reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
aaaaaaaaaaaaaa

wiesz co bardzo mi się spodobały bo wszystkie co oglądałam byly takie ... mało ostre tz widelce i Gabi się wkurzała jak miała nabić kotleta a te się wydają dość ostre ;-)
ja też już pomykam w w/w śniegowcach....są super...
prawda :-D:-D:-D:-D ciepło w nóżki ... brak poślizgu ... nawet na naszych płytkach w klatce się nie ślizgają a zawsze miałam z tym problem !!
ja chce pizzę...ale Wam fajnie macie pizzerię na dole, ja też tak chce:tak::tak::tak:bo dzisiaj jakbym zamówila to moze jutro dostalabym:blink:
a ja zamawiam TU
mają dobre ciasto :) dzisiaj czas oczekiwania 45 min ;)

http://www.misterpizza.pl/

Fogia żebyś wiedziala jak teraz Norb się wierci :-)
a mnie dopadła bezsenna noc ...

niech mi ktos zanuci kołysanką :-)

Ostatnia edycja:
witam..... oj co to była za okropna noc,M kaszle strasznie, Maks sie obudzil i nie mogl zasnac wiercil sie i on zaczal kaszlec :-( daje mu to pulneo i ten drosetux bo niby kaszel suchy, moze mial za sucho w pokoju :baffled: juz nie wiem... bo tak w ciagu dnia jest w miare ok, i jak go przenioslam do nas to tez mniej kaslal- a u nas drzwi balkonowe mamy nie szczelne wiec i chlodniej w pokoju.

karlita my tez planujemy kupic te rekawiczki-tylko pewnie dopiero w sobote, byly tylko niebieskie???
maltanka zdroweczka dla Hubcia!!!! bidulek!!!
misia ja tez mysle o sniegowcach.. . nie dosc ze cieplejsze to i wygodniej isc do sniegu:tak:

ja ide sie szykowac do pracy.....czas swiat sie zaczal i roboty w brud- jeszcze moja zmienniczka poszla na zwolnienie i dekoracja spadla na mnie w w pon mikolaj wiec trzeba przynajmniej Mikolaja wielkiego wymalowac :-(

Witam :-):-)
Oj ten wiatrzysko przez całą noc niczego dobrego nie zapowiada, Maja budziła się kilka razy bo jak śniegiem w okno stuknęło to się wystraszyła więc jestem trochę niewyspana :crazy::crazy:
Maltanka dużo zdrówka dla Hubcia, szkoda ze się biedaczek rozchorował :-:)-(
Karlita cóż za bezsenność?! :szok::szok::szok: O tej godzinie?! :szok::szok::szok:
Kainkas dla Ciebie też zdrówka i pozytywne fluidy przesyłam :tak::tak:
Sunday rób, rób te dekoracje bo ja u Mai w przedszkolu już wypatruje mikołaja :tak::tak::tak:
A co do mikołaja to mam mały problem, kurcze dzisiaj czwartek a ja jeszcze listonosza z przesyłką nie miałam :-:)-:)-(

karlita my tez planujemy kupic te rekawiczki-tylko pewnie dopiero w sobote, byly tylko niebieskie???

wiesz co ogólnie rekwiczek było sporo tz rózne rodzaje, różne dlugość i z 5 palcami i z 1 palcem :-)

ale ten model był tylko niebiesko czarny :-) i to zostały chyba 3 pary .... tylko

Karlita cóż za bezsenność?! :szok::szok::szok: O tej godzinie?! :szok::szok::szok:

tak jakoś mnie złapało ....
czasami tak mam w ciazy :rofl2:

idę po jakieś śniadanko bo jestem głoooodna :-)

na dworze nie jest tak źle
ten śnieg jest taki sypki i w sumie porobily sie zaspy ale są sypkie :-D
Gabi chyba odsypia za mnie nockę ....

Biedny Hubercik zdróweczka dla Niego.....a jaki ma antybiotyk...trzymam kciuki zeby chcial go pić i żeby szybko mu pomógł:tak::tak::tak:

madzienka Zinnat dostał, ale prawie zwymiotował po tym, dzisiaj dałam mu Ceclor po 1,5 h męki, myślałam już że mu wleje:-( i nie wiem co dalej będzie....

misia jakaś młoda kobitka prowadzi zajęcia Jarosława Szewczuk

sundey u nas też był taki suchy kaszel na początku, potem w nocy gorzej i masz:sorry2:

Witam się!
maltanka dużo zdrówka dla Hubcia, biedne maleństwo tak się męczy. A jakie macie książki na angielskim?Super że zadowolona jesteś.
karlita fajnie że zakupy się udały wczoraj i nigdzie nie utknęliście.
anaconda27 trzymam kciuki żeby Kurier dotarł przed niedzielą, trochę mają opóźnienia przez tą pogodę.
sunday_ zdrówka dla Maksia i małża :tak:
madzienka super że wreszcie Twój samochód się odkopał, a dzisiaj pewnie znów tato będzie musiał pomóc bo nawiało przez noc....
Ja wczoraj ledwo dotarłam na angielski, zimno jak nie wiem co. Jak wróciłam mały jeszcze nie spał:szok: Musieliśmy wszystkie książki o maluchach poczytać i dopiero zasnął. A od 2 płakał bo go ząbki bolały:-( Normalnie spałam na siedząco, niby te dwie 5 się już przebiły na dole ale dalej coś go boli tam, a poza tym gorączka:wściekła/y: Teraz jeszcze śpi:szok::szok::szok: mam nadzieję że to nie żadna choroba. W między czasie nalepiłam pierogów z kapustą i mięskiem, to na 2 dni z głowy obiadek-teraz gotuję...Miłego dzionka:-)

reklama
IMG_1605.jpgIMG_1602.jpgIMG_1603.jpgIMG_1604.jpg

zima!!!

Do góry