reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka w tym programie oni nie podaja nazw tylko jakies "slogany" z opakowac albo opakowania odwrocone, i wlasnie tamta babeczka w programie wybrala na koniec najlepsze te Krakuski a wiem ze one bo mowila ze tak jest "Wędliny takie jak kiedys" i wlasnie na tych Krakuskach tak jest napisane :-)
A do choinki to kupujecie cieta duża:-) super- oby długo wam postala i sie nie uschła:-)
My to pewnie wtorek sroda dopiero bedziemy mieli choinke.

reklama
Madzienka w tym programie oni nie podaja nazw tylko jakies "slogany" z opakowac albo opakowania odwrocone, i wlasnie tamta babeczka w programie wybrala na koniec najlepsze te Krakuski a wiem ze one bo mowila ze tak jest "Wędliny takie jak kiedys" i wlasnie na tych Krakuskach tak jest napisane :-)
A do choinki to kupujecie cieta duża:-) super- oby długo wam postala i sie nie uschła:-)
My to pewnie wtorek sroda dopiero bedziemy mieli choinke.

Nie wiem czy to ten sam program ale oglądałam kiedyś o parówkach na tvn style...

My co roku kupujemy ciętą...u tego samego sprzedawcy i co roku jest super, tyle że zawsze kupowaliśmy przed sama wigilia a teraz nie bardzo mam jak, bo P wraca w czwartek dopiero....ja juz chciałabym mieć choinkę w domu

Sunday mam... dziękuję!!!

Madzieńka
a gdzie kupujecie choinkę? My też zawsze mamy żywą taką wielką... M. kupował na targu ale zawsze jeżdził z moim tatą a w tym roku też chce go wysłać w sobotę a mój tato ma wędzić więc z nim nie pojedzie...
może wy bliżej kupujecie?

Ciekawe co tam u Karlitki... Mam nadzieję że Gabi dziś grzeczna jest i da mamie odpocząć choć troszkę...

Sunday mam... dziękuję!!!

Madzieńka
a gdzie kupujecie choinkę? My też zawsze mamy żywą taką wielką... M. kupował na targu ale zawsze jeżdził z moim tatą a w tym roku też chce go wysłać w sobotę a mój tato ma wędzić więc z nim nie pojedzie...
może wy bliżej kupujecie?

Ciekawe co tam u Karlitki... Mam nadzieję że Gabi dziś grzeczna jest i da mamie odpocząć choć troszkę...

Madziarka my kupujemy na przeciwko targu na Wileńskiej i Leclerca na tym placu...więc blisko ale na Balcera:-D:-D:-D

Karlitka pewnie zakopana pod papierami

a my już po basenie, wszystko ładnie pięknie, tylko ta nadchodząca noc mnie przeraża, żeby mi bidulka tak nie płakała

jak jechałyśmy na basen, to jakiś kołek mi wjechał w tył, na szczęście mam hak więc się na nim zatrzymał, tłumaczył, że nie mógł wyhamować bo ślisko, więc ja mu na to, żeby następnym razem uważał, bo ja z dzieckiem jadę, a jakby tak jechał szybciej to strach pomyśleć :wściekła/y:

która z Was chodzi na basen we wtorki, bo idziemy w ten wtorek odrabiać nieobecność

dziewczyny gdzie jezdzicie na basen, bo ja chetnie Asie bym zapisala tylko jest problem ze ja za bardzo z nia w wode nie wejde, ale jak juz sie rozochoci to bedzie szla bez problemu, Asia ma 4 latka i jeszcze nie byla na takich zajeciach, a bez mamy ani rusz, dodatkowo mam teraz zasypany samochod
i tak naprawde jezdzilam w lecie a teraz sie boje bo ze mnie kierowca malo doswiadcony jak na razie mimo ze prawko mam ohoho ,ale coz odwazylam sie w lecie i zaczelam jezdzic do pracy no i jakos szlo, chociaz na Uniszowicach jest basen ale jakos ma kiepskie teraz opinie, tylke ze do Lublina czy na uniszowice to taka sama droga bedzie, poradzcie cosik

ja tylko na chwilę muszę poczytać angielski:tak:
dzisiaj zajrzałam do swoich pierniczków, połowę włożyłam do garnka bo nie miałam co z nimi zrobić i wylądowały w koszu bo pleśnieć zaczęły:wściekła/y: niezły numer odwaliłam:dry:

Hubertowi nadal z noska leci, a mi chyba już lepiej

Okna pomalowane,

u nas bałwany są już od kilku dni:tak:

anaconda maltanka a jaka choinke macie? sztuczna???

my ciętą taką ok 2 m

Kiedy ubieracie choinkę, bo ja zastanawiam się czy nie ubierzemy w tym roku już w weekend...my kupujemy taka 1,5-2m, mam nadzieje ze do Sylwestra postoi:eek::eek::eek:

no my też chyba w sobotę i obawiam się czy postoi bo P cały tydzień do pracy a wieczorami to już przebrane pewnie są

:tak::tak::tak: norma:eek::wściekła/y:

dziewczyny gdzie jezdzicie na basen,

my chodzimy na Podzamcze, ale tam są zajęcia tylko grupowe, podobno nie można tak sobie przyjśc i popływać, ale na Głębokiej można i jest całkiem fajnie

reklama
Witam się wieczorowo
fogia super wieści od gina:-)
iwona07 a gdzie studiujesz?
sunday my też mamy żywą, taką ok 2,5 m- już kupiliśmy, leży na balkonie i czeka- może w sobotę albo niedzielę po szkoleniu ubierzemy....
madzienka my wcianamy Berlinki:tak:
aneta82 współczuję przeżyć, trzymam kciuki żeby nic nie było małej po kolizji.
maltanka szkoda że tak się z pierniczkami stało...ale teraz jak w domu ciepło to wszystko moment się psuje.:tak:
Ja pół dnia po mieście a po południu sprzątałam, gotowałam- i wielkie pranie robiłam....Teraz już mały śpi to relaksik z grzańcem:tak:

Do góry