reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam popoludniowo!
Ale zimno na dworze, mało nas nie zwialo- Maks az zakrył buzie...brrrr czegos nam nawieje ten wiatr....:-(
Siedzimy sobie juz w domu bo tu najcieplej;-) pranie wstawilam a zaraz zabiore sie za prasowanie poprzedniego bo jutro od razu po pracy jedziemy do tesciow i trzeba dzisiaj zapakowac jakies rzeczy na zmiane :-)
Wybieramy sie z M do kina na Sluby Panienskie, ogladal ktos?WARTO ISC???
Martuska GRATULUJE!!!! Teraz mozna druzyne pilkarska zrobic i mecz jak talala ;-);-)
mandziula Gratulacje wygranej:-)
karlita ja nie robilam zadnej sesji i zaluje bardzo to swietna pamiatka :-) SUper fotka GABI!!!:-)
madziara fajnie ze jazdy dobrze ida oby tak dalej....:-)
WITAM NOWE MAMY!!!
aluska trzymam kciuki, a co do odwiedzin to oczywiscie ze Cie odwiedze, w koncu mam blisko na Kraśnickie-jesli tylko bedziesz chciala to cie nawiedze:tak::tak:
MATEUSZEK NAJLEPSZE ŻYCZENIA!!! STOS PREZENTÓW I MOC BUZIAKÓW!!!!!!

reklama
aneta82 najwidoczniej mała ma inny gust niż mamusia ;) jak tam słuchałam normalenj muzyki z dużą ilością basów i Gabi mi się na tancerkę szykuje bo jak tylko usłyszy fajną piosenkę to od razu tańczy

ps wczoraj skakałam po kanałach muzycznych wieczorem i Gabi sobie wybierała piosenki
puszczałam coś a ona albo "nie nie nie" ze skrzywioną miną albo zaczynała tańczyć ;-)

Madzieńka napisałam do niech maila kilka dni temu i brak odpowiedzi dzwoniłam i też cisza :( a to jedyna stronka gdzie w miarę fotki są całkiem fajne

wczoraj obskoczyłam studia fot na Narutowicza

hello hello tak patrzę na Twoją fotkę i szok ....

Boss regionalny Klubu Laguny :-D:-D:-D:-D- chyba ze coś się zmieniło :-)

basenu się nie bój :-) dziewczyny są bardzo zadowolone z zajęć na podzamczu :-) pytaj Madzieńkę i Madziarę :-)

my chodzimy na głęboką :-) i jestem bardzo zadowolona porównania nie mam ale ogólnie zajęcia na basenie są FANTASTYCZNE!!

siłownię mogę polecić Miasto Kobiet na Globusie całkiem fajnie się tam ćwiczy :tak:

karlita, były boss klubu laguny, znamy się??

co do basenu jestem super zadowolona... woda cieplutka, dwoje instruktorów, mały przeszczęśliwy, chlapał i cieszył się niesamowicie... ale jak kazali go zanurzyć to powiem szczerze, że mi ciarki przeszły.. ale mały dzielny, nawet nie zapłakał
potem jacuzi i babelki dopiero mu do gustu przypadły

w piątki chodzi tam moja starsza i już rozumiem, czemu była taka zadowolona :)
jeśli któraś mama się waha to polecam bardzo ten basen

Mandziula ja jeździłam 4 lata temu do Motycza ale po dwóch zajęciach dałam sobie spokój, nie podobało się ani mnie ani Jutce

a teraz muszę coś zjeść bo po wodzie żołądek mi do kręgosłupa przyrósł :)

karlita, były boss klubu laguny, znamy się??
poznałyśmy się na zlocie Laguny w zeszłym roku :-)
z forum możesz kojarzyć mojego męża "mamutek" ;-)

co do basenu jestem super zadowolona... woda cieplutka, dwoje instruktorów, mały przeszczęśliwy, chlapał i cieszył się niesamowicie... ale jak kazali go zanurzyć to powiem szczerze, że mi ciarki przeszły.. ale mały dzielny, nawet nie zapłakał
potem jacuzi i babelki dopiero mu do gustu przypadły

super że basen się Wam spodobał :-)

a teraz muszę coś zjeść bo po wodzie żołądek mi do kręgosłupa przyrósł :)

smacznego

jutro ma być jeszcze zimniej niż dzisiaj ... ale na sobotę zapowiadają ładną pogodę więc wypad do Jaskini zapowiada się słonecznie ;-)

sunday dlatego chcę zrobić taką sesję a jak już płacić to za coś profesjonalnego ;-)

karlita oczywiście, że kojarzę, byłaś wtedy w ciąży i przyjechaliście Laguną I w kombi :)

mały ten świat, ja swojego mężczyznę poznałam właśnie w klubie więc Bartek jest takim lagunowym dzieckiem poczętym na zlocie :D

a co do sesji jest takie studio w bramie między McDonald a pocztą główną... oni byli na targach brzuszek i maluszek i robili wtedy zdjęcia dzieciom i przyszłym mamusiom, może tam spróbuj

Ostatnia edycja:
Madzieńka napisałam do niech maila kilka dni temu i brak odpowiedzi dzwoniłam i też cisza :( a to jedyna stronka gdzie w miarę fotki są całkiem fajne

wczoraj obskoczyłam studia fot na Narutowicza

Karlita oni czesto sa za granica odezwa się na pewno, ale musisz się liczyc z mega ceną:sorry2::sorry2::sorry2:niestety....

Ja odstawiłam autko do zmiany opon...przy okazji tata przywiózł mi wałówkę od mojej babci:tak::tak::tak:więc zamrażarka na zimne dni zapełniła mi się:-):-):-)

Szczescie to super że basen spodobal sie Tobie i maluchowi...my jestesmy z tych zajec mega zadowoleni

Ostatnia edycja:
Madzienka w jaki dzien chodzisz? Ja byłam dzisiaj o 16.10. Gimnastykowałam się po przebraniu młodego żeby z siebie zdjąć kostium i jego nie zamoczyć na nowo, w dodatku za wcześnie zdjęłam mu pieluszkę i nagle zrobiło mi się cieplutko na brzuchu.. Dobrze że jeszcze nie włożyłam suchych ciuchów.

A teraz uciekam bo Judytka wróciła z baletu i domagają się książki na dobranoc :)

Madzieńka jak masz za małą zamrażalkę to pamiętaj że u mnie są jeszcze 3 szuflady :-)

A te zdjęcia brzuszkowe - śliczneeeee... super pamiątka!

Hej, jestem na chwilkę:-). Z braku kontaktu ze światem prze wichurę, deszcz i grad pospałam 2, 5 godzinki. Jednak jakaś awaria była, bo nie miałam neta, telefonu stacjonarnego i kablówki, bo wsio mam z Multimediów.
Zmykam bo M kolacyjkę naszykował:szok::cool2::cool2:.

reklama
Madzienka w jaki dzien chodzisz? Ja byłam dzisiaj o 16.10. Gimnastykowałam się po przebraniu młodego żeby z siebie zdjąć kostium i jego nie zamoczyć na nowo, w dodatku za wcześnie zdjęłam mu pieluszkę i nagle zrobiło mi się cieplutko na brzuchu.. Dobrze że jeszcze nie włożyłam suchych ciuchów.

My chodzimy w poniedziałek na 16.45:tak::tak::tak:a z Wami będzie chodziła moja koleżanka z małą Izunią...

Madzieńka jak masz za małą zamrażalkę to pamiętaj że u mnie są jeszcze 3 szuflady :-)

Bede pamiętała:-D:-D:-D

Hej, jestem na chwilkę:-). Z braku kontaktu ze światem prze wichurę, deszcz i grad pospałam 2, 5 godzinki. Jednak jakaś awaria była, bo nie miałam neta, telefonu stacjonarnego i kablówki, bo wsio mam z Multimediów.
Zmykam bo M kolacyjkę naszykował:szok::cool2::cool2:.

A Ty na mężowego zgonić winę chciałaś:-p:-p:-p:-p

Madziarka przyznaj się kiedy byłas u nas...Jula dzisiaj opowiada że ciocia Madzia była w pokoju:szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry