reklama
Motylla
Fanka BB :)
Dołączam się do życzeńMajeczko spóźniona ciotka z okazji Twoich wczorajszych urodzin życzy Ci dużo uśmiechu radości i spełnienia marzeń:-):-)
Anaconda fajną pamiątkę będzie miała Maja z przedszkola
Marz jak tam po wizycie u gina?
daj znać co lekarz powiedział
oj mam nadziję że Nela się nie zaraziła
Emilia1983 dużo zdróweczka Natalce życzę
Maltanka fajnie że spotkanko z Madzienką udane było:-):-)
Karlita uroczego masz synka:-):-):-) Jak tam Gabrysia się czuję?
Marta jak samopoczucie?
Misia ale Ci Natalcia daje popalić może ona za długo spi w dzień dlatego potem w nocy nie chce jej się
Antuanet Amanda jest bardzo chętna do pomocy przy małej więc w miarę możliwości jej na to pozwalam żeby jej nie zrazić do Martynki tym że nie chce jej pomocy
Fornetka współczuję takiej @
dzięki że pytasz o mnie i o dziewczynki jak na razie mamy się calkiem dobrze tfu tfu żeby nie zapeszyć;-)
Dam na pewno znaćA my właśnie wróciliśmy z tesco i portfel szczuplejszy o 200zł a żeby chociaż było widać że dużo do jedzenia kupione
Aluska super że masz tą dyrektorkę, zawsze to jakieś odciążenie ciebie no i szkoda ze Martynka ma kolki, moja Maja bezkolkowa i szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie jakby mi dziecko dzień w dzień płakało po kilka godzin a tak nawiasem mówiąc to ja podawałam espumisan
Karlita tak więc chrzest bojowy masz już za sobą :-):-) z każdym dniem będzie coraz lepiej i super ze tak szybciutko dochodzisz do siebie mam nadzieje że na wiosnę będzie nam daje zobaczysz Norberta ta żywo ;-);-)
Maltanka moja drukarka od roku nie ma kolorowego tuszu, tzn. ma tylko chyba dysze się pozapychały bo nie drukuje żółtego
Motylla ty też daj znać po wizycie u gina jak już cię mąż zapisze
Fogia a ja byłam pewna że ty już na porodówce jesteś a ty chyba się spięłaś i jednak do piątku chcesz zaczekać
Jutro na 20.15Anaconda a te motylki...a ja myślałam o takich skrzydełkach:-):-) kupiłam je na allegro QUALITY NAKLEJKI na wlosy MOTYLKI ozdoba HOLOGRAMY (1382802333) - Aukcje internetowe Allegro będziesz zamawiała??
Karlitko śliczne fotki, odpoczywaj póki maluchy na to pozwalają
Aluska chyba Madziarce coś pomyliło się bo to jest na ząbkowanie:-):-):-)a próbowałaś kropli bobotic podobno są skuteczne
Madziarka, Emilia zdróweczka dla maluszków...
Motylla dawaj znać kiedy idziesz do lekarza, będziemy kciuki trzymać...
Marzenko kciuki trzymamy, jak wizyta??
Maltanka i jak rozmawiałaś z P o motylku???
i co ja jeszcze miałam napisać
gon1a
Witam
podczytuje co tutaj skrobiecie od rana ale nie mam weny twórczej
zaraz ksiadz przyjdzie, Asia spi trzeba ja budzic
ta pogoda jest beznadziejnaaa..............buuuu...........tylko spac, a jutro rano do dentysty z Asia
podczytuje co tutaj skrobiecie od rana ale nie mam weny twórczej
zaraz ksiadz przyjdzie, Asia spi trzeba ja budzic
ta pogoda jest beznadziejnaaa..............buuuu...........tylko spac, a jutro rano do dentysty z Asia
sunday_
Aha, wczoraj Maja zaniosła do przedszkola cukierki i dostała jak dla mnie bardzo fajny prezent, pani wycięła dla każdego dziecka serduszko i mieli namalować coś dla Mai, potem te serduszka podpisała, spięła razem a na pierwszej stronie wypisała życzenia dla Mai, dokleiła kokardkę Będzie super pamiątka za kilka lat
Ja tez zawsze robie takie serduszka dla jubilata;-) fajna sprawa
fogia pochwal sie wozeczkiem:-)
Madziara zdroweczka dla Was!!!!
gon1a a ja mam jutro ksiedza, wiec jak wroce z pracy to bede miala cale popoludnie przewalone(na ogloszeniu jest ze bedzie wizyta w godz 15,30-21.)- a my to po 20 juz wszyscy w piernatach jestesmy gotowi do spania.
karlita super ze pierwsze chwile spokojne z maluszkami:-)
marz trzymamy kciuki i czekamy na wiesci...
aluśka kochana wspolczuje trudnych wieczorow-oby szybko minely
Ja po pracy, dzien baardzo intensywny. W piatek uroczystosci na dz b i dz, do tego mamy kolejne babci na zwolnieniach- wiec w sumie 4 nie ma i nie ma komu pracowac-nie wiem jak to bedzie z urlopem na ferie :-( dziewczyna w 4mc(kolejna) juz nie wroci do pracy, jedna rozchorowalam sie na calego a trzeciej mama umarla wiec do konca tyg jej nie bedzie.... a pracy jest multum i nie ma kiedy i jak tego robic jeszcze jutro ten ksiadz mi potrzebny jak ........... oby przetrwac do wekendu:-(
aneta82
witam popołudniowo
ale pospali mi się dziś, Ola poszła spać wczoraj o 21, wstała o 9, mąż wstał ledwo co po 8 bo do dentysty miał, ale tak mu się nie chciało, cieszę się że wreszcie mała przespała całą noc niedawno wróciłyśmy ze spacerku od koleżanki, Ola najedzona bawi się ładnie, a ja mam chwilę żeby zajrzeć do Was, bo zaraz fachowiec przychodzi dokończyć zakrywanie rurek, jak znajdę kabel to pokażę jakie mi rurki od kaloryfera zostawili gazownicy
ale pospali mi się dziś, Ola poszła spać wczoraj o 21, wstała o 9, mąż wstał ledwo co po 8 bo do dentysty miał, ale tak mu się nie chciało, cieszę się że wreszcie mała przespała całą noc niedawno wróciłyśmy ze spacerku od koleżanki, Ola najedzona bawi się ładnie, a ja mam chwilę żeby zajrzeć do Was, bo zaraz fachowiec przychodzi dokończyć zakrywanie rurek, jak znajdę kabel to pokażę jakie mi rurki od kaloryfera zostawili gazownicy
F
fogia
Gość
no dobrze by było dotrzymać. Na czwartek zaplanowałam wypucowanie całego domu, ugotowanie większej ilości obiadu żeby moi panowie mieli co jesc. W piatek P. ma wolne to spokojnie zawiezie mnie do szpitala. Moi rodzice przyjezdzaja na dzien babci i dziadka do FIlipkowego przedszkola, a tato pozniej zostaje z malym. Wszystko się idealnie uklada. :-)Fogia a ja byłam pewna że ty już na porodówce jesteś a ty chyba się spięłaś i jednak do piątku chcesz zaczekać
[/B]
chciałyście zobaczyć wózek więc proszę -
*A*WÓZEK X-LANDER XA+GONDOLA+TORBA+FOTEL+PARASOL (1391779051) - Aukcje internetowe Allegro
kolor volcano
reklama
F
fogia
Gość
dzięki dziewczyny, z kolorem to mieliśmy mały dylemat ale w realu ta zieleń mi nie podpasowała, jest bardzo ciemna, taka zgniła, brrrr