reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzięki dziewczyny za kciuki i słowa otuchy!!!

Po papierki jeszcze nie pojechałam i nie wiem czy pojadę dziś... bo ten pan co siedzi przy biurku połamał sobie paluchy i nie może zaświadczenia wypisać... i muszę celować na własciciela - a ten dziś cały dzień w rozjazdach... :baffled::eek:

Karlita ja też mam taki niesmak... torchę to dziwnie wyszło... mogli przynajmniej coś podsumować, przeprosić...

A kupiłaś może farbki? bo nie wiem czy dla Neli mam coś dokupić do prezentu czy przytargasz i je ;-):blink:

Madzieńka Jula wygląda cudnie!!! Mój Julcio też był dziś na dworze - odśnieżał nasz samochód bo był jedną wielką zaspą...

No i coś jeszcze miałam napisać i znowu mi z głowy wyleciało :confused::baffled:

reklama
Karlitka, właśnie patrzyłam i nie ma nic o wynikach konkursu:no::baffled:, do J&J nie idzie się dodzwonić:no:. I tak wśród internautów to my zajęłyśmy pierwsze miejsce:-p:tak:. Jak chcesz to podam Ci numer do Sylwii z MTJ, bo ja nie mam ostatnio cierpliwości:no:.

A i M znalazł dowód:tak::huh::huh:, kazałam mu jeszcze raz do autka iść sprawdzić i między siedzeniami był:tak::-) aż poczuł się tak jakby ktoś mu tożsamość zwrócił:tak::-D:-D.

AKTYWNE MAMY to niezła ściema...też mam takie odczucia, a szkoda...bo z opowieści anislu zapowiadał się naprawdę fajny portal....

Aczkolwiek nie wiem czy dostałyście wiadomość z BB....coś znowu zaczyna się dziać...

[FONT=&quot]Na całej połaci śnieg...[/FONT]
[FONT=&quot]a ja włączam trzeci bieg ;-) Jakby nie było razem z AM zapoczątkowaliśmy tournee po Polsce. W najbliższym czasie dotrzemy (mam nadzieję, że śnieg nas nie powstrzyma) do Krakowa i Katowic. A od stycznia kolejne miasta. Po spotkaniach w Warszawie i Łodzi uważam, że nasze babyboomowe dziewczyny są fantastyczne. Zresztą zobacz [/FONT]
[FONT=&quot]Przypominam również, że są też organizowane spotkania towarzyskie - zajrzyj [/FONT]

Madziarka a nie może Ci wypisać tego papierku:blink: a Ty go odbierzesz...przecież teraz to możesz polować na właściciela i miesiąc:confused:

Maltanka powodzenia na angielskim...i czekamy na wieści od pediatry

widziałyście zaczęło wiać i znowu padać...

Dzień dobry grudniowo:biggrin2:

Poczytałam i oto trza teraz odpisać:rofl2:
aluśka jak tam Amandzia się czuje?
Kuba już śpi więc trochę spokoju- nie wiem skąd to dziecko bierze tyle sił:confused: Dzisiaj byliśmy na spacerku, oczywiście ja sanki prowadziłam a mały biegał po tym śniegu.:elvis: Poza tym byłam u lekarza i narazie mam odstawiony antybiotyk więc chyba zdrowieje:tak: Miłego wieczorka:biggrin2:
Amanda można powiedzieć ze w miarę dobrze się czuję trochę pokasłuje ale nie jest to jakiś nagminny i duszący kaszel tylko bardziej taki płytki:confused: ale coś jej się w lewe oczko stało ma je przekrwione i nie wiem czy sobie je czymś zatarła czy to może objaw zapalenia spojówek:baffled:
hej girls
mój P. właśnie się pakuje, jutro jedzie w trasę ale pewnie wróci ok. połowy grudnia więc tęsknić bardzo nie będę. ;-)
to świetnie że rozłąka nie będzie trwała długo:biggrin2::biggrin2:
Marta to dobrze że dowód sie znalał:tak::tak:
Zdróweczka Ci życzę:tak::tak:
Misia super że z oczkami Natalki wszystko w porządku:biggrin2::biggrin2:
przygody za kółkiem nie zazdroszczę:no::no:
Melduje że dziś cisza w eterze;-):-p
Talia zdróweczka Gabrysi życzę zeby kaszelek szybko jej minał:tak::tak:
Madzinka widać że Julcia zadowolona z zabawy na balkonie:biggrin2::biggrin2:
Maltanka na ciekawym szkoleniu jesteś:tak::tak:
Zdróweczka równiez Hubercikowi życze:confused::confused:
Karlita nie szalej tak z tymi porządkami:confused:
Po papierki jeszcze nie pojechałam i nie wiem czy pojadę dziś... bo ten pan co siedzi przy biurku połamał sobie paluchy i nie może zaświadczenia wypisać... i muszę celować na własciciela - a ten dziś cały dzień w rozjazdach... :baffled::eek:
skoro dziś cały dzien w rozjazdach to moze nie ma sensu na darmo jechac i go nie zastać:baffled:

Witam o dość dziwnej dla mnie porze :-D:-D
Mąż jeszcze nie wrócił, Maja ogląda playhouse disney więc ja mam chwilkę wolnego :-p:-p
Zimno na dworze ale mus było wyjść i dziecię przyprowadzić :tak::tak:
Aż się boję jaki świat za oknem jutro zastanę skoro znowu ma padać :szok::szok:
Co do aktywnych mam to też czuję lekki zawód, miało być tak fajnie a nie jest :baffled::baffled: Konkurs był i już go nie ma, i po co było się starać, powinien ich ktoś nieźle opiórkować :-p:-p
Madzia do reala jednak nie dotrwałam, ale jutro to już muszę iść, może Wy z Julcia też się wybierzecie?
Aluśka oby z tym oczkiem Amandzi to było tylko zwykle zatarcie :tak::tak:
Talia skoro szafy wnękowe mają być to i gdzie bałagan będzie schować, a resztę to już pomalutku sobie urządzicie :tak::tak::tak::tak:

Madziara jutro idę odebrać te farbki miały byc w zeszłą środę ale przez ten szpital zapomniałam o tym ....

marta co do tego konkursu to chyba szkoda naszego czasu ... to my mamy sie dopominać ?????? bez przesady .... zrobili nas w bambuko ... i tyle potwierdziło się że akcje organizowane przez ten magazyn to ściema i tyle. ....

tak tak na jutro zapowiadają śniegi jak E przyjedzie jedziemy do plazy na shoping i później do Reala po łańcuchy na koła :)

maltanka bo ten portal mial być właśnie od takich właśnie spotkań ;)

aluśka
ja wszystko robię sobie po malutku bo i tak mi jakoś dziwnie sił brakuje i zaraz mi słabo ....

oby mała miala tylko zatarte oczko ...

wiecie że Gabi padła mi o 16stej i jeszcze śpi ????? :baffled: znów będzie problem ze spaniem wczoraj chyba ja pierwsza padłam ;-) e powiedział ze gdzieś 23:30 w sypialni zapadła cisza :-)

Hello wieczornie. ale masakra na dworze, nie da sie chodzic, nie da sie jezdzic-normalnie tylko w domu zakisic sie i przeczekac :baffled::baffled:

karlita co to za farbki???
maltanka jak po wizycie u lekarza???
Madzienka ekstra fotki!!!:-)
Marta dobrze, ze M znalazl dowod:happy:
aluskaoby Amandzi calkiem kaszelek przeszedl :-)

Madzienka PW!!!

Ostatnia edycja:
brr ale mi zimno, założyłam małemu czapeczkę bo czuję jak wiatr lata po mieszkaniu:no:
Maltanka co powiedział lekarz??
Aluśka życzę zdrówka dla Amandzi
Karlita odpoczywaj i uważaj na siebie
Marta to dobrze że mąż znalazł dowód, pewnie miał niezłego stresa

Dostaliśmy właśnie opłatek wigilijny:-)

reklama
Moje autko uratowane, tata mi odkopał i odsniezył...tyle że co z tego:wściekła/y: jak zapowiadają na najbliższe godziny opady 30-40 centymetrowe :szok::szok::szok::szok:

Madzia do reala jednak nie dotrwałam, ale jutro to już muszę iść, może Wy z Julcia też się wybierzecie?

Anaconda ja też muszę wybrać się do reala...ale watpię żeby jutro warunki pogodowe nam na to pozwoliły...ale będziemy jeszcze w kontakcie...

tak tak na jutro zapowiadają śniegi jak E przyjedzie jedziemy do plazy na shoping i później do Reala po łańcuchy na koła :)

Do reala???a może na herbatkę do mnie wstąpicie???

U nas też już z opłatkiem byli...

Do góry