Anet witaj jak się czujesz? widze że już niedługo będziesz tulić swoją drugą dzidzieWitam,jestem z lubelskiego,mieszkam w okolicy Fajslawic,nie wiem czy ktos kojarzy....
Mam juz coreczke Gosie 6 lat,rodzilam na Lubartowskiej w Lublinie,teraz jestem w drugiej ciazy tez podobno z coreczka
jakos wczesniej tu nie mialam okazji zagladac,a teraz znalazlam ten watek.....wiec postanowilam do was naklikac...
Do szkoly do Lublina chodzilam przez 6 lat( 3 lata zawodowki i 3 lata technikum)...pozniej pracowalam przez jakis czas tez w Lublinie....a obecnie w Swidniku pracuje....
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki z Lublina i okolic!!!
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Aluska,ano tak sobie srednio na jeza sie czuje,zalezy kiedy,nozki puchna...hi,hi....
Ciezko juz te ostatnie tygodnie.....brzuszek juz opadl dzidzia niziutko,ale szyjka jeszcze nie gotowa do porodu....Pierwsza ciaze przenosilam 5 dni,a teraz niby gin. mowila ze nie powinnam,ale to sie dopiero okarze.....:-)
Ciezko juz te ostatnie tygodnie.....brzuszek juz opadl dzidzia niziutko,ale szyjka jeszcze nie gotowa do porodu....Pierwsza ciaze przenosilam 5 dni,a teraz niby gin. mowila ze nie powinnam,ale to sie dopiero okarze.....:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Witamy nową koleżankę i zapraszamy do częstego pisania;-).
Marta1981
Rodzyneczka
Nic nie szkodzi anihira,najwyżej sama pojadę;-).Całkiem mi z głowy operacja Kubulka wyleciała.
Marta1981
Rodzyneczka
Anaklim,nieźle 4 chłopa w domu;-),następnym razem musisz pod pupcię podłożyć babskie majtki;-).A i gratki na 250 postów.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam sie dzis z rana.....
Dzieki dziewczyny za powitanie....:-)
Anaklim,gratuluje dzidziusia.....
Ja to teraz siedze ciagle w domu,juz bardzo nie podrozuje,czekam na porod...he,he....chociaz Gosie przenosilam....zobaczymy jak teraz pojdzie...
Pozdrawiam....
Dzieki dziewczyny za powitanie....:-)
Anaklim,gratuluje dzidziusia.....
Ja to teraz siedze ciagle w domu,juz bardzo nie podrozuje,czekam na porod...he,he....chociaz Gosie przenosilam....zobaczymy jak teraz pojdzie...
Pozdrawiam....
reklama
Anet - witaj!
Madzieńka - co za pytanie! Chciałabym poznać Was wszystkie!!!
Anihira - kiedy Kubuś będzie miał operację?
Byłam u lekarza na USG - w brzuchu mieszka trzeci muszkieter! Sama widziałam:-)
Dzieki to czekam na wieści kiedy i gdzie
Anaklim a może tym razem tez bedzie niespodzianka i zamiast chłopca pojawi się mała księżniczka...twoje bobaski lubia płatac fgle