maltanka
Fanka BB :)
witam
madziarka to co odbierasz papierek zgarniasz Jułę z Madzienką po drodze i wpadacie na kawkę???:-)
mnie dalej gardło boli, kupiłam sobie cholinexa ale jak na razie nie jest lepiej i popijam cherbatkę malinową, zastanawiam się płukaniu solą ale na samą myśl mnie zbiera
Hubertowi z nosa się leje nie jakoś strasznie ale muszę pilnować i wycierać mu, w nocy się budził, aż w końcu P przyniusł go do nas i tak przespaliśmy do 7.00
a jutro chyba się porozglądamy za choinką, bo P ma wolne
ja ja ja chcę
i jak dużo ludzi czy można spokojnie zrobić zakupy
leniu ty śmierdzący, mój to by kazał się ubierać i jazda do przedszkola, no chyba, że straszny mróz by był
my też chyba w sobotę ubieramy
madziarka to co odbierasz papierek zgarniasz Jułę z Madzienką po drodze i wpadacie na kawkę???:-)
mnie dalej gardło boli, kupiłam sobie cholinexa ale jak na razie nie jest lepiej i popijam cherbatkę malinową, zastanawiam się płukaniu solą ale na samą myśl mnie zbiera
Hubertowi z nosa się leje nie jakoś strasznie ale muszę pilnować i wycierać mu, w nocy się budził, aż w końcu P przyniusł go do nas i tak przespaliśmy do 7.00
a jutro chyba się porozglądamy za choinką, bo P ma wolne
A ja mam dzisiaj jakiś dobry humor...mimo że w samotności...ale przecież mam Was...pije sobie winko przegryzam serkiem pleśniowym i słucham świątecznych piosenek...kto się dołączy???
ja ja ja chcę
ja właśnie niedawno z Tesco-wróciłam:-):-):-)
i jak dużo ludzi czy można spokojnie zrobić zakupy
Dzisiaj dzwoni budzik a Maja do mnie: dlaczego w nocy do przedszkola muszę iść? No cóż, przecież nie mogłam jej powiedzieć że mama leń i jej się nie chce z rana z domu wychodzić więc ją musi wyszykować razem z tatą żeby mogła pojechać
Ja obiecałam Mai że w sobotę będziemy choinkę ubierać
leniu ty śmierdzący, mój to by kazał się ubierać i jazda do przedszkola, no chyba, że straszny mróz by był
my też chyba w sobotę ubieramy