reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My po spacerku....i zakupach....

Jula wypróbowała już swoje śniegowce i spodnie saneczkowe:-D:-D:-D...sprawdziły się...:tak::tak::tak:kilka fotek w albumie:elvis:
szkoda tylko że cały czas pada snieg w twarz...niech juz zaświeci słoneczko:tak::tak::tak:

Byłam tez zobaczyć moje autko i powiem Wam że jestem w szoku:shocked2:, jak jest zakopane:dry:...muszę wzywać tatę z łopatą na pomoc...albo poczekać na P do piątku.....

grzeję zupkę i dalej walczymy z nudą....:eek::eek::eek::eek:

reklama
hej dziewczynki :)

jesteśmy z Gabi po zimowym spacerku :-)
Gabi się świetnie bawiła z resztą ja też niestety zaraz po wyjściu padły mi baterie w moim aparacie ... i część robiłam telefonem heheheh
teraz grzeję zupkę muszę uważać żeby nie przypalić ;-)

ogólnie Gabi bardzo stęskniona za mamą ;-) wczoraj nie mogła ze mną usnąć cały czas głaskała mnie po buzi, opowiadała coś... śpiewała w końcu wskoczyłam w piżamę i wiecie co chyba ja pierwsza padłam ;-) mała obudziłą mnie nad ranem jak wdrapywała się na nasze łóżko ;-)

maltanko zdróweczka dla Hubcia!! nie chorować nie wolno!!

Fogia biedny Fifi ...
a jak Ty się czujesz ???

Madzieńka jakaś solidna firma spedycyjna ;-)
oby foremki doszły do niedzieli hehehe mają jeszcze sporo czasu :-)

ok lecę serwować małej obiadek ...

właśnie zdałam sobie sprawę że zapomniałam kupić śmietany do sosu do gołąbków .... grrrrrrrrrr

a tu mój mały snieguś :-)

Uploaded with ImageShack.us

karlita super fotki!:-) my tez bylismy na spacerku saneczkowym ale telefon mi strajkuje i nie robi zdjec :-( A jak Ty się czujesz???
maltanka zdroweczka dla Hubercika!!!
fogia dobrze,ze z Fifim juz lepiej :-)
aluska zdrowka dla Amandzi, oby Ciebie nic nie zlapalo:-)

My jak juz wpsomnialam bylismy na spacerku saneczkowym,ale zaczelo wiac i padac wiec nie dlugo zabawilismy :eek: szczegolnie ze moje dziecko caly czas chcialo siedziec na sankach wiec i zimno mu sie szybko robilo:-( Mama juz pojechala do domku, Maksio wybawiony spi, wiec mam troszke spokoju i ciszy w domu :-):-):-)

A propos piosenek swiatecznych to ja uwielbiam http://www.youtube.com/watch?v=2JAQPZfycgk

Ostatnia edycja:
Witam
ale mamy pogodę:no:już mi obrzydła. Byliśmy dzisiaj u kardiologa, jest prawie ok, ekg dobre, słychać tylko malutki szmerek, za pół roku na kontrolę. Pod szpitalem nie ma gdzie zaparkować tam nikt nie odśnieża, musieliśmy zostawić auto prawie pod Biedronką na Obywatelskiej:no:. Przy okazji zrobiliśmy morfologię, dzisiaj wyniki oby były dobre. Michaś waży już 4500 czyli lekko przytył:happy2:od ostatniego ważenia. Przez te dokarmianie butelką synek teraz pluje na pierś:-(a tak chciałam przynajmniej do 6 miesiąca karmić piersią. Spróbuję podawać mu mleko z łyżeczki albo ze strzykawki.
Karlitka piękne fotusie
Życzę zdrówka i udanego popołudnia:-)

Karlitka Madzieńka piękne macie zimowe foty!!! Ale wam zazdroszczę!!! Ja też chcę na snieg! ;-)

Justyna trzymamy kciuki za morfologię!!!

Aluśka zdrówka dla Amandzi!!!

Madzieńka zdradź tajemnicę - jak zabijacie nudę? :-)

Ja się wykąpałam, teraz muszę się ogarnąć bo już wyglądałam jak człowiek z buszu...

Tak się zastanawiam, może samego Jula bym na chwilkę wzięła na sanki... muszę i tak iść do sklepu i do kosza wywalić śmieci więc może młodego pociągnę ze sobą a Nelę zostawię z M...

Karlita ale śliczny kombinezon ma Gabrysia, super wygląda....i cudne foteczki :-)
a firma to UPS:tak::tak::tak:

a dziękujemy dziękujemy :-)

ups dobra firma :-)

karlita super fotki!:biggrin2: my tez bylismy na spacerku saneczkowym ale telefon mi strajkuje i nie robi zdjec :-( A jak Ty się czujesz???

dziękuję dobrze :-) obijam się ile mogę :-) Gabi jest bardzo grzeczna :-)
może zaraz udamy się obie na drzemkę :-)

Norb bardziej ruchliwy niż w szpitalu :-D

Justyna trzymam kciuki za wyniki:tak::tak::tak::tak::tak:

Tak się zastanawiam, może samego Jula bym na chwilkę wzięła na sanki... muszę i tak iść do sklepu i do kosza wywalić śmieci więc może młodego pociągnę ze sobą a Nelę zostawię z M...

tylko uważaj na siebie :-D:-D

a jak tam stawianie baniek wyszło M ?? coo ?? ;-)

mi zatoki w miarę puściły ale coś mnie chwilami łapie ból w łopatkach i płucach ??? jakby mnie ktoś w środku tak złapał i ścisnął .... dziwne .... :dry::dry:

reklama
Dzwoniłam właśnie po wyniki. Jest anemiczny ma gorsze wyniki niż miał miesiąc temu:no::-(. 8 grudnia na wizycie pani doktor przepisze żelazo,

Do góry