reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie Babeczki
Ale ja za Wami tęsknie, nie pisałąm kawal czasu bo troche brak czasu i na dodatek Nikos był chory ale juz prawie choróbsko ma sie ku końcowi.
Jak sie uda to w tym tygodniu już bede z Wami częściej.
Życze Wszystkim bardzo miłej nocki i do zobaczenia jutro.

reklama
Maltanka super że weselicho udane;-);-);-);-)Jula dzisiaj na pogodzie znowu mówiła..."sonce sonce, jutro Huber i babi":-D:-D:-D:-D chyba stęskniła się za Hubciem
Jak dasz rade to jutro może na jakiś spacerek umówimy się...
A dzwoniłaś na ten basen...na czym stanęło???
jutro nie dam rady p ma wolne i jedziemy później ;-)do Kaśnika, na zmianę opom itp. ale we wtroek jak najbardziej

a basen dzwoniłam i tak, na poniedziałek nie zdążę nie ma szans:no: a środa odpada bo tu nie było miejs i mamy motycz na kolejny miesiąc, chciałam w inny dzień, żeby było tu i tu i porówać:sorry:

witam wieczorkiem

my już powróciliśmy z pięknej roztoczańskiej wiochy:tak::tak::tak: bosze ale odpoczełąm:tak::tak::tak:

wybrałam sie z mamą na zakupy, kupiłam sobię kurtkę i chustę, małemu skarpetki, rajtuzy i czapkę na zimę:tak::tak:

i lece was poczytac bo mam trochę do nadrobienia;-);-);-)

Witam późną niedzielą :-):-):-)
Wczoraj zrobiliśmy sobie spontaniczny wyjazd do ZOO do Wa-wy, cały dzień nam zeszło bo wiadomo że pogoda była cudna więc i super się spacerowało :tak::tak::tak:, wróciliśmy do domu dopiero na godz.21 :szok::szok::szok:
A dzisiaj jak obiecałam dziewczynom zaczęłam jeździć :-p:-p:-p więc na zakupy wybyłam no i tak zleciało, potem obiad, potem zabawa z Mają, mały spacer i mamy wieczór :szok::szok::szok:
Maja zaraz spać idzie to może będę mogła wreszcie spokojnie zasiąść :tak::tak::tak:
Senio nie załamuj się, Jula musi swoje wychorować a jeśli to zwykły katar i kaszel to powinnaś się cieszyć. :tak::tak::tak: Pamiętaj że prawie każdy początkujący przedszkolak to przechodzi :tak::tak::tak:
Madzienka buciki bardzo fajne kupiłaś Juli :tak::tak::tak:
Maltanka super że weselisko udane, czekam na fotki :tak::tak::tak:
Karlita ale ten czas leci, pamiętam jak cię pocieszałam że to przez "Dukana" okres ci się spóźnia ;-);-):-D:-D
Sunday ja to cię ogromnie podziwiam za cierpliwość przy takich dzieciaczkach bo ja nieraz nie wyrabiam przy jednej ;-);-):-p:-p
Fogia oj hormony szaleją całą parą widzę :tak::tak::tak:, tulam na te humorki :tak::tak:
Fornetka myślałam ostatnio o tobie, jak ci się mieszka i w ogóle, dużo zdrówka dla Nikosia :tak::tak::tak:
Więcej nie pamiętam więc kończę przypilnować dziecko żeby ząbki dobrze umyła :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
jutro nie dam rady p ma wolne i jedziemy później ;-)do Kaśnika, na zmianę opom itp. ale we wtroek jak najbardziej

a basen dzwoniłam i tak, na poniedziałek nie zdążę nie ma szans:no: a środa odpada bo tu nie było miejs i mamy motycz na kolejny miesiąc, chciałam w inny dzień, żeby było tu i tu i porówać:sorry:

uuuu szkoda....to na wtorek umawiamy się:tak::tak::tak:

a z basenem tez szkoda....

I podpisuję się pod słowami anacondy czekam na fotki:tak::tak::tak::tak:

Forneciu witaj....pisz jak tam w tym Rzeszowie???i zdróweczka dla Nikosia

Anaconda do zoo wow super.....pokaż fotki bo na pewno jakieś robiłas....
Super że odważyłaś się jeździć po Lublinie:-p:-p:-p

karlita super masz męża, u nas zmywara to wybawienie:tak::tak::tak:

madziarafajnei ze jazdy ci sie podobają, a instruktor jak ma za co to niech chwali:tak::tak::tak:

madzienka sliczne te buciki, w sam raz na zabawy w sniegu:tak::tak:

fornetka, sienio zdrówka dla dzieciaczków:tak:

fogia no niestety hormony robia swoje:no::no::no: ja się zastanawiałam co ja taka podenerwowana byłam w tamtym tygodniu, i się wyjaśniło, jasnie pani @ wróciła po 1,5 roku nieobecności:wściekła/y::confused2::confused2::confused2: normalnie nawet włosy mnie bolały:wściekła/y::wściekła/y:

anaconda
przy takiej pogodzie to wyjazd napewno był udany:tak::tak: i brawa za jeżdzenie:tak::tak::tak:

Maja zasypia więc ja jeszcze zasiadłam na trochę, piszę na trochę bo coś się chyba dzisiaj szykuje :-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A fotki oczywiście wkleję tylko jutro jak będę miała więcej czasu :tak::tak::tak:

Hej dziewczynki
egzamin zdałam na 5. ;-)

Później poszliśmy z grupą i prowadzącymi na pożegnalny obiad do knajpki i słuchajcie jadłam przepyszne jakby zapiekane cząsteczki kalafiora, były w jakimś sosie, nie wiem chyba śmietanowym. Miodzio! Muszę przeszperać net, może wyszukam przepis.

Popołudnie spędziliśmy u moich dziadków i na przyjemnym jesiennym spacerze po parku. Strasznie żałowałam, że nie miałam ze sobą aparatu. :sorry2:

Fifi śpi, a ja uprawiam myślodsiewnię ale o tym to nie tutaj. :-(

a tak nawiasem to jak wróciłam do domu narobiłam pisku ..... bo co ??? bo w kuchni czekała na mnie zamontowana ...... ZMYWARKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
WOW ale niespodzianka!!!!! rewelacyjnie! :-D

reklama
Do góry