reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziu koło południa pójdę na pocztę odebrać paczkę i wtedy zobaczę czy uda mi się ją gdzieś samej zakamuflować, jeszcze dam Ci znać :tak::tak::tak:

reklama
Jesteście gotowe na kolejny atak zimy...P dzwonił że w Rzeszowie taka śnieżyca że nie widać świata:-:)-:)-:)-(mam nadzieję że wypada się tam i do nas już nie przyjdzie!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Załączniki

• tort.gif
    tort.gif
    14,8 KB · Wyświetleń: 57
:-)Hej Babeczki!!!!

My żyjemy coraz lepiej, niestety czasu mało i zwariowania ciag dalszy.
Gabi juz nieżle się ma z tym katarkiem dziś nawet przespała cała nockę jak zasnęłą o 19.30 do obudziła się 6.50 jestem z niej dumna bo jak zjadła to jeszcze pospałyśmy do 10 no i wreszcie jestem mega wyspana!!!:-):-):-):-)

Madzienka Tobie życzę samych pogodnych dni, dużooooooo zdrówka i radosci:-) Ma dotrze z prezentem?????

Mandziula gratulacje 6 ząbków, u nas wciąż 1:crazy:

Karlita ja też widziałąm podobne prognozy.

Właśnie wróciłyśmy z mini spaceru masakra na chodnikach ledwo przejechała z Gabi kilkaset metrów zwały śniegu wiec tylko sanki by nas ratowały a tu jeszcze nie mamy ich.
Idę Gabi dać obiadek a potem sama ruszam z gotowaniem:sorry2:
miłego dnia:happy::happy::happy:

heloł
u nas nocka taka sobie, H miał temperaturę 38 stopni, ale nie zbijałam mu, przeszło mu później, dzisiaj jak na razie nie ma, i mniej kaszle:tak: mam nadzijeę, że szybko przejdzie mu to cholerstwo

Madzienka

Minęła 30-tka, lecz przecież to pestka,
to kroczek zaledwie w doświadczaniu życia.
Przed Tobą wyzwania, mnóstwo do poznania
i szczyty kariery ciągle do zdobycia.
Szykuj się do drogi, szczęście łap za nogi

i wyznaczaj sobie ambitne wciąż cele,
a za latek kilka nadejdzie ta chwilka,
kiedy stwierdzisz z dumą:
"Osiągnąłem wiele!"

http://www.klamerka.pl/3-1-urodzinowe.html#ixzz1733CxkKoanaconda wspóczuję wydatku, znowu w skarbonkę odkładasz:baffled:

Jesteście gotowe na kolejny atak zimy...P dzwonił że w Rzeszowie taka śnieżyca że nie widać świata:-:)-:)-:)-(mam nadzieję że wypada się tam i do nas już nie przyjdzie!!!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

:-p:-p:-p coś tam ma padać i u nas podobno

sundey różowe kupiłaś:-p cholerka ja też muszę się przejść za tymi rękawczkami, a co jeszcze się okazało, że ubranie zimowe (kurtka i spodnie) są beznadziejne:angry: i nie wiem czy nie musimy jeszcze poszukać i kupić nowe:sorry2:

ktoś wie jak aluśka?

fogia :baffled: co to za lekarz:sorry2:

marta Ty to uważaj na tych chodnikach

aaaa madzienka pytałaś o "szpilki":baffled: nie wiem nic nie słyszałam żeby się już skończyło, puścili by niby parę odcinków i tyle, aczkolwiek wczoraj nie było:no::no::no:

My po zakupach i spacerku mega saneczkowym...była jazda z górki i przewrócone sanki ale Jula mega zadowolona krzyczała "jesce jesce....chce bzium!!!"

Coś ciemno robi się i śnieżek na Czechowie zaczyna prószyć:sorry2:

Jak Wy rozwiązujecie problem picia na dworze???Moja pobiega i zaraz woła pić, nawet jesli kupimy cos w sklepie to zaraz zamienia się w lodowaty napój...:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Coś ciemno robi się i śnieżek na Czechowie zaczyna prószyć:sorry2:

Jak Wy rozwiązujecie problem picia na dworze???Moja pobiega i zaraz woła pić, nawet jesli kupimy cos w sklepie to zaraz zamienia się w lodowaty napój...:baffled::baffled::baffled::baffled:

1. no weźcie ja muszę na angielski dzisiaj:sorry2:
2. ja nie biorę teraz H picia na dwór, bo zaraz wszystko zimne, chyba termos byłby tylko rozwiązaniem

Do góry