reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Majeczko spóźniona ciotka z okazji Twoich wczorajszych urodzin życzy Ci dużo uśmiechu radości i spełnienia marzeń:-):-)
Anaconda fajną pamiątkę będzie miała Maja z przedszkola:tak::tak:
Marz jak tam po wizycie u gina?
daj znać co lekarz powiedział:confused:
oj mam nadziję że Nela się nie zaraziła:confused::confused:
Emilia1983 dużo zdróweczka Natalce życzę:confused::confused:
Maltanka fajnie że spotkanko z Madzienką udane było:-):-)
Karlita uroczego masz synka:-):-):-) Jak tam Gabrysia się czuję?
Marta jak samopoczucie?:tak:
Misia ale Ci Natalcia daje popalić :baffled: może ona za długo spi w dzień dlatego potem w nocy nie chce jej się:confused::confused:
Antuanet Amanda jest bardzo chętna do pomocy przy małej :tak::tak: więc w miarę możliwości jej na to pozwalam żeby jej nie zrazić do Martynki tym że nie chce jej pomocy:tak::tak:
Fornetka współczuję takiej @:baffled:
dzięki że pytasz o mnie i o dziewczynki :tak: jak na razie mamy się calkiem dobrze tfu tfu żeby nie zapeszyć;-)

Dołączam się do życzeń:tak:

A my właśnie wróciliśmy z tesco i portfel szczuplejszy o 200zł :crazy::crazy::crazy: a żeby chociaż było widać że dużo do jedzenia kupione :crazy::crazy:
Aluska super że masz tą dyrektorkę, zawsze to jakieś odciążenie ciebie :tak::tak: no i szkoda ze Martynka ma kolki, moja Maja bezkolkowa i szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie jakby mi dziecko dzień w dzień płakało po kilka godzin :szok::szok: a tak nawiasem mówiąc to ja podawałam espumisan :tak::tak::tak:
Karlita tak więc chrzest bojowy masz już za sobą :-):-) z każdym dniem będzie coraz lepiej i super ze tak szybciutko dochodzisz do siebie :tak::tak: mam nadzieje że na wiosnę będzie nam daje zobaczysz Norberta ta żywo ;-);-)
Maltanka moja drukarka od roku nie ma kolorowego tuszu, tzn. ma tylko chyba dysze się pozapychały bo nie drukuje żółtego :-D:-D
Motylla ty też daj znać po wizycie u gina jak już cię mąż zapisze :tak::tak::tak:
Fogia a ja byłam pewna że ty już na porodówce jesteś :-D:-D:-D a ty chyba się spięłaś i jednak do piątku chcesz zaczekać :-D:-D
Dam na pewno znać:tak:

Anaconda :-D:-D:-D:-D:-D:-D a te motylki...a ja myślałam o takich skrzydełkach:-):-) kupiłam je na allegro QUALITY NAKLEJKI na wlosy MOTYLKI ozdoba HOLOGRAMY (1382802333) - Aukcje internetowe Allegro będziesz zamawiała??

Karlitko śliczne fotki, odpoczywaj póki maluchy na to pozwalają:tak:

Aluska chyba Madziarce coś pomyliło się bo to jest na ząbkowanie:-):-):-)a próbowałaś kropli bobotic podobno są skuteczne

Madziarka, Emilia zdróweczka dla maluszków...

Motylla dawaj znać kiedy idziesz do lekarza, będziemy kciuki trzymać...

Marzenko kciuki trzymamy, jak wizyta??

Maltanka i jak rozmawiałaś z P o motylku???

i co ja jeszcze miałam napisać:confused:
Jutro na 20.15

Witam
podczytuje co tutaj skrobiecie od rana ale nie mam weny twórczej
zaraz ksiadz przyjdzie, Asia spi trzeba ja budzic
ta pogoda jest beznadziejnaaa..............buuuu...........tylko spac, a jutro rano do dentysty z Asia

Aha, wczoraj Maja zaniosła do przedszkola cukierki i dostała jak dla mnie bardzo fajny prezent, pani wycięła dla każdego dziecka serduszko i mieli namalować coś dla Mai, potem te serduszka podpisała, spięła razem a na pierwszej stronie wypisała życzenia dla Mai, dokleiła kokardkę :tak::tak: Będzie super pamiątka za kilka lat :tak::tak::tak:

Ja tez zawsze robie takie serduszka dla jubilata;-) fajna sprawa :tak::tak::tak:

fogia pochwal sie wozeczkiem:-)
Madziara zdroweczka dla Was!!!!
gon1a a ja mam jutro ksiedza, wiec jak wroce z pracy to bede miala cale popoludnie przewalone(na ogloszeniu jest ze bedzie wizyta w godz 15,30-21.)- a my to po 20 juz wszyscy w piernatach jestesmy gotowi do spania.
karlita super ze pierwsze chwile spokojne z maluszkami:-)
marz trzymamy kciuki i czekamy na wiesci...
aluśka kochana wspolczuje trudnych wieczorow-oby szybko minely:tak::tak::tak:

Ja po pracy, dzien baardzo intensywny. W piatek uroczystosci na dz b i dz, do tego mamy kolejne babci na zwolnieniach- wiec w sumie 4 nie ma i nie ma komu pracowac-nie wiem jak to bedzie z urlopem na ferie :-( dziewczyna w 4mc(kolejna) juz nie wroci do pracy, jedna rozchorowalam sie na calego a trzeciej mama umarla wiec do konca tyg jej nie bedzie.... a pracy jest multum i nie ma kiedy i jak tego robic:crazy: jeszcze jutro ten ksiadz mi potrzebny jak ...........:baffled: oby przetrwac do wekendu:-(

witam popołudniowo
ale pospali mi się dziś, Ola poszła spać wczoraj o 21, wstała o 9, mąż wstał ledwo co po 8 bo do dentysty miał, ale tak mu się nie chciało, cieszę się że wreszcie mała przespała całą noc :tak: niedawno wróciłyśmy ze spacerku od koleżanki, Ola najedzona bawi się ładnie, a ja mam chwilę żeby zajrzeć do Was, bo zaraz fachowiec przychodzi dokończyć zakrywanie rurek, jak znajdę kabel to pokażę jakie mi rurki od kaloryfera zostawili gazownicy :wściekła/y:

Fogia a ja byłam pewna że ty już na porodówce jesteś :-D:-D:-D a ty chyba się spięłaś i jednak do piątku chcesz zaczekać :-D:-D
[/B]
no dobrze by było dotrzymać. Na czwartek zaplanowałam wypucowanie całego domu, ugotowanie większej ilości obiadu żeby moi panowie mieli co jesc. W piatek P. ma wolne to spokojnie zawiezie mnie do szpitala. Moi rodzice przyjezdzaja na dzien babci i dziadka do FIlipkowego przedszkola, a tato pozniej zostaje z malym. Wszystko się idealnie uklada. :-)

chciałyście zobaczyć wózek więc proszę -
*A*WÓZEK X-LANDER XA+GONDOLA+TORBA+FOTEL+PARASOL (1391779051) - Aukcje internetowe Allegro
kolor volcano

reklama
dzięki dziewczyny, z kolorem to mieliśmy mały dylemat ale w realu ta zieleń mi nie podpasowała, jest bardzo ciemna, taka zgniła, brrrr:no:

Do góry