reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej
ja siedze z kakao i Was doczytuje, na doczytanie nie mam szans ( ostatnio bardzo intensywne weekendy w rozjazdach mialam), wzięłąm 2 dni urlopu bo mnie jakieś cholerstwo dorwało. Rano czekałam na tym mrozie godz na mpk , szybciej byłoby na nogach........jutro może coś pozałatwiam jak się bede lepiej czuc:)

tak więc na mikołaja raczej do Bugi nie pójdziemy

sorki ze tak egoistycznie tylko o sobie ale kiepsko sie czuje:))

jutro zajrze

zdrówka wszytskim potrzebujacym

reklama
witam i ja
wkońcu mam czas dla siebie bo Kolcia śpi, strasznie się zajmujący zrobił i trzeba się z nim bawic inaczej wyje:no::no:

poczytałam was ale niewiele pamiętam:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kurcze ja włąśnie tez sie zastanawiałam co z tym konkursem:confused: no i wielkie rozczarowanie, szkoda tylko było naszego zachodu:no::wściekła/y::wściekła/y:

madzienka macie super baalkon na krótkie spacerki:-D:-D

karlita
ty to zamiast na zakupy to odpoczywaj:tak::tak::tak: i uważaj na siebie:tak:

aluśka zdrówka dla Amandy:tak::tak: a ty przypadkiem za dwa dni nie idziesz rodzić????

kainkas poprawy nastroju życzę:tak:

jutro znowu ma padać:no::no: ale tym razem jadę do pracy autobusem, dziś znowu lewie wróciła, po mieście jescze da sie jechac ale przez cała Nałęczowską takie kocie łby się ze śniegu porobiły że masakra, jechałam 30 na godzinę:no::no::no: stwierdziłam że wystarczy tych nerwów i jutro MPK

ja już wróciłam
na ang, ok dostaliśmy książki,pendrive itp...

a hubert ma zapalenie oskrzeli:szok::-(do tego nie chce mi antybiotyku pić, myślałam że go już rozszarpię:angry::angry::angry: wysłałam jeszcze P do apteki po drugi, ten już kiedyś brał, mam nadzieję, że nie będzie problemu:baffled:

a hubert ma zapalenie oskrzeli:szok::-(do tego nie chce mi antybiotyku pić, myślałam że go już rozszarpię:angry::angry::angry: wysłałam jeszcze P do apteki po drugi, ten już kiedyś brał, mam nadzieję, że nie będzie problemu:baffled:

Biedny Hubercik zdróweczka dla Niego.....a jaki ma antybiotyk...trzymam kciuki zeby chcial go pić i żeby szybko mu pomógł:tak::tak::tak:

A z ten Hubcio nie mógł pochorować się razem ze wszystkimi

i super że z angielskiego jesteś zadowolona....

Ostatnia edycja:
karlita co to za farbki???

zamówiłam takie do malowania łapkami ze stempelkami ... :-):-D

Karlita odpoczywaj i uważaj na siebie

dziekuję za troskę :tak::tak:

Do reala???a może na herbatkę do mnie wstąpicie???

heheh kochana w takich zawiejach herbatka byłaby mile widziana ale juz póxno :-)

dopiero wrocilismy

zaliczylismy h&m kupiłam małej rękawiczki niestety niebieskie ;) bo rózowych już nie było i Pani powiedziała że może już nie być bo ostatnio przyszły im juz kostiumy kąpielowe ... :baffled::baffled::baffled: zaczynają wiosenną kolekcje wprowadzać :baffled:

później real - trochę spożywki :-D Gabi zjadła calego gofra :tak::tak::tak: ja nie wiem gdzie ona to miesci ....

karlita
ty to zamiast na zakupy to odpoczywaj:tak::tak::tak: i uważaj na siebie:tak:

nieeeeeeeeeee ja muszę jakoś funkcjonować
nie umiem leżeć plackiem :-D:-D:tak::-D a to tylko jazda samochodem gdzie mąż lata za Gabi więc nic obciążajacego :-D

kainkas zdróweczka i lepszego nastroju zyczę :-D

maltanka :szok: biedny Hubcio :zawstydzona/y: zdróweczka :tak:

na Lublinie biało!!!!!!!!! mówię Wam masakra jesli do jutra będzie tak sypac to jutro bedzie śnieg po pas!!!!!

talia trzymam kciuki żeby to wasze meblowanie skończyło się szczęśliwie od świąt. :-)
karlita a ktoś tak mnie strofował żebym nie przesadzała z porządkami, a teraz co? ;-);-):-D:-D

a hubert ma zapalenie oskrzeli:szok::-(
ojej współczuję, zdrówka życzę!!!!!

Antek właśnie próbuje mi wyleźć albo wystawić COŚ przez pępek.

zostawiłam Wam coś na tajnym

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heheh kochana w takich zawiejach herbatka byłaby mile widziana ale juz póxno :-)

dopiero wrocilismy

zaliczylismy h&m kupiłam małej rękawiczki niestety niebieskie ;) bo rózowych już nie było i Pani powiedziała że może już nie być bo ostatnio przyszły im juz kostiumy kąpielowe ... :baffled::baffled::baffled: zaczynają wiosenną kolekcje wprowadzać :baffled:

później real - trochę spożywki :-D Gabi zjadła calego gofra :tak::tak::tak: ja nie wiem gdzie ona to miesci ....

na Lublinie biało!!!!!!!!! mówię Wam masakra jesli do jutra będzie tak sypac to jutro bedzie śnieg po pas!!!!!

szkoda.....ale nas nie byłoby późno....

no właśnie wiem, jakaś masakra z tym sniegiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kurier dotarł do mnie o 21.40:szok:wiec foremki mam i powiem Wam że sa one duże....większe niż te ze zwierzątkami ale fajne, teraz tylko czekam na poprawę pogody idę na zakupy i będę coś piekła:tak::tak::tak:wezmę Wam je w niedzielę:tak:
Karlitka i twoj zakup tez super...dlaczego ja sobie takich jeszcze nie kupiłam:baffled:

no wreszcie dotarłam:szok:kurczę na wszystko brakuje czasu:szok::wściekła/y:
misia no właśnie chodzi o to żeby to miało ręce i nogi, a nie rach ciach byle co, aby było, piszemy składamy a co dalej zobaczymy:sorry2: jutro mam angielski tam gdzie Ty chodziłaś w Sobieskim:tak:

też już zmykam:tak:

szkoda, że dopiero teraz doczytałam, bo bym na kawkę/herbatkę zaprosiła:tak:z Sobieskiego do mnie 5 minut piechotką:tak::tak:;-)

dzień doberek :-)

jak tam się trzymacie w ten mroźny dzień ??

ja rano poleciałam na zakupy żeby lodówkę zapełnić :tak:

kurcze mam nowego lapka i jest w nim taka beznadziejna klawiatura że szok!!!!! :wściekła/y:
ale za to śmiga rewelacyjnie ;-)

Norb Was pozdrawia szaleje w brzuchu jak akrobata

wziełam się też za porzadki w takim słupku gdzie mam szufladki i chce je wykorzystać na takie rózniaste rzeczy dla małego by były pod ręką - na razie są tam papiery ... muszę też przełożyć książki z regalika :tak:

ogólnie po malutku trzeba wszystko dopinać bo czasu zabraknie :-)

a teraz lecę do Gabi bo sie upomina o czas z mamą ;-)

ech, też chcę nowego laptopika:tak:mój ledwie dycha:wściekła/y::angry::no:
ja ostatnio testuje śniegowce z Decathonu;-)i są rewelka:tak:cieplusie:-):-)do pracy piechotką zasuwam i dziś miałam cienkie rajstopy pod spodniami bez dodatkowych skarpet w stopy było cieplutko:tak:a zawsze pod kozaki zakładałam dwie pary skarpet i nogi mi odpadały z zimna:angry::crazy:
karlita, dzięki za namiary na buty:tak::tak::tak::tak::tak:

Madziu na razie siedzę z mokrą głową więc do południa może się wybiorę :-D:-D
Justyna to nie twoja wina że Michaś ma anemię, dużo maluszków tak ma jak skończą się mamine zapasy jeszcze z brzuszka :tak::tak:
A wiecie że jutro znowu ma sypać? :confused::confused:

już sypie:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

przypomniało mi się wczoraj mi P opowiadał niezłą sytuację, jego kolega pomagał pchać samochód jakiejś babce na mieście bo nie mogła ruszyć, nie wiem czy stała na czerwonym i zielone wskoczyło czy jakaś podobna sytuacja, w każdy razie pcha, pcha ten samochód i nic, babka mówi do niego to niech on spróbuje, wsiada do samochodu, patrzy, a tam ręczny zaciągnięty:-D:-D:-D:baffled: i jak tu ma nie być korków:baffled:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A nam mrozy nie straszne...Jula dzisiaj szalała na balkonie;-);-);-)zobaczcie

Zobacz załącznik 305372Zobacz załącznik 305373

widzę, że mróz niekoniecznie jej przeszkadza:-D:-D:-D
:baffled: też mam takie odczucie

wiecie, mi się w ogóle wydaje że te aktywne mamy to taki trochę niewypał, :baffled:zagląda tam któraś z was? ja tylko po to, żeby się dopisać na spotkanie jak która założy:-p

ja też tylko się zapisać;-)no i odczucie takie samo jak Wy:crazy:

Dzień dobry grudniowo:biggrin2:

Poczytałam i oto trza teraz odpisać:rofl2:
Amanda można powiedzieć ze w miarę dobrze się czuję trochę pokasłuje ale nie jest to jakiś nagminny i duszący kaszel tylko bardziej taki płytki:confused: ale coś jej się w lewe oczko stało ma je przekrwione i nie wiem czy sobie je czymś zatarła czy to może objaw zapalenia spojówek:baffled:
to świetnie że rozłąka nie będzie trwała długo:biggrin2::biggrin2:
Marta to dobrze że dowód sie znalał:tak::tak:
Zdróweczka Ci życzę:tak::tak:
Misia super że z oczkami Natalki wszystko w porządku:biggrin2::biggrin2:
przygody za kółkiem nie zazdroszczę:no::no:
Melduje że dziś cisza w eterze;-):-p
Talia zdróweczka Gabrysi życzę zeby kaszelek szybko jej minał:tak::tak:
Madzinka widać że Julcia zadowolona z zabawy na balkonie:biggrin2::biggrin2:
Maltanka na ciekawym szkoleniu jesteś:tak::tak:
Zdróweczka równiez Hubercikowi życze:confused::confused:
Karlita nie szalej tak z tymi porządkami:confused:
skoro dziś cały dzien w rozjazdach to moze nie ma sensu na darmo jechac i go nie zastać:baffled:

zdrówka dla Amandy:tak:
hm, może i słusznie, że cisza u Ciebie, bo w taką pogodę (a jeszcze jutro jak napada śniegu:no:) to przebijać się do szpitala nic fajnego:no:zapowiadają niebawem jakieś ocieplenie, to może poczekajcie;-):-p:-p:-p

U nas też już z opłatkiem byli...

u mnie też:tak::tak::tak:

ja już wróciłam
na ang, ok dostaliśmy książki,pendrive itp...

a z kim zajęcia masz?:confused:
biedny Hubert:-:)-:)-(oby szybko antybiotyk mu pomógł:tak:mam nadzieję, że ten drugi wypił;-)

Karlitka i twoj zakup tez super...dlaczego ja sobie takich jeszcze nie kupiłam:baffled:
ale o czym mówisz ?? bo się zaplątałam :laugh2::laugh2:

karlita a ktoś tak mnie strofował żebym nie przesadzała z porządkami, a teraz co? ;-);-):-D:-D

ciiiii

mi Norb wyłazi bokiem z prawej strony :laugh2::laugh2::laugh2:

misia w sumie to dzięki Madzieńce bo ja je znalazłam na allegro a magda powiedziała że one sa w Decathonie :laugh2::laugh2::laugh2:

ale rzeczywiście takie śniegowce sa niezastąpione :-D:-D:-D:-D:-D:-D

właśnie wcinamy pizze :-D:-D:-D zapraszam ... ale pyszotka ...... :-D:-D:-D:-D
w tyłek pójdzie jak nic :laugh2::zawstydzona/y::nerd::rofl2:

reklama
ale o czym mówisz ?? bo się zaplątałam :laugh2::laugh2:

misia w sumie to dzięki Madzieńce bo ja je znalazłam na allegro a magda powiedziała że one sa w Decathonie :laugh2::laugh2::laugh2:

ale rzeczywiście takie śniegowce sa niezastąpione :-D:-D:-D:-D:-D:-D

właśnie wcinamy pizze :-D:-D:-D zapraszam ... ale pyszotka ...... :-D:-D:-D:-D
w tyłek pójdzie jak nic :laugh2::zawstydzona/y::nerd::rofl2:

o sztućcach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też już pomykam w w/w śniegowcach....są super...

ja chce pizzę...ale Wam fajnie macie pizzerię na dole, ja też tak chce:tak::tak::tak:bo dzisiaj jakbym zamówila to moze jutro dostalabym:blink:

Do góry