Madziara78
Pełnoetatowa mama :)
Zajrzyj na odlotowe.... śliczności tam są zostawione!!! ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka a nie będziecie chodzić później na basen???
oj wybaczmam P w domu więc mniej czasu na BB
No właśnie, ja przy Neli miałam taką chcicę na świeży sok z pomarańczy że M. też kupił mi wyciskarkę... soki robiłam codziennie więc może tym razem panienka się uda...
Witamy sie i my, ja juz na nogach po sniadanku ale jeszcze w pizamce, Maksio dzisiaj jak uslyszlam ze jestem w kuchni to przylepcial otworzyl szafke wzial nutelle i mowi chce kanapke z futellą
Mam pytanko do mam które mają dzieci w żłobku lub przedszkolu. Chodzi o kartę zgłoszeniową dziecka. Tam jest miejsce na pieczątkę zakładu pracy. Mój M ma pracę na pełny etat. Ale za dużo nie zarabia i dlatego dorabia na czarno w weekendy, a czasami po pierwszej pracy idzie do drugiej. zastanawia się nad rzuceniem tej pierwszej. Tam gdzie pracuje na czarno gościu powiedział, że może zatrudnić go na 1/4 etatu , ale dużo większe pieniądze (i pracuje się po 12- 14 godzin dziennie) . A nawiązując do pytania. Czy to jest jakoś sprawdzane na ile etatu ma się umowę, czy wystarczy że się pracuje??
Ja t już nie wiem co robić. Chciałam iść do pracy. Żeby ją znaleźć, muszę mieć gdzie oddać dzieci, żeby oddać je do państwowej placówki muszę mieć pracę. Paranoja.
witam z rana
my dzis do 9 spalismy a teraz mam powrót do rzeczywistości,musze napisać wykład:-----( a zgubiłmisię jedem ważny papier
madzienka przestan chodzic do Plazy, boznow wszystkowykupisz i nic dla mnie nie zostanie
Trzymamy kciuki za jutrzejsze badania Norbercika.....żeby wypuścili ich już do domku
Slyszalyscie moze jakies opinie o przedszkolu Martynka????
Szykuję się na jutrzejsze spotkanie "ofkors" mam nadzieję, że nic mi planów nie pokrzyżuje, mogę się troszkę spoźnić? Maltanka pw
Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek Tymuś ma 21 miesięcy.
heloł
na dworze ładne słoneczko, ale zimno, wyszliśmy na górkę trochę i chłopaki tak jeździli, aż raz młody rąbnął, ale otrzepał się i dalej na góre ciągnie sanki
do domu oczywiście jak wracaliśmy też był płacz
witaj pewnie, napisz nam coś więcej o sobie, jesteś z Lublina, z której części?