reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
o wow :-)

nastukałam 1000 postów :-)

stawiam deser ;-)
deser1.jpg fancy-ice-cream.jpgZobacz załącznik 293894DRINKS_004-hi.jpg

A ja wpadam na chwilkę powiedzieć że żyję po jazdach... instruktor też :-D więc idzie mi chyba nieźle :-D:-D:-D

Aluśka zaciskam kciukasyyyy!!!!

Marta najważniejsze że kruszynek zdrowy jest!!! Wiesz jaką obstawę będziesz miała - nikt nawet nie spróbuje ci naskoczyć jak zobaczy Twoich chłopów! :-)

Karlitka dzięki żyję i mam się nieźle tylko obroty zwiększyłam bo nie wyrabiam na zakrętach... a jeszcze oboje dzieci mieć w domu to trzeba im ciągle coś wymyślać do zabawy.... :dry::tak:

Mandziula przenieś się na podzamcze - tam jest zawsze cieplusiooo... :tak:;-):-)
Moja Nela też ostatnio nurkowała, na następne zajęcia biorę kamerę to nam nagrają to się wam pochwalimy :-D:tak:

Fogia będzie dobrze - jak już dopniecie szczegóły i przeniesiecie się to dopiero poczujecie ulgę! ale jaka będzie radość!!! :tak: jest o co walczyć :-)

i dołączam się do życzeń:
Mateuszku sto lat sto lat!!!! rośnij nam zdrowo, uśmiechaj się często...:tak: no i tysiąca wymarzonych prezentów ci życzymy! :tak:

no i już więcej nie pamiętam co miałam pisać... Nela wisi na mnie, Julek się pokłada na nogach... nie da się z tymi dziećmi usiąść i odpocząć...

O Julian znalazł sobie zajęcie - bębni na moich metalowych puszkach... ciekawe co na to sąsiedzi :-p;-):tak::-D

M. odstawił Filipka do domu i pojechał jeszcze dopieszczać samochód. Dlatego też jeszcze jesteśmy przed obiadem:sorry2: ale to nic, poczekamy.:blink:

Fifi właśnie bawi się swoimi ukochanymi pluszowymi pieskami. Mama piesek rodzi pieska dzidziusia i ja mam tym dzidziusiem się zajmować, bo Filipek (wujek dla pieska) jedzie po zakupy do tesco. :szok::szok::szok::-D:-D:-D

fogia tylko spokojnie nie stój przy tej desce za długo
właśnie chwila przerwy w prasowaniu......:-D

Aluśka była dzisiaj z rana na izbie przyjęć w szpitalu ale dziś jej nie pasowało zostać tylko jutro a lekarzowi jutro nie pasuje żeby została bo będzie na sympozjum a chce być przy przyjęciu jej na oddział, więc przypisał jej leki które ma brać i w pon ma powtórzyć badania i przyjść z nimi na oddział w poniedziałek.
no to ja jej życzę aby leki pomogły i wcale jej w tym szpitalu nie chcieli.:blink:

Fogia: Nie jestem na 100% pewna ale jakiś wirus, byliśmy nie dawno na zakupach a tam prychają, smarkają kaszlą i Krystek niestety zaraził się od nich oby to było tylko nie groźne przeziębienie.
niestety, taki to sezon chorobowy, zdrówka dla małego!!!

Fogia będzie dobrze - jak już dopniecie szczegóły i przeniesiecie się to dopiero poczujecie ulgę! ale jaka będzie radość!!! :tak: jest o co walczyć :-)
jakieś to wszystko wydaje się odległe.... :-:)-:)-(
gratuluję postępów w jeździe. Widzisz, odkryłaś swój ukryty talent.:-):-)

Mateuszku moc buziaków urodzinowych!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny mam pytanie

Czy któraś z Was robiła sobie profesjonalną sesję zdjęciową w ciąży?

mam na taką ochotę ale szukam doświadczonego fotografa i na razie jakoś w Lublinie nie widzę interesujących ofert wczoraj byłam w 3 studiach to mi ręce opadły :dry: do Wawy mam jechać ??? :dry:

Dziewczyny możecie polecić jakiegoś dobrego alergologa w Lublinie? Mój Fifi ma ciągle katar, non stop, a teraz na 2 miesiące było może ze 3 dni przerwy, już nie wiem co z tym robić. A Fifi ma 1,5 roczku i nie wiem czy takiego malucha już się leczy.

dziewczyny mam pytanie

mam na taką ochotę ale szukam doświadczonego fotografa i na razie jakoś w Lublinie nie widzę interesujących ofert wczoraj byłam w 3 studiach to mi ręce opadły :dry: do Wawy mam jechać ??? :dry:

Karlita ja tez marzyłąm o takiej sesji ale jakoś zawsze kaski było nam szkoda:zawstydzona/y:...zrobila sobie moja przyjaciółka ale w warszawie jest cudna...wiec szukaj...

Moi znajomi robili zaraz poszukam to wysle Ci fotki i namiary

edit: Mam....
http://www.swiatwasylewskich.pl/index.php/galerie/nowe-zycie/

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanie

A w jakich studiach byłaś?

reklama
Gdzieś przeczytałam, że muzyka poważna dobrze działa na niemowlaki, więc włączyłam małej Mozarta, a Ola w ryk, chyba cała ulica ją słyszała, nie mówiąc już o tym, że Mozarta totalnie zagłuszyła :) Musiałam ją uspokajać parę ładnych minut. Dziwię się, bo w ciąży często słuchałam muzyki powaznej.

Do góry