reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
poniewaz pogoda jest taka jaka jest postanowilam i tak chodzic z dzieckiem na spacery bo nie bedziemy sie kisic kolejny dzien w domu.I wybralam sie nad zalew,kiedy tam szlam to bylam jedna z nielicznych a juz na pewno jedyna z wozkiem:-p
w drodze powrotnej juz padalo ale co tam przynajmniej junior pooddychal swiezym powietrzem.A nie bylo nas 3 godz,moj m. stwoerdzil ze oszalalam :sorry:

jutro powtorka!

zycze milej nocki i lece do wanny dopoki junior spi bo i tak pwnie wstanie na szame o 23
Madzienka --slodka ta Twoja Dziewuszka,i jaka odwazna!

Hej laseczki to ja.....
Żyję, mam się dobrze, wczoraj skończyłam 6 tygodniowy kurs Communication and Customer Care, młody rośnie i gryzie, prawie dwa miesiące temu zdałam egzamin na pełne prawo jazdy, a w sierpniu będę w Lublinie!!!!!!!!!! Zobaczycie się ze mną??????

Witajcie......tez jestem(co prawda nie z samego Lublina ale z okolic)z okolic Lublina,tzn.miejscowosc mala Olesniki,kolo Fajslawic,lub Trawnik....
Ale z dawien dawna czesto bywalam w Lublinie,uczylam sie tam i pracowalam(obecnie pracuje w Swidniku)....
Mam coreczke Malgosie ,ma 6 lat i spodziewam sie drugiego dzidziusia....prawdopodobnie w sierpniu....

Anet - witaj. Między moimi chłopcami też jest 6 lat różnicy. I nie przejmuj się, że nie jesteś "z samego" Lublina. Ja wprawdzie jestem ale od 2,5 roku na emigracji a i tak tu piszę;-)))))

Ana witaj z powrotem:-):-):-) ja się z wielką chęcią z Tobą zobaczę:tak::tak::tak::tak:

czy mnie wzrok nie myli spodziewasz się trzeciego dzidziusia?
Moje gratulacje:-):-):-):-):-)
Hej laseczki to ja.....
Żyję, mam się dobrze, wczoraj skończyłam 6 tygodniowy kurs Communication and Customer Care, młody rośnie i gryzie, prawie dwa miesiące temu zdałam egzamin na pełne prawo jazdy, a w sierpniu będę w Lublinie!!!!!!!!!! Zobaczycie się ze mną??????
Fajnie że skończyłaś pełny kurs na prawko;-):-):-)

ja mam egzamin na prawko w środę nr 5:-p:-p
Anet witaj wśród nas:tak::tak::tak:

Hej Aluśka,

Ano... prawda, prawda, dołączę do Basi i zostanę multimamą:-) W styczniu;-))
Będę trzymała kciuki za Twoje prawko. Uda się na bank!
Ja będę w Lublinie tak koło 10 - go sierpnia. Piszemy sobie na szpitalnym z Solange i Panegiryką.

No własnie zastanawiam się dlaczego tam akurat:-) bo zaczeło sie od rozmowy o szpitalu i tak jakos mi się juz nie chcialo stamtąd ruszac :)

A znalazlam na samym dole Lubelskiego wątek który dawno temu sama zalozyłam hahaha:-)

reklama
Wiecie co??? Tak mi się dobrze pisze z wami, że wyrodna matka ze mnie. Dzieci się same bawią, tyle, że na karmione a chałupa odłogiem leży.... Gary w zlewie, prasowanie woła o pomstę...

Do góry