reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziara dużo siły Ci życzę !!!!! i dużo dużo zdrówka dla dzieciaków :-)

Marta trzymam kciuki za wyniki badań i za wizytę OBY TO BYŁA DZIEWCZYNKA :-) wafle ... mniam ... jak mozesz tak na noc kusić!!!!!!!!!!!

pozdrowienia dla Anacondy :-)

Karlitko to może czwartek w kidsie???;-)
Ciocia Kalolinka i Gabija nie pieką was uszy...Jula cały dzień dzisiaj o was opowiadała:-D:-D

ok wstępnie we czwartek :-)

nic mnie nie piekło ;-) za to Gabi spała jak kamień ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki, dziękuję Wam za to spotkanie, było bardzo sympatycznie!!!
A ja popołudniu zabrałam Karola z przedszkola i spędziliśmy 2h w kids klubie:) Karol zadowolony, no i ja po dzisiejszym dniu też szczęśliwa jestem!
Teraz zmykam już spać,
kolorowych snów życzę!

Do następnego spotkania!

witam z rana i znowu zamiast się szykowac do pracy to na bb:confused2::confused2::confused2:

misia mój stan niewyspania z tego sie bierze zę Mikołja ciagle budzi się w nocy 3-4 razy, chyba juz tak z przyzwyczajenia, a ja potrzebuje długiego snu żeby się wyspać:tak::tak:

madziara dużo sił życzę

uceiak bo nie zdążę
miłego dnia kobitki:tak::tak:

A ja się witam z rana, póki jeszcze mam kiedy :-)

Dziś są ur mojego M. więc muszę jeszcze w między czasie coś wymyślić żeby go troszkę zaskoczyć bo nawet nie miałam kiedy na miasto wyjść przez te choroby... ale to nic - prawdziwy prezent poczeka... :-)

A wczoraj - tak jak wykrakałam, poczytałam kilka stron i Nela zaczęła płakać i jak się położyłam to spała a jak się chciałam wyrwać to od razu się wierciła... wrrr...

idę robić kawusię...

Witam sie i ja, ja juz po szybkim sniadaniu i po herbatce, ide zaraz do łazienki szykowac sie do pracy. Ciezki dzien przede mna bo wstalam juz z bolem głowy...:-( zaraz musze cos sobie poszukac bo w ciagu dnia jeszcze sie nasili.....a dzieciaki w pracy napewno mnie nie oszczedzą:no:
Madziara zdrowka dla Juleczka a i sił dla Ciebie:-):-):-)
Martus powodzenia na USG, daj znac jak wrocicie:tak::tak::tak:

Hej dziewczynki

mam chwilę bo M. poszedł po bułeczki do sklepu. Filipek właśnie się obudził i od razu przerażenie w oczach gdzie jest tatuś. :-( Okropne. A jak tylko powiedziałam, że tatuś poszedł do sklepu i zaraz wróci to od razu minka uśmiechnięta i poleciał w zabawki.

Ja już całkiem znośnie, katar przewalczyłam jeszcze tylko ten kaszel. Znacie jakieś sposoby? Muszę się go pozbyć bo coś za często skurcze mnie łapią, pewnie od tego cherlania.

Pytałyście jak poszło wczoraj u homeopaty. Powiem tak - jestem w ciężkim szoku. Pan doktor to człowiek z innej planety, nareszcie zrozumiałam dlaczego shennen mówiła o nim szaman. :-):-):-) Mimo, że nie zachęcał i nie przekonywał na siłę do tej metody leczenia to jestem po wizycie jakaś taka podbudowana i pozytywnie nastawiona. Chociaż i trochę przerażona. Po podaniu leku mamy się spodziewać nasilenia choroby i temperatury, a im wyższa tym lepiej. :szok::szok: Faktycznie Filipka organizm ostatnio w ogóle się nie bronił i od kilku miesięcy moje dziecko nie gorączkowało wcale przy infekcjach.
W gabinecie byliśmy ponad godzinę. Musiałam opowiedzieć o Filipku wszystko począwszy od jego życia płodowego. Zwracał uwagę nie tylko na stronę fizyczną, ale i psychiczną. Pytał o upodobania, kontakty z dziećmi, czy ma jakieś lęki itp.
Jutro powinnam dostać granulki (brat przywiezie z Lublina) i zobaczymy. O efektach będę informować na bieżąco.

aha, pan doktor jest z Lublina, do nas przyjeżdża tylko we wtorki.

U nas pół miasta czerwonymi lub bordowymi wózkami jeździ :confused2::confused2:, dlatego ja takiego nie kupię:no::sorry2:
serio? jakoś nie zauważyłam. Może tak Wam się trafiło z tym kolorem w najbliższej okolicy bo ja widziałam i dużo niebieskich i brązowych. Wydaje mi się, że nie ma przewagi jednego koloru. Za to zwróciłam uwagę, że przeważa jedna marka, ze stelażem w kolorze szarym, jak będę miała chwilę to poszukam na allegro.
Mi w sumie kolor jest obojętny, na pewno wykluczam czarny no i różowy. :-D:-D A oprócz tego to może być każdy.
Trzymam kciuki za brak siusiaka. :-D:-D:-D Mam nadzieję, że mój sen się sprawdzi.
A jak Olo się dziś czuje?

witam się i ja
niedługo się wybieramy na zakupy, może coś znajdę na mikołaja dla młodego:tak:

ja nuie wiem co się z tym dzieckiem dzieje, od kilku dni, mamy problem z jedzeniem....nie nie to, że nie chce jeść wręcz przeciwnie:szok: wypił rano butlę mleka, ja zrobiłam sobie musli, zjadł mi i jeszcze chodzi i drze się am:eek:
martyna te wózki są na prawdę super
madzienka norma o tej porze, że tyle się jedzie, mojemu P z jedneho końca lbn na drugi zajmuje to 30-35 min o tej porze:baffled:
marta pozdrowienia dla anacondy
sundey
oby ból szybko przeszedł
fogia
faktycznie lekarz nawiedzony :)

a właśnie co z shenen, że się nie odzywa???

Ostatnia edycja:
Hej hej...kolezanki
Fajnie ze wypad Wam sie udał
madzienka przed 8 na Globusie jest bardzo duzo miejsca po 10 nie ma sie co dziwic ze tak jest zapchane
Aluska nie pytalam sie co sie stalo długopis pewnie sam gdzies dorwał a ten siniczek to chyba sobie w sobote zalatwil na imprezie urodzinowej M siostry bo tak szalal ze mogl gdzies upasc...
Karlita gdzie jest ten sklep z zabawkami edukacyjnymi???

Schorowanym dużo zdrówka życze...

Mateusz od wczoraj nosi nocnik i zaczyna w niego siusiac Panie mowia ze siada w ciagu dnia na niego no i wlasnie zaczelam rano z Pania rozmawiac i nie potzrebnie to przeciagnelam. Ładnie sie bawil i cos mu sie zrobilo ze zaczal plakac i zerwal sie do mnie bylam w szoku bo tak sie nie zachowuje wiec zostane przy tym ze nie ma rozmow z Paniami rano wtedy biegnie z checia i jest cacy:)

Milego dnia dziewczyny Wam zycze zabieram sie za prace...

maltanka zima idzie dzieci więcej jedzą hehehe

Fogia super że znalazłaś super lekarza :-) jak ma na nazwisko ??

Madziara
Gabi też tak reaguje jak ja od niej wstaję ;-) jak Julek?? lepiej ??
ja mam czas do urodzin mojego E i wymyśliłam kapitalny ekstramalny prezent bo to 30ste urodziny :-)

sunday współczuje bólu głowy oby sobie szybko poszedł - wiecie dla mnie zbawieniem przed ciążą było solpadine takie rozpuszczane w wodzie .... najszybciej mi pomagało :)

mandziula może niedługo Miki zacznie przesypiać noce :-)

marz ten sklep jest przy Narutowicza a dokładnie to jest boczna uliczka między Narutowicza a Strażacką - jeszcze tam nie byłam zdam relację wieczorem :-)

brawa dla Mateusza - Gabi też zaczyna nosić nocnik ale niestety nie sika do niego ;-)

spadam do Gabrysi, lecimy na zakupy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam pochmurnie i deszczowo.
Za to zwróciłam uwagę, że przeważa jedna marka, ze stelażem w kolorze szarym, jak będę miała chwilę to poszukam na allegro.
Mi w sumie kolor jest obojętny, na pewno wykluczam czarny no i różowy. :-D:-D A oprócz tego to może być każdy.
Trzymam kciuki za brak siusiaka. :-D:-D:-D Mam nadzieję, że mój sen się sprawdzi.
A jak Olo się dziś czuje?
Olek już lepiej, gorączki nie ma, ładnie odkaszluje do pojemniczka;-):tak:. Pytam się czy pulpeciki mu zrobić żeby w końcu coś zjadl a on do mnie z tekstem "MAMO JUŻ 6 LAT MI GOŁĄBKÓW NIE ROBIŁAŚ":no::szok::szok::-D:-D:-D - no i na obiad gołąbki z kapuście włoskiej i zamiast ryżu kasza jęczmienna z warzywami
Z kolorów wózków odpada u nas też zielony, bo chłopaki wcześniej mieli:tak:. na Pewno nie wybiorę xlandera, bo co drugi wózek to właśnie on i niezbyt mi się go w pracy prowadziło:no::sorry:. Jak już to jakieś Conieco;-);-).
Karlita, zdradź co dla ślubnego planujesz;-);-):eek:?

Do góry