reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja tylko na chwilkę bo jest mam u mnie, H grzeczniejszy dzisiaj bo z babcią się bawi i niedawno wstał:tak:

iwonka
a czego się tak uczysz?
madzienka my jemy berlinki... dzięki za smska, a co do piątku jeszcze się zastanowię może wyjdę wcześniej, ale nie obiecuję:sorry2:
fogia to dobrze, że bez insuliny się obejdzie
aneta współczuję nocki

reklama
Witamy sie i my, ale w sumie to na chwile chyba bo musze zupe zrobic szybciutko na jutro, bo mam od 7.30 zastepstwo wiec cały dzien mnie nie będzie :-( i trzeba cos dziecku na obiad przygotowac.
fogia zaraz napisze ci PW. Super ze dobre wieści przynioslas z wizyty. :-)
anaconda maltanka a jaka choinke macie? sztuczna??? my kupujemy odkad mieszkamy tutaj mala zywa w doniczce i w tym roku tez tylko,ze brat nam kupi bo M nie ma wolnego na tyg a jednak trzeba taka w ostatniej chwili zeby nie zsechla sie w domu w ciepelku. :-) Ale jakis stroik musze sobie sprawic,zeby czuc juz w domu swieta :-)
Madzienka ja ogladalam dwa razy ten program z parowkami i bardzo dokladnie. Po pierwsze nie kupowac parowek drobiowych bo wlasnie tam jest mieso oddzielone mechanicznie(MOM) tzn ze moga byc dawet chrzastki:-( Czytac trzeba etykiety, ile miesa jest tam a najwiecej miesa ze wszystkich parowek maja KRAKUSKI 80pare%.... a potem berlinki 76% :-) ja najczesniej kupuje KRAKUSKI ale jak nie ma to Berlinki(wieprzowe oczywiscie), bo w sumie KRAKUSEK nie ma w kazdym sklepie, a BERLINKI sa :-):-)
Madziara GRATULUJE PRAWKA!!!! A fotker postaram sie zaraz wyslac :-)
iwonka milej nauki :-)
Jeszcze 8 dni.... i święta!!!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Madzienka ja ogladalam dwa razy ten program z parowkami i bardzo dokladnie. Po pierwsze nie kupowac parowek drobiowych bo wlasnie tam jest mieso oddzielone mechanicznie(MOM) tzn ze moga byc dawet chrzastki:-( Czytac trzeba etykiety, ile miesa jest tam a najwiecej miesa ze wszystkich parowek maja KRAKUSKI 80pare%.... a potem berlinki 76% :-) ja najczesniej kupuje KRAKUSKI ale jak nie ma to Berlinki(wieprzowe oczywiscie), bo w sumie KRAKUSEK nie ma w kazdym sklepie, a BERLINKI sa :-):-)

Jeszcze 8 dni.... i święta!!!:-D:-D:-D

Sunday dzięki...jeszcze nigdy nie kupowałam tych Krakusek, zawsze morlinki-berlinki....poszukam jutro w Realu, ja uwielbiam kabanosy Krakusa:tak::tak::tak:
Ja tez oglądałam ten program ale nie zapamiętałam nazw:sorry::sorry::sorry:

Kiedy ubieracie choinkę, bo ja zastanawiam się czy nie ubierzemy w tym roku już w weekend...my kupujemy taka 1,5-2m, mam nadzieje ze do Sylwestra postoi:eek::eek::eek:

Do góry