reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

To ja się pochwalę że okna już pomyte, firany poprane i założone więc wreszcie mogę trochę odpocząć.:tak::tak::tak:
Acha i ciasto na placki ziemniaczane już zrobione - ale rozpędu dzisiaj nabrałam :-D:-D:-D:-D żeby częściej mi się tak chciało :-D:-D:-D
Maltanka a jak żarówki u Was na klatce, wymienili? :confused::confused: i kurujcie się nadal :tak::tak::tak:
Talia oj męczy Gabrysię ten katarek :sorry::sorry:
Super Gabrysia skacze w górę centyli :tak::tak:
Karlita mam nadzieję że po sesji pochwalisz się fotkami :tak::tak::tak:
Madzienka Ty do Warszawy a ja do teściowej, zamieniamy się?! :confused::confused::sorry2::sorry2:
Madziarka fajne są takie pierwsze przyjaźnie przedszkolne :tak::tak::tak: Maja jak mi nieraz opowiada o swoich koleżankach to aż cieplutko na sercu się robi że te nasze małe człowieczki już tyle przeżywają :tak::tak:

reklama
To ja się pochwalę że okna już pomyte, firany poprane i założone więc wreszcie mogę trochę odpocząć.:tak::tak::tak:
Acha i ciasto na placki ziemniaczane już zrobione - ale rozpędu dzisiaj nabrałam :-D:-D:-D:-D żeby częściej mi się tak chciało :-D:-D:-D

Madzienka Ty do Warszawy a ja do teściowej, zamieniamy się?! :confused::confused::sorry2::sorry2:

Anaconda nie spoczywaj...biegiem do mnie, u mnie też są okna do umycia i firany do prania...szkoda marnować Twoja energię...obiad tez możesz ugotować:-D:-D:-D:-D

A z zamiana nie ma mowy...:no::no::no:

Witam dziewczyny, dzieki za dobre slowo.... Maks w ciagu dnia ok tzn katar nadal okropny ale temp nie mial a nawet oslabienie normalnie jadl (z wywiadu z opiekunka) teraz juz tylko mial 37 wiec na noc mu rosnie... no ale moze to i dobrze ze ma ta temperature jesli ma cos go rozbierac to przynajmniej organizm sie broni... bo np. u mojego brata ostatnio 4tyg zapalenie oskrzeli 2 antybiotylki u 4latka i zero goraczki...
doszlam do wniosku,ze nie bede dzisiaj szla do przychodni tylko jutro skoro jest narazie tak samo... maltanka ja nie mam numeru do lek jakos nie przyszlo mi to do glowy zeby brac,my chodzimy panstwowo to nie wiem czy by mi podala swoj numer....
Bylam dzisiaj 40 minut w sklepie z zabawkami... kupila w koncu po porozumieniu ze szwagierka prezent dla jej 14mc coreczki... trzy male ksiazeczki i plecaczek rybke.... jak Maks pojdzie spac to zrobie zdjecie i wam pokaze bo inaczej mi zabierze;-)
maltanka zdrowka dla Was!!!
Madziarka my na szczescie mamy juz za soba prezenty :-D:-D:-D
Marta super zakupy:tak::tak:
talia usprawiedliwienie...?:eek:
Madzienka wow to niezla imprezka sie chyba u Was szykuje na urodzinki???:tak::tak:;-);-)
anaconda ty pracusiu!!! zapraszam do mnie....:tak::tak::tak::happy2::happy2::happy2:
karlita czy ty kiedys wspominalas o macie wodnej na prezent????

:ninja2:

Ostatnia edycja:
Madzienka swietny pomysł na sobotę i chyba???? urodzinowy prezent:confused::-p:-p;-);-)
Sunday dobrze że maks już się lepiej czuje, a takie tam usprawiedliwienie dla dzie c k a :-)

o kurde nic nie idzie naipsac Gabi się włącza w dyskusję forumowa:szok:

witam się i ja

już po wizycie w zusie, musiałam zaparkować pół kilometra od zusu bo miejsca nie było :szok:
i rzeczywiście było to tak, że przyjęły mi panie wniosek o dodatkowe 2 tyg, i już nawet miały być wysłane pieniądze, ale naczelnik dopatrzył się że jeden dzień za późno i d...a blada, bo mi wniosek cofnął :-(

za to na basenie moja Ola tak szalała, zaczęła nawet pływać, tzn, rączkami i nóżkami wierzgała w wodzie, i pierwszy raz zanurkowała, myślałam że będzie płacz, patrzę, a ona się cieszy pełną buzią :-D

i koniec pisania bo mnie mąż zgania, motory chce popoglądać :dry::eek:

A ja właśnie zrobiłam nalewkę czosnkową i od jutra będziemy się wzmacniać :-p:-p
Aneta oj to szkoda ze jednak z zus-em nic nie udało się wskórać :-:)-(
Sunday dobrze że gorączka jest tzn. że organizm się broni i może jutro rano Maks wstanie już bez niej :tak::tak:

reklama
My po wizycie u pediatry, mamy zapuszczać wodę morską do noska, może sam się odetka...poza tym nic Julci nie dolega...osłuchowo czysta, gardło też ok...:tak::tak:
Mam nadzieje że żaden wirus się do niej nie dobiera...nalewkę czosnkową pije dwa razy dziennie, może nas obroni

Anaconda to smacznego....

Aneta zazdroszczę wizyty na baseniku, my juz 3 tygodnie nie byliśmy i nie wiem czy w poniedziałek pójdziemy:sorry2:
a z ZUSem współczuje przejść, szkoda że nic nie udało się załatwić

Talia to nie prezent urodzinowy...jadę z pracy do teatru:tak::tak:

Sunday zdróweczka dla Maksia, mam nadzieje że jutrzejsza wizyta potwierdzi że to nic poważnego:tak:czekamy na wieści co mówił lekarz

Do góry