reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

[/QUOTE]
O rany kiedy to było??? Dzieci urosły że hej a i mamy zmieniły się na korzyść:tak:

Fogia musi się udać przeprowadzić się przed Świętami, choć niebawem ma skończyć się remont to zostanie meblowanie itp a na to trzeba sporo czasu zeby powybierać wszysto i kupić, nie wiem kiedy to zrobimy, bo mój M tego na siebie nie weźmie a ja sama to jestem wiecznie niezdecydowana no a razem z Gabi pojeździć w tym celu po sklepach niewykonalne, jakoś pewnie to potrwa jeszcze długo:tak: Ale na początek będa musiały wystarczyć szafy wnękowe i szafki w kuchni reszta z czasem....

Dobrze że u Was udało się zorganizować miejsce dla nowego lokatora:tak:

reklama
Jestem, wpadłam tylko się ogrzać i zaraz jadę po świstki że skończyłam jazdy...

Powiem Wam że dziś to aż sie zgrzałam przy jeżdżeniu... jeszcze instruktor mnie specjalnie w takie uliczki wporwadzał że ledwo wyjeżdżałam, ale dobrze bo przynajmniej się podszkolę co jak robić :-)

Teraz popijam herbatkę, zjadłam kanapeczkę i zaraz pora na kawusię... a po 13 jadę do ośrodka po papiery... ale jest zimno na dworze... brrr... koszmar!

Maltanka powodzenia u lekarza- oby to nie było nic poważnego!!!

uciekam pić kawusię i zmykam dalej...

Witam grudniowo:-)
madziara78
miłych jazd życzę i zdaj relację jak się jeździło 1.12 po ulicach Lublina:tak:
sunday_ ekstra suwaczek masz :-)
maltanka ale ładnie nazywa się to Twoje szkolenie. A na którą angielski masz?Powodzenia u lekarza, oby to nic poważnego.
madzienka widziałam jak kopara Wam tam odśnieża, przejeżdżałam tamtędy i jak zobaczyłam blok 26 wspomnienia wróciły...Fajnie się tam mieszkało:tak:
Ja już po porannym objeździe, byłam w US, UP, OBI, Decathlonie a później na chwilę do Real-a:-) Ale fajnie świątecznie tam w środku, a byłam tylko chwilkę bo szef chciał sobie jakieś herbaty na wagę po drodze kupić:rofl2: Teraz mały śpi więc wykorzystuję i lecę ogarnąć prasowanie bo jeszcze trochę nie będzie miał mały w czym chodzić...Żartowałam;-) Miłego popołudnia.

przypomniało mi się wczoraj mi P opowiadał niezłą sytuację, jego kolega pomagał pchać samochód jakiejś babce na mieście bo nie mogła ruszyć, nie wiem czy stała na czerwonym i zielone wskoczyło czy jakaś podobna sytuacja, w każdy razie pcha, pcha ten samochód i nic, babka mówi do niego to niech on spróbuje, wsiada do samochodu, patrzy, a tam ręczny zaciągnięty:-D:-D:-D:baffled: i jak tu ma nie być korków:baffled:

:-D:-D:-D:-D

Powiem Wam że dziś to aż sie zgrzałam przy jeżdżeniu... jeszcze instruktor mnie specjalnie w takie uliczki wporwadzał że ledwo wyjeżdżałam, ale dobrze bo przynajmniej się podszkolę co jak robić :-)

Teraz popijam herbatkę, zjadłam kanapeczkę i zaraz pora na kawusię... a po 13 jadę do ośrodka po papiery... ale jest zimno na dworze... brrr... koszmar!

Maltanka powodzenia u lekarza- oby to nie było nic poważnego!!!

uciekam pić kawusię i zmykam dalej...

Brawo dla kierowcy rajdowcy!!!!!!bierz papiery i zapisuj się:tak::tak::tak::tak:

Anaconda już byłaś w realu bo moje autko dalej zaśnieżone:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A nam mrozy nie straszne...Jula dzisiaj szalała na balkonie;-);-);-)zobaczcie

zimowy_spacerek_2010_5.jpgzimowy_spacerek_2010_4.jpg

madzienka widziałam jak kopara Wam tam odśnieża, przejeżdżałam tamtędy i jak zobaczyłam blok 26 wspomnienia wróciły...Fajnie się tam mieszkało:tak:
Ja już po porannym objeździe, byłam w US, UP, OBI, Decathlonie a później na chwilę do Real-a:-) Ale fajnie świątecznie tam w środku, a byłam tylko chwilkę bo szef chciał sobie jakieś herbaty na wagę po drodze kupić:rofl2: Teraz mały śpi więc wykorzystuję i lecę ogarnąć prasowanie bo jeszcze trochę nie będzie miał mały w czym chodzić...Żartowałam;-) Miłego popołudnia.

Mieszkałaś na MP 26???:szok:a dlaczego do mnie na herbatke/kawkę nie wstąpiłaś???

madzienka mieszkałam 2 lata na czechowie na MP26:tak: Chyba w 6 klatce, do pracy miałam 3 minuty;-)
maltanka naszej też nie widać piaskownicy:happy: Wczoraj Kuba szukał ale nie mógł znaleźć...To w jednym czasie będziemy "spikać" bo ja 18:45

Karlita ja nie mam weny na racuchy ale mogę Cię poczęstować ciasteczkami maszynkowymi od mojej teściowej:-) Jak dotrzemy na niedziele to nie zapomnij moich zakupów wreszcie się uda dokonać transakcji:-p Gabi na śniegu urocza i jaka już duża!

wszystko mam naszykowane :-) kochana dla Ciebie obym tylko nie zapomniała wziąć ;-) muszę sobie pudło zapakować chyba - żeby nie zapomnieć też o prezencie mikołajkowym .... :-D

jakoś nie moge uwierzyć że juz grudzień .....

wicie gniazda Ci się włączyło????? :-D nie przemęczaj się tylko! ;-)

juz od pewnego czasu :-D:-D:-D:-D
ale musze moim E telepnąć by się wziął do pracy bo On jak zwykle ma duzo czasu .... :angry: a później będzie się wkurzał że musi wszystko na raz zobić ... a najbliższe weekendy mamy strasznie zabite czasowo ....

Powiem Wam że dziś to aż sie zgrzałam przy jeżdżeniu... jeszcze instruktor mnie specjalnie w takie uliczki wporwadzał że ledwo wyjeżdżałam, ale dobrze bo przynajmniej się podszkolę co jak robić :biggrin2:
i bardzo dobrze ;-)
takie treningi są potrzebne :-)

wiecie co E puszczał malej filmiki z końmi na youtubie i teraz mała mi żyć nie daje i chce oglądać koniki na komputerze .... i się drze jak jej wyłączam ...

nic lecę ogarnąć kuchnie bo mama ma dzisiaj przyjść :tak:

Madzieńka Jula ma świetny balkon do zimowych spacerów - my dzisiaj zdecydowanie siedzimy w domu ;-)

i wiecie co ???

chcialam powiedzieć że zawiodlam sie na organizacji konkursu z aktywnych mam .... to ja tu znajomych wałkowałam... opowiadałam ....a teraz jak pytaja co z tym konkursem to aż mi głupio mówić że to wszystko wielki niewypał .... ze się nawet do nas nie odezwali .... to tylko taki mój żal ....

Ostatnia edycja:
reklama
i wiecie co ???

chcialam powiedzieć że zawiodlam sie na organizacji konkursu z aktywnych mam .... to ja tu znajomych wałkowałam... opowiadałam ....a teraz jak pytaja co z tym konkursem to aż mi głupio mówić że to wszystko wielki niewypał .... ze się nawet do nas nie odezwali .... to tylko taki mój żal ....

:baffled: też mam takie odczucie

wiecie, mi się w ogóle wydaje że te aktywne mamy to taki trochę niewypał, :baffled:zagląda tam któraś z was? ja tylko po to, żeby się dopisać na spotkanie jak która założy:-p

Do góry