reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Aneta oby to był jednorazowy incydent :tak::tak:
Emilia zapraszamy do pisania :tak::tak::tak:
Oj jak ja żałuję że nie mogę się z wami na kawce spotkać, chyba się z tego żalu opiję w samotności :-p:-p:-p

reklama
odkopałam się :-) żyję :-)

mała spi :-)

firanki się piorą :-)

anetko mam nadzieję że ta biegunka to tylko chwilowa!!! nie chorować mi!! ale pięknie siedzicie BRAWO :-)

maltanka i co zerwiesz sie do nas na kawusię ???? ja bedę jak tylko E mnie zmieni w domu ;-) musze autobusy sprawdzić :-)
ależ mam ochote na to wyjście :-)
deser, kawcia i rewelacyjne towarzystwo :-)

madziara gdzie ty telefon trzymasz ???? co ?? odczytałas smska ??

marz super że sie spotkamy :-)

emilko witaj :-) moze się znamy bo ja "rodowo" też z Ponikwody ;-)

anaconda na kawę raz!!!!!!!!!! co to za opuszczanie spotkań ?? cooooo ??

idę coś zjem bo o kanapce jeszcze dzisiaj ... ale jak mróweczka sie sprężałam by się wyrobić ze wszystkim i weź tu odpoczywaj :-) ;-)

karlita ja to na Ponikwodzie mieszkam dopiero 3 lata u męża, może jego znasz :-)
aneta82 jak cały czas będzie biegunka to daj kleiku na mleku lub marchwiankę zrób, moja tak miała ostatnio i pomogło. W ostateczności możesz dać trochę smecty, ale tak jedna saszetka chyba na 3 dni.

anetko a karmisz jeszcze piersią?? Bo może coś zjadłaś, albo może jak wprowadzasz nowe produkty to coś nie pasuje. Wiesz moja tak miała i okazało się że tak reaguje na jabłko, więc odstawiliśmy i już jest dobrze :tak:

reklama
Emilia1983 a nie wiem ;-) ja własnie od 3 lat nie mieszkam na Ponikwodzie ;-) w sumie już od 3,5 roku ;-)

aneta czyli to nie standardowa biegunka może rzeczywiście coś z jedzonkiem było nie tak ?? ja bym dała infacol ;-)

hmmm ja juz zapomniałam jak to jest z takimi maluszkami
aaaaaaaaaaaaaaa nie pamiętam ;-)

Do góry