urodzinek!!!!!!!
marz i jak po wizycie???
motylla trzymam kciuki za twoją wizytę
fogia wózek fajny trzymam kciuki żeby Antos zaczekał do piatku
karlita odpoczywaj ile sie da, a Gabi super siostrzyczka jest już niedługo będzie ci pomagac zmieniac pieluchy Norbertowi
aneta Ola przesypia już całe noce jak ty to robisz, bo ja ciągle przynajmniej 3x wstaję
asienka wytrwałości w nauce
sunday nie zazdroszcze natłoku pracy ja w sumie tez ledwie wyrabiam
dobra będzie tego dobrego wracam do moich papierków
gon1a
Fanka BB :)
sunday dasz rade wiem jak to jest, praca, dom, niewiadomo w co rece wsadzic
fogia wozek super, on jest z nosidełkiem i cena tez niezła
fogia wozek super, on jest z nosidełkiem i cena tez niezła
Witam się póki Królewna śpi;-)wczoraj szlała do 24i wstała o 4, a potem o 8
ja dziś zaliczyłam dentystę - sadystę i dzień uciekłna szczęście obyło się bez bólu
a gdzie chciałaś zamawiać?bo my też nad tym myślimyzastanawialiśmy się nad fotojoker lub Gaudium
współczuję kolek:--(niestety nie pomogę, bo nam się udało
hmmm....chyba zawzięłaś się na piątek;-);-)
wózio superale cena
ano kazałam specjalnie wczoraj ją budzić...spała do 9 i w dzień spała tylko godzinęi nic to nie dało:---(
super, że rodzeństwo tak się dogaduje i że pozwalają mamie odpocząćfotki super...słodko Gabi opiekuje się braciszkiem
zdrówka życzę wszystkim chorowitkom
my jutro idziemy na kontrolę, mam nadzieję, że to już koniec
ja dziś zaliczyłam dentystę - sadystę i dzień uciekłna szczęście obyło się bez bólu
A ja miałam powybierać fotki do kalendarza na dzień babci i dziadka ale tak mi się nie chcę więc chyba w tym roku dostaną kwiatka
a gdzie chciałaś zamawiać?bo my też nad tym myślimyzastanawialiśmy się nad fotojoker lub Gaudium
ano właśnie nie wiempo chorobie tak maw nocy od zawsze jest mała lampka włączona, nie gadam do niej tylko głaszczę, ale ona jak tylko mnie widzi przestaje wrzeszczeć robi radosną minę i hop na brzuszek do zabawy
Misia co ta twoja Natalka tak po nocach nie śpi, może zapalasz światło, rozmawiasz z nią i ona myśli że czas na zabawę?
dzien dobry
Młodą oddelegowałam dziś do przedszkola bo już za bardzo wydziwiać zaczęła
a że na moim osiedlu mieszka pani dyrektor tegoż przedszkola to ją zabrała ze sobą żebym ja nie musiała się z Martynką i Amandą tłuc autobusem potem ma P. po nią pojechać
Nocka jak zwykle masakra i chyba muszę zacząć się do niej przyzwyczajać
koło godz. 18.00-19.00 Martyna zaczyna się wydzierać i tak do północy a czasem do 1.00 a już miałam nadzije ze choć jedno będzie moje dziecko bezkolkowe
współczuję kolek:--(niestety nie pomogę, bo nam się udało
hej dziewczynki
a gdzie tam, synuś się bawi ze mną w kotka i myszkę.
Co do samopoczucia to u mnie bez zmian, tzn. czop od wczoraj nie odchodzi, brzuch twardnieje, ćmi i czyści mnie. Tak więc czekamy dalej.
a pochwalę się Wam, że nareszcie kupiliśmy wózek. Przez allegro więc mam nadzieję, że jak będę wychodzić ze szpitala to już będzie na nas czekał.
hmmm....chyba zawzięłaś się na piątek;-);-)
wózio superale cena
ano kazałam specjalnie wczoraj ją budzić...spała do 9 i w dzień spała tylko godzinęi nic to nie dało:---(
witajcie kochane
ja na sekundkę :-) zdac relację ;-)
spotkanie rodzeństwa wypadło całkiem nieźle ;-)
ale Gabi była bardziej zaaferowana powrotem do domu - obleciała wszystkie pomieszczenia za kotem to prawie pod kanapę się wczołgała ;-) :-)
Gdy zobaczyła Norberta podeszła śmiejąc sie i mówiąc " ooooo, ooooo, oooo" po czym Norbert sie obudził na jedzenie z grymasem ;-) a Gabi od razu poszła po piłeczkę i chciała mu dać żeby nie płakał ;-) w sumie mały był taki grzeczny że cały wieczór poświęciliśmy Gabi rysując, układając klocki :-)
Co Norbert coś chrząknął to Gabi wstawała i podchodziła do kołyski :-) sprawdzić co to ;-) robiła mu "czaś" pokazywała gdzie ma nosek i uszka
dzisiaj rano jak sie obudziła przyszła do nas do salonu - Norbert leżał na kanapie a Gabi pokazała na Norberta podeszła do kołyski i powiedziała "tu" czyli dzidzia ma leżeć w kołysce ;-)
od rana jestem sama z dzieciakami i jest bardzo fajnie bo i jedno i drugie jest bardzo grzeczne oby tak dalej
jak się czuje ?? ogólnie dobrze ... nie sądziłam ze tak szybko dojdę do siebie, owszem jestem obolała ale wiem też że nie ma się co użalać ;-) mam przed sobą misję w której nie mogę polec ;-) trzeba być twardym więc wszystko z głową sobie po malutku robię, z przerwami na odpoczynek :-)
dla tych co jeszcze nie widzieli foteczki ;-)
super, że rodzeństwo tak się dogaduje i że pozwalają mamie odpocząćfotki super...słodko Gabi opiekuje się braciszkiem
zdrówka życzę wszystkim chorowitkom
my jutro idziemy na kontrolę, mam nadzieję, że to już koniec
maltanka
ja już po angielskim i po weterynarzu na 21 dotarłam do domu
jeszcze zakupy w międzyczasie
do tego trochę mi nerwa bratowa podniosła, ale szkoda gadać, mam nadzieję, że dziewucha pójdzie w końcu po rozum do głowy
anaconda no właśnie ja też byłam dzisiaj na zakupach nic prawie nie kupione góra jedzenie na dwa dni a tyle kasy ...ps w mojej jest tusz za gęsty czy coś bo drukuje raz ciemne literki raz jasne
madzienka rozmawiałam, ale chodzi ci o ten K. Malucha? bo jeśli chodzi o przedszkole to zrobimy chyba tak jak wy, tylko się zastanawiamy jeszcze do jakiego, mi podoba się ten motylek, ale zupełnie nie po drodze
marzenka ty wiesz że mój też jest tatowy, rano jak przyjdzie do nas do pokoju, zagląda na łóżko od mojej strony mówi mama i idzie z drugiej do taty, na spacerze też tylko tata...ps trzymam kciuki mocno, ale Ty to już wiesz;-):-)
gon1a i jak po wizycie księdza?
sundey życzę wytrwałości
aneta i jak rurki pochowane?
fogia z wózkiem, bardzo dobry wybór
mandziula i jak pisanie?
misia daj znać jak po kontroli? oj coś nie bardzo Natalka daje pospać ostatnio
jeszcze zakupy w międzyczasie
do tego trochę mi nerwa bratowa podniosła, ale szkoda gadać, mam nadzieję, że dziewucha pójdzie w końcu po rozum do głowy
anaconda no właśnie ja też byłam dzisiaj na zakupach nic prawie nie kupione góra jedzenie na dwa dni a tyle kasy ...ps w mojej jest tusz za gęsty czy coś bo drukuje raz ciemne literki raz jasne
madzienka rozmawiałam, ale chodzi ci o ten K. Malucha? bo jeśli chodzi o przedszkole to zrobimy chyba tak jak wy, tylko się zastanawiamy jeszcze do jakiego, mi podoba się ten motylek, ale zupełnie nie po drodze
marzenka ty wiesz że mój też jest tatowy, rano jak przyjdzie do nas do pokoju, zagląda na łóżko od mojej strony mówi mama i idzie z drugiej do taty, na spacerze też tylko tata...ps trzymam kciuki mocno, ale Ty to już wiesz;-):-)
gon1a i jak po wizycie księdza?
sundey życzę wytrwałości
aneta i jak rurki pochowane?
fogia z wózkiem, bardzo dobry wybór
mandziula i jak pisanie?
misia daj znać jak po kontroli? oj coś nie bardzo Natalka daje pospać ostatnio
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witam się wieczorowo.
anaconda27 Wszystkiego Najlepszego dla Majeczki z okazji 5 Urodzin, niech zdrowa rośnie i daje dużo radości swoim rodzicom.:-)
fogia wózeczek super!
sunday życzę dużo zdrowia i cierpliwości Weekend już niedaleko:-)
motylla i gdzie wkońcu zdecydowałaś się iść do gina?
karlita super masz dzieciaczki, Gabi genialnie przyjęła braciszka w domu.
madziara78 zdrówka dla Was, oby dzieciakom szybko minęło choróbsko- a sioooo;-)
Ja dzisiaj ogarnęłam papiery tak więc już będzie chwila spokoju. Potem trochę posprzątałam i teraz relaksik na kompie ale zaraz lecę pod prysznic. Miłej nocki:-)
anaconda27 Wszystkiego Najlepszego dla Majeczki z okazji 5 Urodzin, niech zdrowa rośnie i daje dużo radości swoim rodzicom.:-)
fogia wózeczek super!
sunday życzę dużo zdrowia i cierpliwości Weekend już niedaleko:-)
motylla i gdzie wkońcu zdecydowałaś się iść do gina?
karlita super masz dzieciaczki, Gabi genialnie przyjęła braciszka w domu.
madziara78 zdrówka dla Was, oby dzieciakom szybko minęło choróbsko- a sioooo;-)
Ja dzisiaj ogarnęłam papiery tak więc już będzie chwila spokoju. Potem trochę posprzątałam i teraz relaksik na kompie ale zaraz lecę pod prysznic. Miłej nocki:-)
Ostatnia edycja:
Maltanka zabiegane popołudnie za Tobą....pytałam o to i o to....
Musisz załozyć że będziesz pracowała na zana i wtedy będzie po drodze:-):-):-):-)
Sunday współczuję zapracowanego tygodnia, w nagrodę powinni Ci umowę dać na stałe za ten wysiłek....
Porównałaś opłaty w Motylku i Martynce i jak cenowo przedstawia się oferta tych przedszkoli....
Misia my zamawialiśmy na allegro, i jestem bardzo z nich zadowolona...mają swojego kreatora, więc samemu robi się kalendarz i nawet swoje daty można zaznaczyć, ale termin realizacji troch.e za długi żeby zdążyć na piątek
jak chcesz to wyślę namiary...
Fogia moim zdaniem cena za cały komplet super....i mam nadzieję że będziesz zadowolona z wózeczka tak jak ja;-);-);-)
Madziarka jak Twoje dzieciaczki???
Musisz załozyć że będziesz pracowała na zana i wtedy będzie po drodze:-):-):-):-)
Sunday współczuję zapracowanego tygodnia, w nagrodę powinni Ci umowę dać na stałe za ten wysiłek....
Porównałaś opłaty w Motylku i Martynce i jak cenowo przedstawia się oferta tych przedszkoli....
Misia my zamawialiśmy na allegro, i jestem bardzo z nich zadowolona...mają swojego kreatora, więc samemu robi się kalendarz i nawet swoje daty można zaznaczyć, ale termin realizacji troch.e za długi żeby zdążyć na piątek
jak chcesz to wyślę namiary...
Fogia moim zdaniem cena za cały komplet super....i mam nadzieję że będziesz zadowolona z wózeczka tak jak ja;-);-);-)
Madziarka jak Twoje dzieciaczki???
Justyna2729
Witam nocną porą
Nie mam czasu na nadrobienie zaległości, wczoraj czekaliśmy na księdza przyszedł późno, bo po 20, wypytał gdzie pracujemy, ile jesteśmy po ślubie i które to nasze dziecko czyli pytania take same jak co roku. dzisiaj sprzątanie gotowanie i tak zlatuje dzień. I znowu Michał zaczyna płakać po kąpieli myślałam że to już za nami i myliłam się
Nie mam czasu na nadrobienie zaległości, wczoraj czekaliśmy na księdza przyszedł późno, bo po 20, wypytał gdzie pracujemy, ile jesteśmy po ślubie i które to nasze dziecko czyli pytania take same jak co roku. dzisiaj sprzątanie gotowanie i tak zlatuje dzień. I znowu Michał zaczyna płakać po kąpieli myślałam że to już za nami i myliłam się
reklama
Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
A ja tradcyjnie witam z rana,
odkąd dzieciaki są chore to i ja mam dzień "świra" biegam, gotuję, bawię się, sprzątam, gotuję, usypiam, bawię, robię... i tak na okrągło...
wczoraj jeszcze miałam ginkę - pojechałam do niej samochodem, nie miałam wyjścia... na początku byłam trochę spięta ale poszło gładko ;-) jak mam prawko to muszę jeździć nie ma co...
Co do dzieci - Julowi już przeszło, ale lekarz kazał dawać ten bactrim żeby mu nie wróciło bo nie był jeszcze do końca wyleczony. Za to Nela się dzielnie broniła ale lekarz twierdzi że i ją zaczyna brać - że uszy ma lekko zaczerwienione... no i by się wszystko zgadzało bo właśnie nad ranem mi zagorączkowała :-( ale już wczoraj dostała leki więc mam nadzieję że szybko i jej pomogą... i wreszcie dzieciaki wyzdrowieją...
Aluśka ale namieszałam, to przez te choroby już nie myślę... jasne że teetha jest na ząbkowanie (jak sama nazwa mówi) poczekaj... co my robiliśmy z brzuszkiem - po pierwsze musisz ją masować - całą dłonią takimi kołami zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Kładłam Neli też te ciepłe pieluchy ale u nas to nie bardzo coś dawało, nosiliśmy ją na ręku... miałam taką instrukcję - jak znajdę to ci podeślę na maila.... i dawaliśmy jej sab simplex (tak Madzia?) ;-):-) bo znowu coś namieszam...
Zaraz poszukam tej instrukcji... kurcze na pewno miałam ją w outlooku ale mi kiedyś padł i większości nie odzyskałam... :-( poszukaj i dam znać jak znajdę
Sunday faktycznie niezły masz ruch... biedna - oby do piątku... ;-) a w nagrodę - umowa na cały etat!!!!
Karolinka super że Gabi taka super siostrzyczka jest!!! Zobaczysz, jeszcze dwa dni i mała nie będzie wiedziała jak to było jak Norberta nie było z wami Julo nie może zrozumieć że Neli kiedyś nie było i że on był takim malutkim dzidzią
Marzenka jak po wizycie??? Jak się czujesz?
Maltanka ty też szybko biegasz
Madzieńka daj znać po dzisiejszej wizycie
Fogia jak samopoczucie?? Wszystko masz pięknie zaplanowane - oby Antoś nie pozmieniał planów a już w piątek będziesz spokojna... kurcze ależ to zleciało... kolejny maluszek lada chwila do nas dołączy super!!! A wózeczek śliczny!!!
Madzieńka nie wiem czy się cieszyć czy płakać z pogody... z jednej strony fajnie - ja doczekać się wiosny nie mogę z z drugiej - to styczeń wiec zima na pewno wróci... a ta plusowa pogoda tylko wirusy roześle.. Kurcze, a może się coś poprzestawiało i już będzie wiosna na dobre... ale by było fajowo...
No i już nie wiem co miałam jeszcze napisać, przepraszam jak kogoś ominęłam ale przez te temperatury czopki, syropki to już małpiego rozumu dostaję...
Miłego dnia dziewczyny!!!!
a ja idę robić sobie herbatkę...;-)
odkąd dzieciaki są chore to i ja mam dzień "świra" biegam, gotuję, bawię się, sprzątam, gotuję, usypiam, bawię, robię... i tak na okrągło...
wczoraj jeszcze miałam ginkę - pojechałam do niej samochodem, nie miałam wyjścia... na początku byłam trochę spięta ale poszło gładko ;-) jak mam prawko to muszę jeździć nie ma co...
Co do dzieci - Julowi już przeszło, ale lekarz kazał dawać ten bactrim żeby mu nie wróciło bo nie był jeszcze do końca wyleczony. Za to Nela się dzielnie broniła ale lekarz twierdzi że i ją zaczyna brać - że uszy ma lekko zaczerwienione... no i by się wszystko zgadzało bo właśnie nad ranem mi zagorączkowała :-( ale już wczoraj dostała leki więc mam nadzieję że szybko i jej pomogą... i wreszcie dzieciaki wyzdrowieją...
Aluśka ale namieszałam, to przez te choroby już nie myślę... jasne że teetha jest na ząbkowanie (jak sama nazwa mówi) poczekaj... co my robiliśmy z brzuszkiem - po pierwsze musisz ją masować - całą dłonią takimi kołami zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Kładłam Neli też te ciepłe pieluchy ale u nas to nie bardzo coś dawało, nosiliśmy ją na ręku... miałam taką instrukcję - jak znajdę to ci podeślę na maila.... i dawaliśmy jej sab simplex (tak Madzia?) ;-):-) bo znowu coś namieszam...
Zaraz poszukam tej instrukcji... kurcze na pewno miałam ją w outlooku ale mi kiedyś padł i większości nie odzyskałam... :-( poszukaj i dam znać jak znajdę
Sunday faktycznie niezły masz ruch... biedna - oby do piątku... ;-) a w nagrodę - umowa na cały etat!!!!
Karolinka super że Gabi taka super siostrzyczka jest!!! Zobaczysz, jeszcze dwa dni i mała nie będzie wiedziała jak to było jak Norberta nie było z wami Julo nie może zrozumieć że Neli kiedyś nie było i że on był takim malutkim dzidzią
Marzenka jak po wizycie??? Jak się czujesz?
Maltanka ty też szybko biegasz
Madzieńka daj znać po dzisiejszej wizycie
Fogia jak samopoczucie?? Wszystko masz pięknie zaplanowane - oby Antoś nie pozmieniał planów a już w piątek będziesz spokojna... kurcze ależ to zleciało... kolejny maluszek lada chwila do nas dołączy super!!! A wózeczek śliczny!!!
Madzieńka nie wiem czy się cieszyć czy płakać z pogody... z jednej strony fajnie - ja doczekać się wiosny nie mogę z z drugiej - to styczeń wiec zima na pewno wróci... a ta plusowa pogoda tylko wirusy roześle.. Kurcze, a może się coś poprzestawiało i już będzie wiosna na dobre... ale by było fajowo...
No i już nie wiem co miałam jeszcze napisać, przepraszam jak kogoś ominęłam ale przez te temperatury czopki, syropki to już małpiego rozumu dostaję...
Miłego dnia dziewczyny!!!!
a ja idę robić sobie herbatkę...;-)