reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Fogia też mnie zdziwiło jak dzisiaj na styczniówkach doczytałam że Ty tej glukozy nie miałaś w 25 tygodniu robionej ...

lekarz widział teraz te wyniki ?? nie skierował cie do poradni dla kobiet w ciąży z cukrzycą ciążową ?? na konsultacje ???
jak byłam na poprzedniej wizycie (w październiku) to pytałam go o to, mówiłam że miałam cukrzycę przy Fifim i kiedy teraz badania. Stwierdził, że jeszcze poczekamy. Na wizycie w listopadzie znowu go o to spytałam, a ten wielce zaskoczony "to jeszcze nie robiliśmy?":confused: Cukier miałam do tej pory robiony z krwi w 12 tygodniu i wyszedł w normie, no ale był bez obciążenia. Podejrzewam, że wyśle mnie teraz na obciążenie 75. W sumie to ja czułam od jakichś 2 tygodni, że coś się dzieje bo moje samopoczucie było za bardzo uzależnione od tego co i kiedy jem. Dlatego też od ponad tygodnia odstawiłam wszystko co słodkie mimo, że chciało mi się bardzo (np. te gofry:-(). Wizytę mam 2.12. zobaczymy co gin powie, profilaktycznie dietkę cukrzycową wprowadzę już teraz, na pewno nie zaszkodzi.

Witaj sie i ja, ale zimno na dworze, normalnie zima idzie juz chyba na dobre:-(
Madzienka ja tez chce te swiateczne:-)
Oby Juli nic nie było, daj znac co po wizycie.
Madziara zdrowka dla Neli!!!
anaconda kuruj sie kuruj- ZDRÓWKA!!!!:tak:

Maks tez cały czas kaszle dajemy syropki witaminki, zobaczymy co bedzie dalej.... oby nic nie było :baffled::baffled:

karlita dzięki skarbie. :-):-) Już poczytałam. :-)

Madzienka zamów mi proszę te foremki świąteczne, a ja zatrudnię brat do ich odbioru i rozliczenia się z Tobą, dobrze?

sunday zdrówka dla Was i innych choruszków.

A ja już posprzątałam a z racji tego że na dworze ziąb to głowy nie myję tylko czapkę naciągnę i do biedronki śmigam na zakupy, no i jeszcze aptekę trzeba zaliczyć :baffled::baffled::baffled:

Cześć!!
Już rano zaczęłam pisac ale nie dało się:baffled:

Karlita spokojnego pakowania;-) A może wcale Cię w tym szpitalu nie zostawią tak jak było z Aluśka:tak:

Fogia Tobie życzę spokoju do samego rozwiązania a opanujesz tą cukrzycę:cool2:

Dziewczyny ale jestem zaganiana, brakuje mi doby na wszystko. Przez to jakaś taka podenerwowana chodzę. Do tego Gabi odmawia ciagle butli nawet jak jest głodna karmienie u nas prawie zawsze na spaniu sie odbywa:no: No i jest na etapie zbierania każdego okruszka i wkładania do buzi, wiec przydałoby sie odkurza codziennie a tu nie ma jak bo Gabi bi się odkurzacza, zawsze odkurzaliśmy we dwójkę jedno było zamknięte w pokoju z Gabi drugie z nas odkurzało a teraz jak M wraca do domu jak Gabi kładzie sie spać to kiepścizna z tym:baffled::baffled:
No i tak można byłoby kontynuować to narzekanie ale nie ma co bo to naszczecie chwilowe zamieszanie...

Może uda się na Świeta przeprowadzić do swojego:-p:-p

Ściskam Was choć nie doczytałąm co u Was Wszystkich wybaczcie:dry:

hej hej hej bez takich mi tu ;-)
ja tylko wspomniałam że dawałam linka do foremek na allegro ;-)
nie chce nic zamawiać :-) dziękuję mam leżeć ;-)
z chęcią wyręczę się Tobą :-)

kochana oby Juli nic się nie rozwinęło :tak::tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobra dobra później powiesz mi że to był twój pomysł:-):-):-):-)

oby.......

zamówienie:
Karlita-świąteczne
Antuanet-świąteczne i zwierzaki
Madziarka-2xświąteczne i zwierzaki
ja-świąteczne
fogia- świąteczne
sunday-swiąteczne i zwierzaki

kto jeszcze
, bo później(ok.15-16) zamawiam!!!!

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Zaproszenie na Baby Disco!!!!!
babydisco.gif

reklama
Witam:-)
Ale pochmurno za oknem, przez tą pogodę chodzę jak wczorajsza:no:. Udało mi się zrobić pranie i ugotować zupkę na obiad. Michaś usną w wózku. Dzisiaj mamy wizytę u pediatry
Anaconda27 udanych zakupów w biedronce:-)
Sunday Madziara Madzienka życzęzdróweczka dla Waszych szkrabów:-)
Talia trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę na swoje:tak:

Do góry