reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anetko a karmisz jeszcze piersią?? Bo może coś zjadłaś, albo może jak wprowadzasz nowe produkty to coś nie pasuje. Wiesz moja tak miała i okazało się że tak reaguje na jabłko, więc odstawiliśmy i już jest dobrze :tak:

nie, nie karmię piersią, a z nowymi produktami też uważam, no cóż, poczekam, i zobaczę co dalej będzie

reklama
Emilia1983 a nie wiem ;-) ja własnie od 3 lat nie mieszkam na Ponikwodzie ;-) w sumie już od 3,5 roku ;-)

aneta czyli to nie standardowa biegunka może rzeczywiście coś z jedzonkiem było nie tak ?? ja bym dała infacol ;-)

hmmm ja juz zapomniałam jak to jest z takimi maluszkami
aaaaaaaaaaaaaaa nie pamiętam ;-)

haha szybko sobie przypomnisz :-D

Szczerze powiedziawszy byłam przerażona, ale okazało się że bez powodu :tak:. Natalka to istny diabełek, ale Justysia jest tak spokojna że w zasadzie jakby dziecka nie było :-). Płacze jak jest śpiąca lub chce jeść. Wiadomo nie jest najłatwiej, ale jak widzę jak obie cieszą się na swój widok to od razu całe zmęczenie mi przechodzi.

Witajcie!
Długo mnie tu nie było a wszystko przez brak czasu. Teraz idą święta wiec sprzątanie, pranie i Michałek nie chce spać w dzień ciągle marudzi. Na nic nie mam czasu:no:
Witam nowe mamusie:-)

helloo kobitki!
witam sie i ja w piatkowy wieczor,ale wam zazdroszcze spotkania... moj M oczywiscie w pracy jeszcze wiec nie ma szans :-( a w takim klimacie i towarzystwie to bym wypila dobrej kawki albo czegos innego :-):-)
jak dobrze ze to juz wekend :-) ciezki dzien mialam uff juz po:-) i bacardi w lodoweczce :-):-):-) Siedze sobie i szperam w necie i znalazlam fajny utwor The Boogie Town - Święta będą cały rok - Muzyka - Onet.tv - Platforma
W srode wzielam sobie urlop, wiec moze cos zrobie w domu:-) cos upieke czy co.... zawsze to caly dzien na robote a nie tylko popoludnia i wieczory.
iwona gratuluje kolokwium- juz zapomnialam jak to jest :-)
Emilia witaj na forum:tak:
aneta super foteczki, fajna masz coreczke!!!:-)
Madzienka to juz prawie do swita gotowa?!:-) hehe fajnie!!!!
anaconda i jak bomka????
maltankajak zdrowko u Was???

Witam wieczorowo. My właśnie do domu wróciliśmy bo musieliśmy po urzędach jeździć i załatwiać, jeszcze pojechaliśmy do moich rodziców w odwiedziny bo mieliśmy po drodze
i tak się przedłużyło.

reklama
no właśnie będzie po 22, sąsiadka nie odbiera tel, a ten facet wlazł na podwórko jakieś 20 min temu, tylko pies zaczął szczekać więc odszedł, patrzyłam przez okno i mam otwartą bramkę, pies uciekł na ulicę, a jak mu się bramkę otworzy to leci gdzieś na Piaski,

siedzę w pokoju z Olą i boję się ruszyć, chyba na policję zadzwonię

przed chwilą ktoś zapukał w okno patrzę a to ten typ, zaśmiał się i poszedł!!!:szok::szok::szok::szok: nawet nie wiem jak wygląda bo ma kaptur na głowie

Do góry