reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie, my już po śniadanku ale na dwór nie wychodzimy...mam trochę roboty w domu:baffled::baffled::baffled:

Maltanka raczej nie, dobrze pamiętam co mi B mówił o nurkowaniu, nawet na naszych wspólnych zajęciach o tym rozmawialiśmy...najważniejsze że robią cos z tymi maluchami....

Karlitko dzieki wczoraj poszperałam i też z chomika ściągnęłam:-p:-p:-p...właśnie drukuje i zaraz będziemy malować Koko ze stacyjkowa...
W necie widziałam, ale nie opaca mi się płacić za kolorowanki kosztów przesyłki, jakbyś widziała w księgarni dawaj znac...
Co do zęba to naprawdę nie bolało...byłam w szoku:szok::szok:bo ja zawsze ze znieczuleniem....

Mandziula gratulacje....

Asia super że wyniki już ok:tak:

Sienio nie o metrze tylko o ciuchciach...Koko, Bruno i Wilson:-D:-D:-D:-D

przebrnęłam przez kawałek wątku, wybaczcie nie dam rady przeczytać wszystkiego

Witam szanowne grono Mam lubelskich jeszcze raz

czytałam w którymś miejscu o basenie, czy któaś z Was chodzi na podzamcze do SP23? ja dzisiaj idę pierwszy raz z młodszym 9 m-cy i szczerze mam trochę stracha bo sama pływac nie umiem

a może polecicie mi jakąś fajną siłownie w naszym mieście bo po ciążach nie mogę wrócić do formy :/

Hej dziewczynki

dopiero mam chwilę aby do Was zajrzeć.

Moim panowie w końcu pojechali zmieniać opony na zimowe. Ja ogarnęłam mieszkanie i mam w planach zabrać się za prasowanie. O obiad martwić się nie muszę bo dostałam od babci michę pierogów więc obżarstwo będzie na całego przez kilka najbliższych dni. :biggrin2:

Dziś już jestem w lepszym nastroju. Przegadaliśmy z mężem wszystko do 3 nad ranem dzięki czemu mogłam trochę nabrać dystansu do pewnych spraw. Dobrze mieć go w domu. Szkoda, że jedzie już jutro do pracy.

U mojego ojca było 6 braci:szok:
ja chyba też nie będę ryzykować z trzecim bo wiem, że już wtedy bardzo chciałabym dziewczynkę, a jak patrzę na moją rodzinę to szanse są małe podobnie jak u Marty. W naszej rodzinie płci rodzą się turami albo sami synowie albo same córki i jeden syn (dla przedłużenia nazwiska;-)). Ponieważ ja mam same siostry styjeczne (mój brat jedyny rodzynek) to wychodzi na to, że wszystkie teraz będziemy miały synów. :sorry2::sorry2:

Witacie nowe mamy!!!!!!!

Asia
super ze z wynikami lepiej!
Karlita ale ładnie Twoja Gabi rysuje, brawo:wink:

Fogia ważne ze już troszkę dystansu złapałaś w ciąży to łatwo wszystko mocniej przeżywać niż to warte tego.

talia
zapomniałam wczoraj dopisać, ja bym uważała z tą telewizją, Gabi jest jeszcze za mała, a podobno to ni8e wpływa dobrze na rozwój, mój H dopiero teraz zaczął się interesować bajkami i to obejrzy stacyjkowo i odchodzi, jak był mniejszy to prawie wcale przy nim nie wlączaliśmy telewizora:blink:
My też przy Gabi nie ogladamy TV to był mój eksperyment i widzę że nie ma co jej przyzwyczajać. Ja i tak uważam że dzisiaj dzieci sa bombardowane od maleńkiego tyloma bodźcami. nawet takie kilkotygodniowe maluszki już zwiedzają galerie handlowe co uwazam za lekka przesadę:shocked2:

Ja juz troszkę poszperałam i bardzo zadowolona co prawda bluza i bluzeczka dla Gabi ylko zakupiona ale za to 3 zł. wydane a fajowe te rzeczy. Bluza na wiosnę a bluzka na teraz jak wypiore i wyprasuje to się pochwale. Dziś są body z dlugim rękawem za 6,99 w Biedronce wiec polecam ja się jeszcze nie wybrałam bo M teraz do dentyty wybył ale ruszę po nie. W ogóle to koszmar na dworze wieje okrutnie. Gabi była grzeczna na zajeciach za to po nich rozdarła się ze hej, nie chciała wcale się ubierać i z rykiem wyszlismy, teraz śpi:sorry2:

Witamy się. Niestety choróbsko dopadło mojego szkraba przez co usnął wczoraj dopiero po północy. A maruda się z niego zrobił straszny, siedzimy w domku i się kurujemy.

miałam się brać za prasowanie, a znowu siedzę na BB i allegro. :dry::dry::dry:

nowe mamy witajcie! niestety nie pomogę w waszych pytaniach bo ja taka lublinianka przyszywana.

Motylla
a co małego dopadło? Zdrówka dla Was!

macie wieści od aluśki? Pojechała do tego szpitala?

idę,
właśnie dostałam taką serię kopów, że aż gwiazdy zobaczyłam. Może jak go trochę pokołyszę przy desce do prasowania to będzie spokojniejszy??:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
my już po małym obiadku, dziś pomidorówka a potem może pierogi z kapustą bo znalazłam w zamrażarce:-D:-D:-D

witam nowe mamy i zapraszam do pisania,
na podzamczu podobno jest super, my narazie do motycza jeżdzimy ale chcemy sie przeniesc:tak::tak::tak:

my mieliśmy iśc na dwór ale strasznie wieje i zrezygnowaliśmy, Mikołaj ma nowe zajęcie, wrzuca klocki do doniczki (pustej oczywiście) a potem je wyciąga:-D:-D:-D:-D:-D

a my sie przymierzamy do kupna większego fotelika do samochodu bo w tym małym to MIkołaj zaczyna się wsciekać, jakie wy macie????

Do góry