reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,jestem z lubelskiego,mieszkam w okolicy Fajslawic,nie wiem czy ktos kojarzy....
Mam juz coreczke Gosie 6 lat,rodzilam na Lubartowskiej w Lublinie,teraz jestem w drugiej ciazy tez podobno z coreczka
jakos wczesniej tu nie mialam okazji zagladac,a teraz znalazlam ten watek.....wiec postanowilam do was naklikac...
Do szkoly do Lublina chodzilam przez 6 lat( 3 lata zawodowki i 3 lata technikum)...pozniej pracowalam przez jakis czas tez w Lublinie....a obecnie w Swidniku pracuje....
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki z Lublina i okolic!!!
Anet witaj:tak::tak: jak się czujesz? widze że już niedługo będziesz tulić swoją drugą dzidzie:tak::tak:

reklama
Aluska,ano tak sobie srednio na jeza sie czuje,zalezy kiedy,nozki puchna...hi,hi....
Ciezko juz te ostatnie tygodnie.....brzuszek juz opadl dzidzia niziutko,ale szyjka jeszcze nie gotowa do porodu....Pierwsza ciaze przenosilam 5 dni,a teraz niby gin. mowila ze nie powinnam,ale to sie dopiero okarze.....:-)

Marta my to chyba odpadniemy Klusek prawdopodobnie będzie po operacji i nie wiem jaką będzie miał kondycję a ze szwami nie chcę go ciągnąć do Lublina bo to problem nakarmić i umyc

Anet - witaj!
Madzieńka - co za pytanie! Chciałabym poznać Was wszystkie!!!
Anihira - kiedy Kubuś będzie miał operację?

Byłam u lekarza na USG - w brzuchu mieszka trzeci muszkieter! Sama widziałam:-)

Witam sie dzis z rana.....
Dzieki dziewczyny za powitanie....:-)
Anaklim,gratuluje dzidziusia.....:tak:
Ja to teraz siedze ciagle w domu,juz bardzo nie podrozuje,czekam na porod...he,he....chociaz Gosie przenosilam....zobaczymy jak teraz pojdzie...
Pozdrawiam....

Anaklim gratuluje kolejnego chlopca:-)
Chetnie bym sie z wami spotkala tylko niestety nie wiem jak bede sie czula bo ostatnio z samopoczuciem u mnie bywa roznie....

reklama
Anet - witaj!
Madzieńka - co za pytanie! Chciałabym poznać Was wszystkie!!!
Anihira - kiedy Kubuś będzie miał operację?

Byłam u lekarza na USG - w brzuchu mieszka trzeci muszkieter! Sama widziałam:-)

Dzieki to czekam na wieści kiedy i gdzie:tak::tak::tak::tak:

Anaklim a może tym razem tez bedzie niespodzianka i zamiast chłopca pojawi się mała księżniczka...twoje bobaski lubia płatac fgle:-D:-D:-D

Do góry