reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczynki

jakoś szybko mi ten dzisiejszy dzień minął....

Filip dziś tak dziś odstawiał diabełka, że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Antoś chyba się przekręcił główką w dół bo jakoś w innych miejscach go czuję. M. coś przebąkuje, że może jednak nazwać brzdąca nie Antek, a Hubert?:rolleyes2::unsure:

Fogia jak sie czujesz ty też sie nie przemęczaj a co do sprzatania to nie ucieknie i zdróweczka dla Filipka.
czasami mi się takie wicie gniazda włącza, że muszę to wykorzystać bo nie wiadomo kiedy się wyłączy ;-)

fogia nasz uparciuszek???;-):happy2:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Hejka!

talia ja tez bylam dzisiaj w PEPCO i ogladalam gadżety świateczne-fajne sa nauszniki- renifery :-) a co do strojow mikolajowych to tez mam takie zdanie jak Ty szkoda kasy na jeden raz. Ja chce kupic tylko cos z akcentem swiatecznym, a tak to tylko jakies ubranko nowe i eleganckie żeby mój kawaler wyglądał już jak kawaler :-):-):-)
Tak te nauszniki sa śmieszne pokazywałam nawet Gabi te z Mikołajami:-)

:tak::tak::tak:
a u nas dziś były goofry;-);-);-);-) pychottttaaaa!!!! nawet Mikołaj zjadł kilka kęsów:tak::tak::tak:
:tak::tak:
Moja Gabi dzis skosztowała odrobinkę delicji szmpańskich, zlitowałam się nad nią jak przyszła żebrać:-p:-p

:wściekła/y: już po :wściekła/y::wściekła/y: weekendzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:czemu tak szybko wolne mija????:dry::dry::dry::dry:
my dziś u rodziców i na wyborach:tak:Natalka jak zobaczyła Snikersa (kota, którego zostawiłam u rodziców jak wyszłam za mąż) to aż piszczała z radości:-D:-D:-Di co do niego nieco podeszła to kot jej uciekał:sorry2:

To tak samo jak moja Gabi próbowała kotka dogonić a on ciagle był szybszy;-);-)
hej dziewczynki

jakoś szybko mi ten dzisiejszy dzień minął....

Filip dziś tak dziś odstawiał diabełka, że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Antoś chyba się przekręcił główką w dół bo jakoś w innych miejscach go czuję. M. coś przebąkuje, że może jednak nazwać brzdąca nie Antek, a Hubert?:rolleyes2::unsure:

czasami mi się takie wicie gniazda włącza, że muszę to wykorzystać bo nie wiadomo kiedy się wyłączy ;-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hubert tez ładnie, a Tobie się podoba???

Aluśka dla Amandy wszystkiego co najsłodsze, najmilsze!!!!!! Uśmiechu i zdrówka!!!!

A u nas jakieś pasmo wypadków:baffled: Gabi nabiła sobie guza na czole:dry::shocked2: i to przy mnie po prostu zachwiała się ja ją niby przytrzymałam ale śliweczka jest:baffled::baffled::wściekła/y:
Oj żeby ten nowy tydzień nie przynosił już innych zdarzeń:sorry2:

Hubert tez ładnie, a Tobie się podoba???
sama nie wiem :sorry2: nawet mi się podoba, może i bym się zdecydowała na przemianę ale Filipek jest całkowicie przeciwny. Powiedział (dosłownie), żeby tatuś nie wymyślał głupot bo Antoś to ładne imię. :baffled: :zawstydzona/y:

Aluśka ucaluj córcię urodzinowo! :-)

Witam z ranka, my już nie śpimy...:baffled:

Aluska spóźnione ale szczere wszystkiego naj dla Amandzi!!!

Madzieńka Karlitka super że spotkanko macie udane!!!
Madzia zaraz idę czytać co naskrobałaś...
A na gofry zapraszam... nawet dziś :tak:

Marta teraz możesz sobie pozwalać i na dłuższe przerwy ;-) więc możesz to wykorzystywać ile się da :-)

Talia to dopiero się zaczyna... każde dziecko musi przez to przejść i niestety na jednym siniaku to się pewnie nie skończy... :sorry2::blink: Teraz, jak już wstała i ruszyła do przodu to poczujesz że masz dziecko :-D:-D:-D

Fogia jak dla mnie Antoś ładniejszy :-D więc rozumiem młodego... zresztą pewnie się już przyzwyczaił nie?

Kurcze, miałam w kuchni otwarte okno przez całą noc... ale chłodno i rześko mamy w mieszkanku....

to ja zapalam swiatło, pezyda się bo ciemno strasznie
u nas noc dziś już ok,, akoś tak na zmianę Mikołaj popłakuje, sama nie wiem czemu, może cos mu się śni:dry::dry::dry:

zbieram sie do pracy aczkolwiek jeszcze bym pospała:tak::tak::tak:

miłego dnia życzę i oby jeszcze choć troszke słońce poświeciło:tak::tak:

i madziara mnie wyprzedziła

A no wyprzedziła....:baffled::-D ja już kurczaka na dziś upiekłam, zupkę też mam... będę miała dzień lenia :-)

Chyba muszę wyprać obicie z kanapy... bo Nela mi całą popisała długopisem :angry::baffled:

Ale jak narazie coś mnie spanie dopada... chyba muszę się obudzić kawusią bo nic z tego nie będzie...

Madzieńka to co - wpadacie na gofry? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam ponuro - jak cały tydzień ma być taki to ja z łóżka nie wychodzę:no: bo mam już dosyć:-:)crazy:.
Ja niestety uziemiona w domu z Julem - boli go brzuszek a u nas w przedszkolach i wśród znajomych panuje jelitówka więc niech posiedzi dziś w domu, profilaktycznie podałam mu trochę specyfików(węgiel, odgazowana cola, sucha bułeczka, probiotyk) - oby się nie rozłożył:no::nerd:. Na dodatek M zostawił mi kwity do autka a kluczyków nie to wzięłam zapasowe i drugi pipek od alarmu, Olek chciał pierwszy być w przedszkolu i d.upa - pipek nie działa :no::wściekła/y::angry::angry::crazy: a jak otworzę kluczykiem to autko wyje:angry::angry::crazy: - kumpela poratowała i zawiozła nas do przedszkola :tak::huh::huh: chociaż jej nie po drodze było:-p - ale przecież nie odmówi ciężarnej;-):tak::-D:-D. No i pojechałam w poszukiwaniu czegoś na zimę:zawstydzona/y::-:)-:)-:)crazy:.
Fogia, mi Hubert bardzo się podoba:tak: ale wiesz dlaczego i z jakich względów;-);-) i straszę M że nie będzie Pawełek tylko Hubert:-p.

hej girls

witam o poranku

jakiegoś powera mam od rana, wyszykowałam Fifcia do przedszkola, ogarnęłam mieszkanie, nastawiłam pranie, zjedliśmy z małżem śniadanie, a teraz chwilka odsapki przy kawce i liczenie ruchów.

Mam na dzisiaj dużo planów, m.in. postanowiłam nareszcie zrobić porządek w dokumentach i swoich szkolnych papierach.

na obiad planuję lasagne :rolleyes2:

A na gofry zapraszam... nawet dziś :tak:
jadę :szok::szok::szok::-):-):-)
Fogia jak dla mnie Antoś ładniejszy :-D więc rozumiem młodego... zresztą pewnie się już przyzwyczaił nie?
Antoś to takie cieplejsze imię w mojej ocenie. Chociaż Hubert też mi się podoba, Fifi i Hubcio. :happy2: ale z drugiej strony już się przyzwyczaiłam do Antoniuszka. Sama nie wiem.:unsure:

coś mi długo zajęło pisanie tego posta:
martazdrówka dla Luljana!
Madzienkasmacznego.:-)

dziwne te moje suwaki, datę ustawiałam taką samą, a pokazują praktycznie miesiąc różnicy. :oo2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jula cały czas opowiada kto u niej był...i nawet imię wujka zapamiętała:-D:-D:-Dwięc zapraszamy częściej Karlitko:tak::tak:

ja jestem zachwycona jakie Jula zrobiła postępy w mówieniu :-)
i pokoik jaki ma fajny :tak: kurcze bardzo brakuje mi trzeciego pokoju .... :dry:

Marta TY SIĘ OSZCZĘDZAJ!! FOGIA tak samo!!! bo jak pojadę do Chełma to Was poustawiam :-D

Fogia mi też się bardziej Hubert podoba :zawstydzona/y::sorry2:

Martusia zdróweczka dla Julka co te wirusy się czepiły ....:angry:

Madziara ale kusisz tymi goframi ... ja sobie kupiłam w tesco !!!!!!!!! takie do odgrzania a co ... dzem mam jeszcze tylko bita śmietana :-D

muszę iść na pocztę mam jakiś list ... ostatnio ostałam się w kolejce i co ???? zapomniałam dowodu i Pani nie chciała mi wydać..... :wściekła/y:

ja chce słoneczka ....... JA CHCE SŁOŃCAAAAAAAA..... JA CHCĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ JA ŻĄDAM!!!!!!!!!!! kobiecie w ciąży się nie odmawia głupia pogodo!!!!!!

Do góry