reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie w końcu mi się udało napisać na bb, bo co włączam forum to mój małżonek chciał coś sprawdzać na necie a teraz pojechał naprawiać samochód. Chciałam się dzisiaj zapisać do gina ale sobie uświadomiłam że dziś wolne. Małżonkowi wczoraj wieczorem powiedziałam o ciąży i test mu pokazałam a on: co oznaczają dwie kreski? to mu powiedziałam: ciąża ,a on chyba żartujesz a ja mu na to: no pewnie sama je narysowałam.:-D
Trzymam mocno kciuki za Norbercika:tak::tak:

Madzienka oby Karlitki wyszli jutro i bylo wszystko dobrze!:-)
Motylla to Ci M powiedzial....;-)

Slyszalyscie moze jakies opinie o przedszkolu Martynka????

Dzień dobry;-) mimo że dziś wolne, to za długo nie pospaliśmy, bo do 6:30:eek: no ale szkoda czasu na spanie:-) my już po kościółku, pogoda śliczna, troszkę mroźno ale na spacerek super.
Aluśka super, że już jesteście w domku, musiało to być dla Ciebie traumatyczne przeżycie, no cóż, te nasze szpitale...Dużo, dużo zdrówka Wam życzę:tak:
Szykuję się na jutrzejsze spotkanie "ofkors":tak: mam nadzieję, że nic mi planów nie pokrzyżuje, mogę się troszkę spoźnić:-p? Maltanka pw:tak:

heloł

na dworze ładne słoneczko, ale zimno, wyszliśmy na górkę trochę i chłopaki tak jeździli, aż raz młody rąbnął, ale otrzepał się i dalej na góre ciągnie sanki

do domu oczywiście jak wracaliśmy też był płacz:sorry:

Maltanka a nie będziecie chodzić później na basen???

oj wybacz:dry::dry::dry::dry::dry:mam P w domu więc mniej czasu na BB:-p:-p:-p

1. jak później? będziemy chodzić normalnie na swoje zajęcia w środy, ale do tego mamy 4 zajęcia do odebrania i w poniedziałki:sorry:

2. spoko, spoko;-)

No właśnie, ja przy Neli miałam taką chcicę na świeży sok z pomarańczy że M. też kupił mi wyciskarkę... soki robiłam codziennie :-D więc może tym razem panienka się uda... :-D

madziarka ja też miałam tak na owoce i sok szczególnie brzoskwinie, pamiętam jak jeszcze pracowałam wychodziłam specjalnie do sklepu po brzoskwienie i nie czaiłam jeszcze o co chodzi wtedy:-D:-D:-D

a MCa natomiast nie lubię:no:

Witamy sie i my, ja juz na nogach po sniadanku ale jeszcze w pizamce, Maksio dzisiaj jak uslyszlam ze jestem w kuchni to przylepcial otworzyl szafke wzial nutelle i mowi chce kanapke z futellą :-D:-D:-D

Monika u mnie to samo dosłowinie każde słowo już powtarza;-)

Mam pytanko do mam które mają dzieci w żłobku lub przedszkolu. Chodzi o kartę zgłoszeniową dziecka. Tam jest miejsce na pieczątkę zakładu pracy. Mój M ma pracę na pełny etat. Ale za dużo nie zarabia i dlatego dorabia na czarno w weekendy, a czasami po pierwszej pracy idzie do drugiej. zastanawia się nad rzuceniem tej pierwszej. Tam gdzie pracuje na czarno gościu powiedział, że może zatrudnić go na 1/4 etatu :wściekła/y:, ale dużo większe pieniądze (i pracuje się po 12- 14 godzin dziennie) . A nawiązując do pytania. Czy to jest jakoś sprawdzane na ile etatu ma się umowę, czy wystarczy że się pracuje??

Emilka jeśli chodzi ci o państwowe żłobki to oboje rodzice muszą pracować:sorry: ja kiedyś dzwoniłam i tak mi pani powiedziała:sorry:

Ja t już nie wiem co robić. Chciałam iść do pracy. Żeby ją znaleźć, muszę mieć gdzie oddać dzieci, żeby oddać je do państwowej placówki muszę mieć pracę. Paranoja.

no właśnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam z rana
my dzis do 9 spalismy:tak::tak::tak::tak: a teraz mam powrót do rzeczywistości,musze napisać wykład:-:)-:)-:)-:)-( a zgubiłmisię jedem ważny papier :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powodzenia w pisaniu:tak:

madzienka przestan chodzic do Plazy, boznow wszystkowykupisz i nic dla mnie nie zostanie :p

:-D:-D:-D miałam to samo napisać, od czasu do czasu jak zajdę do H&M to nic nie ma, a to pewnie oo nasza Madzieńka była:-D

Trzymamy kciuki za jutrzejsze badania Norbercika.....żeby wypuścili ich już do domku:tak:

trzymamy, trzymamy:tak:

Slyszalyscie moze jakies opinie o przedszkolu Martynka????

:no::no::no:

Szykuję się na jutrzejsze spotkanie "ofkors":tak: mam nadzieję, że nic mi planów nie pokrzyżuje, mogę się troszkę spoźnić:-p? Maltanka pw:tak:

;-)super

Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek Tymuś ma 21 miesięcy.

witaj pewnie, napisz nam coś więcej o sobie, jesteś z Lublina, z której części?

heloł

na dworze ładne słoneczko, ale zimno, wyszliśmy na górkę trochę i chłopaki tak jeździli, aż raz młody rąbnął, ale otrzepał się i dalej na góre ciągnie sanki

do domu oczywiście jak wracaliśmy też był płacz:sorry:

witaj pewnie, napisz nam coś więcej o sobie, jesteś z Lublina, z której części?

My dzisiaj też na dworku byliśmy. Najpierw kościół a potem przez półtorej godziny na mroziku.

My mieszkamy na Węglinie - już prawie Konopnica. Brakuje nam kontaktu z innymi dziećmi bo do placu mamy daleko. Ale chodzimy na zajęcia raz w tygodniu. Dobre i to :).
Narazie siedzę w domu na wychowawczym. Jednak zmieniam "profil" na nauczycielski.

P.S. Sunday, pozdrowionka dla Was.

reklama
madzieńka moze jeszcze coś mi sie uda upolowac :p
motylla hihih to Ci małżon powiedzial :D:D:D
sunday ja niestety nie slyszalam, a co chcialas tam Maksia zapisac?

Do góry