reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się i ja :)
karlita współczuję tej roboty "na darmo". Szkoda Twojej ciężkiej pracy.:-( Ale z tymi programami księgowymi tak jest, że piszą je osoby które nie mają pojęcia o księgowości....a później wszystko "fiksuje":baffled:
anaconda27 dobrze że masz blisko ten sklep "2,99" bo ja też piwnic nie lubię...
Zupka nastawiona, pranie też więc chwila na kawkę. Mały dał pospać do 8:-) Dzisiaj dopiero na 12 na szkolenie więc rano sobie coś porobię w domu, na obiad chyba naleśniki z pieczarkami zrobię bo dziś piątek.... Miłego dnia:-)

reklama
I ja przywitam się....

później Was poczytam bo teraz jedziemy do reala na zakupy....:tak::tak::tak:

Madziarka Ty tam dzisiaj pilnuj Nelinki żeby nam jej duże dzieci nie zadeptały:tak::tak::tak:i mam nadzieje ze do nas dołączysz chociaż na godzinkę:-p:-p:-p:-p

zmykam

Witam się i ja

cała noc przespana aż do 8.30 rano :cool2: dużo wrażeń miała wczoraj, najpierw basen, później musiałam ją zostawić wieczorem z koleżanką i po męża jechać do Lublina, szkoda, że dzisiaj nie może z nią zostać, to pojechałabym na kawkę z Wami :-( ale może następnym razem :sorry:

Paweł wczoraj zamiast jakieś buzi na powitanie to latał dookoła auta i sprawdzał dokładnie czy oby na pewno nie jest uszkodzony, więc go pocieszyłam, że jadąc po niego kamień w szybę uderzył, załamał ręce :laugh2::laugh2::laugh2:

Witam :tak:
podejście numer dwa w pisaniu bo mi Amanda myszkę wyrwa i się skasowało:shocked2: Martynka oczywiście śpi i o dziwo od powrotu ze szpitala całkiem ładnie nocki przesypia i już nie ma tego darcia jak było wcześniej :-)
Amanda dziś niestety w domku bo wczoraj z przedszkola wróciła smarkająca kaszląca i na wieczór trochę temperatury miała:confused: ale mam nadzieje ze do poniedziałku to się wykuruje:dry:
Wczoraj miałam wizytację położnej zważyła mi mała która to już waży 3800g :cool2: we wtorek czyli w dniu wypisu ze szpitala ważyła 3820g ale położna stwierdziła że to dlatego ze kroplówki miała i jej organizm zaczął się z nich oczyszczać a nie że schudła:sorry2:
A jutro do szkoły na egzaminy :baffled: tylko gdzieś się moje chęci podziały:no:

IMG_1663.jpgaluśka zdrówka dla dziewczynek i powodzenia dla Ciebie na egzaminach

no to się pochwalę jak Ola ładnie siedzi
IMG_1664.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
Witam. Wczoraj zaglądałam do Was :-p ale po nieprzespanej nocce i starganych nerwach :wściekła/y::angry: nie miałam natchnienia do pisania:no::sorry2:.
Aluśka, powodzienia na egzaminach - ja jutro mam 2 a może 3 nie pamiętam i w niedzielę też chyba 2:baffled::nerd::confused::dry:. Dobrze, że Martynka daje mamie pospać:tak::-). Zdróweczka dla mojej synowej:tak::-).
Fogia, jakby co to ma sąsiadkę diabetyczkę i pytaj śmiało - wiem że grejpfruty obniżają cukier:tak:.
Antuanet - u mnie ostatnio były naleśnik z dżemem i bitą śmietaną le Twoje też bardzo smakowicie brzmią;-):tak:.
M wczoraj w ramach podlizu :-p:-p zrobił sałatkę jarzynową:tak::szok: to dziś an śniadania do kanapek była.
Pytałyście o parówki - my kupujemy w Lidlu te z Pikoka - 83% mięsa wieprzowego - wcale nie "puchną" po ugotowaniu:no::-).

Witam się i ja
cała noc przespana aż do 8.30 rano :cool2: dużo wrażeń miała wczoraj, najpierw basen, później musiałam ją zostawić wieczorem z koleżanką i po męża jechać do Lublina, szkoda, że dzisiaj nie może z nią zostać, to pojechałabym na kawkę z Wami :-( ale może następnym razem :sorry:
Paweł wczoraj zamiast jakieś buzi na powitanie to latał dookoła auta i sprawdzał dokładnie czy oby na pewno nie jest uszkodzony, więc go pocieszyłam, że jadąc po niego kamień w szybę uderzył, załamał ręce :laugh2::laugh2::laugh2:
Aneta to fajnie ze tak córcia Ci długo pospała:tak::tak:
Fogia nie spiesz się tak :)
melduję się że zyję :) juz mi odbija od cyferek a jeszcze program mi si e zbuntował i zrobił cos co zniwelowało 2 dni mojej pracy i rece mi opadly .... nie mam siły idę wziąść dłuuuuuuuuga kapiel .... :) dobranoc :)
ach te programy:angry:

A tak ogólnie to witam w piątek :-):-)
Jupi jutro nie trzeba się tak rano zrywać :tak::tak::tak:
Dzisiaj Maja wstała rano i mówi do mnie ze Pani kazała przynieść bombki bo choinkę ubierają więc ja do niej, że teraz to ja bombek nie mam bo są w piwnicy i mogła mi to powiedzieć wczoraj, no i się rozpłakała że to ona nie idzie do przedszkola bez bombki :sorry2::sorry2::sorry2: ach te dzieci mają już swoje kłopociki :baffled::baffled:
kto nie musi wstawać to nie musi:dry:
Dobrze ze masz sklep z ozdobami pod ręką:tak::tak:
Witam i ja:) lecę zaraz na kolokwium, trzymajcie kciuki:baffled:
Trzymam kciuki:tak::tak:
Dzisiaj dopiero na 12 na szkolenie więc rano sobie coś porobię w domu, na obiad chyba naleśniki z pieczarkami zrobię bo dziś piątek.... Miłego dnia:-)
pomysł na obiad brzmi apetycznie;-)
Madzinka udanych zakupów i krótkiego stania w kolejce do kasy;-)
no to ten sam, a nazywa sie "Wiem co jem". TVN
raz ten program oglądałam jak mówili o serach:cool2:
Aneta82 współczuje stłuczki :confused:
Fogia super ze cukier taki niski poziom wykazał:tak::tak::tak:
Maltanka dobrze ze z Twoim zdrówkiem już dużo lepiej:tak::tak:

Martynka już wyje wiec pod bufet mleczny musze ja podłaczyć

Witam. Wczoraj zaglądałam do Was :-p ale po nieprzespanej nocce i starganych nerwach :wściekła/y::angry: nie miałam natchnienia do pisania:no::sorry2:.
Aluśka, powodzienia na egzaminach - ja jutro mam 2 a może 3 nie pamiętam i w niedzielę też chyba 2:baffled::nerd::confused::dry:. Dobrze, że Martynka daje mamie pospać:tak::-). Zdróweczka dla mojej synowej:tak::-).
wspołczuje zarwanej nocki:confused: oby już sie takie więcej nie powtórzyły:no:
Trzymam kciuki równiez za Twoje egzaminy:tak::tak: i dziękuje za życzenia zdrówka dla Ami:tak::tak:

Zobacz załącznik 310020aluśka zdrówka dla dziewczynek i powodzenia dla Ciebie na egzaminach

no to się pochwalę jak Ola ładnie siedzi
Zobacz załącznik 310019
pencil.png
dzieki w imieniu Amandzi:tak:
Uroczą masz córeczkę :-) bardzo ładnie sobie siedzi:tak::tak:

No i po bólu, kolokwium myślę, że do przodu. a jak mroźno na dworku, brr. Chyba z racji tego, że mąż został z synkiem, jak ja byłam na uczelni, to teraz będzie musiał dłużej pracować i pewnie nie będę mogła się z Wami spotkać, a szkoda, bo chciałam poznać:-(

reklama
Aneta ślicznie mała siedzi! :-)

Aluśka dobrze że się klimatyzujecie - mała od razu poznała że jest w domu to w nocy trzeba spać!
Powodzenia jutro na egzaminie!!!

Marta i Tobie również - rozłóż ich na łopatki!!! :-)

Madzieńka a gdzie na zakupy wybyłaś? to te co się z Anacondą umawiałaś? po bombki pojechałyście :-D:-D:-D
co do dziś - też mam nadzieję że dzieci nie będą bardzo marudne...

kurcze, dziś znowu mnie coś do tego wszystkiego głowa pobolewa... :sorry2::dry::-(

A ja nadal nie mam pomysłu co robić na drugie, zupkę mam a co do reszty to jakoś weny nie mam... za mną chodzą frytki - chyba zaraz sobie zrobię ale to tak między obiadem ;-)

Do góry