właśnie rozmawiałam z Aluśką ale widzę że już wszystko wiecie :-)
teraz trzymamy mocno kciuki by wyniki po lekach się poprawiły :-)
Trzymamy!!!!!!!
Karlita gratulacje 1000 posta!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie rozmawiałam z Aluśką ale widzę że już wszystko wiecie :-)
teraz trzymamy mocno kciuki by wyniki po lekach się poprawiły :-)
o wow :-)
nastukałam 1000 postów :-)
stawiam deser ;-)
Zobacz załącznik 293892 Zobacz załącznik 293893Zobacz załącznik 293894Zobacz załącznik 293895
właśnie chwila przerwy w prasowaniu......fogia tylko spokojnie nie stój przy tej desce za długo
no to ja jej życzę aby leki pomogły i wcale jej w tym szpitalu nie chcieli.Aluśka była dzisiaj z rana na izbie przyjęć w szpitalu ale dziś jej nie pasowało zostać tylko jutro a lekarzowi jutro nie pasuje żeby została bo będzie na sympozjum a chce być przy przyjęciu jej na oddział, więc przypisał jej leki które ma brać i w pon ma powtórzyć badania i przyjść z nimi na oddział w poniedziałek.
niestety, taki to sezon chorobowy, zdrówka dla małego!!!Fogia: Nie jestem na 100% pewna ale jakiś wirus, byliśmy nie dawno na zakupach a tam prychają, smarkają kaszlą i Krystek niestety zaraził się od nich oby to było tylko nie groźne przeziębienie.
jakieś to wszystko wydaje się odległe.... :---(Fogia będzie dobrze - jak już dopniecie szczegóły i przeniesiecie się to dopiero poczujecie ulgę! ale jaka będzie radość!!! jest o co walczyć :-)
dziewczyny mam pytanie
Czy któraś z Was robiła sobie profesjonalną sesję zdjęciową w ciąży?
mam na taką ochotę ale szukam doświadczonego fotografa i na razie jakoś w Lublinie nie widzę interesujących ofert wczoraj byłam w 3 studiach to mi ręce opadły do Wawy mam jechać ???
dziewczyny mam pytanie
Czy któraś z Was robiła sobie profesjonalną sesję zdjęciową w ciąży?
mam na taką ochotę ale szukam doświadczonego fotografa i na razie jakoś w Lublinie nie widzę interesujących ofert wczoraj byłam w 3 studiach to mi ręce opadły do Wawy mam jechać ???