reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
I co ja znowu sama:-:)-:)-(
Jula śpi, P tez bo jutro rano jedzie...a ja wdycham cudny zapach mojej pięknej choineczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i zaglądam co u Was...i coca-cole pije:-D:-D:-D

aaa chciałam ci wysłać smsa z int, ale wyskoczyło mi że nie masz uruchomionej takiej usługi:sorry2:

A z jakiej bramki wysyłasz...bo do mnie dochodzą z netu:tak:, polecam tą ..
Bramka SMS

I trzymam kciuki za Hubcia żeby spokojnie spał...

hej

mój starszak śpi. Ewidentnie coś mu dolega, pokaszluje, ciągnie noskiem, bladziuchny i oczy podkrążone. Markotny, smutniutki, jak nie mój Fifcio. Cały dzień przetrzymałam go w łóżku, postawiłam bańki, napoiłam lipą z miodem natarłam maścią rozgrzewającą. Zobaczymy jak minie nocka........:-(

Fogia zdróweczka do Fifiego, oby nic go nie rozłozyło na święta....
Miałam zapytac wczesniej ale mi wyleciało z głowy...dlaczego dajesz mu do picia w nocy rumianek???

madzienka pokazuj fotki choinki:-) A ile daliście? My też dziś kupiliśmy ale odmarza pod prysznicem bo tak zimna....A i dziękujemy za komplement....:tak:

Ja już po mega-nudnym szkoleniu, potem byliśmy w kościele a później na grzańcu w Czarciej Łapie i jestem mile zaskoczona...Jedzonko dobre ale obsługa super-jak w jakimś ekskluzywnym hotelu. Kuba już śpi więc chwila relaksu...Miłego wieczorka:-)

Dużo, nie ma czym się chwalić:sorry2::sorry2::sorry2:kupilismy koło Ciebie
Pokazuje...
IMG_7398.jpg
I co ładna???:zawstydzona/y:

Ja też chce do Czarciej....:tak::tak::tak:

Królewna dziś za to była niesamowita....poszliśmy do kościoła a ona została z dziadkiem...jak wróciliśmy dała popis:tak::tak:zasuwała na czworakach, piszczała, gadała, śmiała się,....no ewidentnie czekała, żeby ją podziwiać:-D:-D:-D:-Dgwiazda:-D:-D:-D:-Dszkoda tylko, że nie nagraliśmy jej popisów:wściekła/y::wściekła/y:
no i niebawem zacznie nam stawać, bo już nauczyła się klękać:tak:

Mała gwiazdeczka:-):-):-)wam rosnie

Antuanet - teraz po wizycie M. Gessler w Czarciej musi być poziom trzymany;-) - może tam się wybierzemy w styczniu jak Anaklim zawita do LBN:confused::eek::dry:?

Dostałam wiadomość że wózeczek dla Pawełka już do mnie jedzie - kuzynka z narzeczony odebrali ze Śląska od sprzedającego - ale się cieszę:tak::-):-):-):cool:.
Zmykam na kanapę bo M coś szykuje:dry::dry::dry::-p......
Miłej nocki.

Ja chętnie...jestem ciekawa tego lokalu, bo nie byłam a wszyscy mnie widzieli w telewizji:-D:-D:-D:-D

Super czekamy na fotki wózeczka

Madzieńka piekna choineczka
my tez juz ubralismy jutro wrzuce fotke bo schoałam aparat i mi sie nie chce wstawać :-)

ciasteczka wyszły ale jeszcze nie sa ozdobione ;-)

bylismy dzisiaj w Plazie ale dzikie tłumy ;-) Gabi była grzeczna u fryzjera - podcinalismy grzywke ;-)

Fogia oby Fifi poradzil sobie z tą "infekcją"

wiecie co robi mój mąż ?? prasuje ciuszki Norba :-) heheeh a ja lecę do wanny :-)

Gasić światło ?? :tak:

slodkich snów dziewczynki

ps niech kurierzy jutro maja wiatr w plecy i by wszystkie prezenty dotarły do adresatów :-)

to ja zapalam światło
karlita brawa dla męża

Madzienka śliczna choineczka, i jaka mała :-D

fogia dużo zdrówka dla Filipka, niech nie choruje

Marta dzieki, ale kupujemy razem z montażem, a może zna się na szafach wnękowych? chcę zrobić garderobę na całej ścianie

Antuanet tak szczerze, to gdyby nie teściowie, to mieszkalibyśmy jak w średniowieczu

idę uciszyć Olę, bo piszczy że mało bębenki w uszach nie popękają, ćwiczy głosik, szkoda tylko że tak głośno i piskliwie

Witam, a myślałam, że ja dzisiaj zapalę światełko, a tu Anetka mnie uprzedziła:-) my choineczkę dopiero przed Wigilią z dzień ubierzemy, firanki też zamierzam w środę uprać, a Wy już takie do wszystkiego przygotowane:tak:
Fogia jak Fifi? mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko przejdzie.
Ja to znowuż mam przeboje z Cypriankiem, bo daje mu mleko Enfamil i straszne zaparcia po nim ma, daje mu debridat, ale jakoś mało to na niego działa, niby zaczął robić kupkę co dwa dni a czasem i codziennie się zdarza, ale twarda strasznie i popłakuje przy tym biedactwo:-( lekarz jakoś za bardzo nie reaguje, mówi, że po każdym mleku tak będzie, a niby specjalista dobry:dry:

Miłego dnia życzę

iwonka jak moja mała się męczyła ostatnio, to dałam jej jabłko kilka razy, wcześniej dawałam różne nowości, a później wpadł mi w ręce poradnik, chyba hippa, i tam były informacje, jakie produkty rozluźniają stolce, a które normalizują albo zestalają, teraz jak widzę że ma za twardą i ją boli to daję jabłka, gruszki, morele, śliwki

robię kawę, bo widzę że śpicie, która chętna?

Aneta ja chętna na kawkę... ja :-)

widzicie - jak mnie głowa pobolewa to zakręcona jestem na maksa! :-D:-D:-D wszystko w ostatnim poście pokręciłam... :baffled: sorki...

Co do wtorku - ja mogę iść do KC... to co idziemy?? :-D

co do oblewania -dziewczynki nie mam zaplanowanych żadnych urodzin więc też możemy się umawiać :tak:;-):-)

Marta gratuluję 5 - zdolniacha z Ciebie! i zdrówka dla Jula podsyłam!!!

Fogia jak ma się Fifi?? oby to nie było nic poważnego...jak wam minęła nocka?

aluśka jak minęła wam rozłąka?? Jak egazmin?

Madzieńka choineczka pięknaaaa!!!!! U nas też stoi ale nie zdążyliśmy jej wczoraj ubrać! dziś się za to zabierzemy... a uszka zrobione - 400 dla dorosłych i 120 dla dzieci z samymi pieczareczkami :-D

co do sesji - musimy się umówić i pstrykać!!!
pokaż wasze zdjęcia... chwal się!!:tak:

Karltka brawa dla E. - oby tak dalej ;-) Jak wam się spało bez Gabrysi? czy mała tylko w dzień była u dziadków? bo znowu coś namieszam :zawstydzona/y::-)

ale tak to jest jak sie wyczystko czyta a nie robi cytatów... później się miesza jak nic :baffled:

no i popisałam - muszę iść robić śniadanko bo głodomory się domagają jedzenia...

hej

ale ponuro na dworze, aż nic się nie chce

u nas nocka ok, H przespał od 20.00 do 7.00 aż sama się przebudziłam w nocy i chodziłam do niego sprawdzać czy wszystko ok:dry:

H niby szaleje, ale z noska dalej się mu leje:dry:

wiecie co mam nieocieplony blok i w jednym rogu w pokoju ciieknie mi woda po ścianie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a żeby było fajniej to na jaśniejszej mam piękty żółty zaciek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aneta
ja poproszę kawkę:tak:
madzienka wysyłałam z bramki orange:confused: ładna choinka:tak::tak::tak:
fogia jak Fifi?
iwonka ja nie pomogę, bo my na normalnym mleku później już byliśmy:blink:

reklama
Hej ja już nie śpię:-D:-D:-Di juz idę Julę budzić.....

Dziękuję...cieszę się że Wam tez podoba się:laugh2::laugh2::laugh2:

Madziarka ja chętnie we wtorek, zaraz pokaże kilka fotek :elvis:

Maltanka jak z orange jak ja mam w plusie:-D:-D:-D

Coś jeszcze miałam napisać ale jeszcze chyba śpię;-);-);-)

Do góry