reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madziarka powodzenia w robieniu testów i oby szybko udało się zapisać na egzamin:tak:
maltanka chyba temu służą te szkolenia...by ludzie założyli firmy..a czy to będzie miało ręce i nogi to inna kwestia:sorry2:
współczuję jazdy autobusem i zimnicy:no:teściowa dziś rano jak do nas jechała godzinę czekała na autobus:szok::no:
dobrej nocki, zmykam spać, bo oczka się kleją:-:)sorry2::sorry2:

reklama
marta ja badania zawsze robię w luxmedzie i jestem bardzo zadowolona. Są jasne, przejrzyste, zawsze podają normy, a poza tym wcale nie są takie drogie. Ja ostatnio za tą glukozę, morfologię i mocz zapłaciłam łącznie 30zł. No i wyniki są szybko i można odebrać przez internet, to dla mnie też duży plus.

Pewnie już nikogo nie ma...:sorry2::sorry2::sorry2:

ale trochę nadrobiłam...

Antuanet zdróweczka...nie widzę Was na mikołajkowej liście:-(...nie będzie was w niedziele???:shocked2::shocked2::shocked2:

Fogia super że Fifi wraca do zdróweczka:tak:

Martus zdróweczka...pw wysłałam

Misia super że u okulisty wszystko ok....:tak:

Madzia super, na pewno Julek był zachwycony...a jeszcze sanki z tata...;-)
powodzenia na jutrzejszej jeździe i czekamy na wieści o egzaminie...

Maltanka a z czego masz to szkolenie teraz....
Od razu leniu, bierz łapatke Huberta i przyjdź koleżance pomóc:tak::tak::tak:nie wiem czy do niedzieli odkopałybyśmy tym sprzętem...:-D:-D:-D

Na szczęście jutro tata przyjedzie i odkopie mi moje autko:-):-):-)

A ja witam z ranka!!!
Wstawać śpiochy!!!! :-):-D

Ja już wyszykowana, śniadanko zjadłam, popijam cieplusią herbatkę i mam chwilkę na BB i ... testy :eek::happy2::cool2:

Miłego dnia dziewczyny!!!

odezwę się jak dojadę do domu... :-p o ile dojadę :laugh2:

Witam w ten mroźny ranek :-):szok::szok::szok:
Czy widzicie ile jest stopni na dworze?! :szok::szok::szok:
Jakbym miała rano wyjść to bym chyba zamarzła, a najlepsze jest to że np. Mai wcale ten mróz nie przeszkadza :szok::szok::szok:
Dzisiaj oczywiście też chce żebym z saneczkami po nią poszła ale jak będzie nadal tak zimno to sobie daruję, wolę żeby sama szła na nóżkach bo na tych sankach to mi jeszcze zamarznie ;-);-)
Justyna moja jak była mała też żelazo brała i po nim wyniki szybko się poprawiły więc głowa do góry :tak::tak:
Karlita śliczny śnieguś a tymi racuchami to i mi smaka narobiłaś :tak::tak:
Maltanka kuruj Huberta czym tylko możesz żeby do niedzieli wyzdrowiał :tak::tak:
Madziarka spokojnej jazdy życzę i obyś długo na egzamin nie musiała czekać :tak::tak::tak:
Madzia ja dzisiaj do reala się wybieram to po drodze mogę Ci auto odśnieżyć ;-):-p:-D
Misia super ze oczka Natalki już w porządku :tak::tak:

Witam sie i ja!!! Normalnie epoka lodowcowa c.d....:confused::baffled:
Ja jeszcze w piernatach domowych, nastawilam jajka na pastę. M poszedl na badania i przepalić samochod i dolac do paliwa jakiegos specyfiku zeby nam ropa nie zamarzla- mam nadzieje,ze tylko nie za pozno.:baffled:

fogia nie bedziesz tesknic za mezem?
Antuanet ekstra Kubus pomocnik!!!;-)
misia super ze z Natalcia juz lepiej!:-)
maltanka wspolczuje stania na przystanku,ale jak dobrze ze droge powrotną mialas cieplą:tak::tak:
Madziara powodzenia na jazdach!!!:-)

:-)witam:-)

jestem na nogach od po 7 i przeczytałam was juz raniutko tylko zeby cos napisać to ciężka sprawa gabi tak się rwie do kompa że nie ma jak, a potem guziki skaczą po pokoju;-)

zima nas uraczyła dziś siarczystym mrozem ran przed wyjsciem mój M powiedział mi ze jest 19 stopni:szok: a ja mu tylko idź już:-p Taka byłam zaspana:laugh2:

Gabi w nocy nawet ładnie spała raz zbudziła się na jedzonko i tyle. Katar zgęsniał i łezki już jej nie cieknął, wygląda o niebo lepiej, ALE zdarza sie po kaszleć. Nie wiem czy cos innego z tego się nie wykluje ale w razie czego pójdziemy jutro do pediatry. Może do niedzieli zapomnimy o przeziębieniu:blink:

Moja gai to teraz jest tancerka ze ho ho jak tylko słuszy jakąś muzyczke to zaraz kręci tyłeczkiem a jest fanką YouTube - Gummy Bear Smoczek, smoczek PL

Madziara powodzenia dziś!! Kciuki ściskam z całych sił:tak:

Fogia super że do Świat mozesz:tak: już leniuchować

Misia pięknei że ta wizyta taka udana i ze z Natalci oczkami jest dobrze:tak:

Anaconda bardzo dobry pomysł z wysłaniem M rano do przedszkola

Muszę juz kończyc :no:

witajcie

ejjjj co to za narzekanie na pogodę, wyjżyjcie przez okno jak jest przyjemnie biało:tak::tak::tak::-)

mnie tylko denerwuje nieprzygotowanie miasta do tego, chodniki niepoodśnieżane itp....

nocka u nas nie za bardzo Hubert co chwila kaszlał i budził się przez to, na 17 idziemy do lekarza, zobaczymy co nam powie, w dzień jest ok jak na razie mało kaszle:confused:

odpuszczamy dzisiaj basen:-(

Maltanka a z czego masz to szkolenie teraz....

pozyskiwanie funduszy europejskich na rozpoczęcie działalności gospodarczej:tak:

reklama
Witajcie...my dzisiaj pospałyśmy...ale jak wyjrzałam za okno to zgadzam się z Maltanka jest cudnie i jak tylko mróż troszeczkę odpuści idziemy na spacerek...

U mnie akcja odśnieżanie parkingu, jeździ kopara i odsypuje biały puch, tylko mój stoi zasypany, no nic tata obiecał pomóc....

Anaconda jeśli tylko masz ochotę to machnij moje autko:-D:-D:-Da o której idziesz do reala???

Madzia jak jazda???

Maltanka zdróweczka dla Huberta, mam nadzieje ze nic nie rozwinie się i spotkamy sie w niedzielę...

Talia oby nic Was nie brało....
Moja Jula też uwielbia tą pioseneczkę :tak::tak::tak:

Do góry