reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Monika gratulacje!!!!!napisz cos wiecej o porodzie i o malym!!!!!!!

a bylismy w luxmedzie na krolewskiej.Pan dr zrobil usg i kompleksowo wszystko obejrzal.Alex nawet nie zakwilil.MOja biedna matczyna psychika zostala w pelni zaspokojona:tak:.Zadawalam miliardy pytan i kazalam wszystko dokladnie zobaczyc.I tak to powinno wygladac.

reklama
Co do porodu to miałam cc a rodziłam na Lubartowskiej (nie polecam :-(). Mały po porodzie ważył 3100 g i miał 57 cm. Urodził się troszkę wcześniej bo ukończonych miał 35 tygodni więc jest wcześniaczkiem.
No to i ja się udam do Luxmedu, bo znając moje szczęście jak pójdę na hipoteczną to mnie nastraszą i będę znowu się zamartwiać.
A mały ma żółtaczkę i czekamy aż minie. Wczoraj byliśmy zbadać poziom bilirubiny i wyszło że poziom spada w porównaniu do tego jak nas ze szpitala wypisali, więc poczekamy może przejdzie.

Hej Kobitki:tak::tak::tak:
sorki że tak wpadam i wypadam jak filip z konopi ale brak mi czasu a czasem weny na pisanie:zawstydzona/y:
a bo pan doktor traktowal nas troche per noga,okazalo sie ze maly ma troszke krzywe stpoki a na bioderka trzeba dodatkowa pieluszke i glowke trzeba na prawa strone.Troche mnie to wszystko zamotalo a on generalnie nie mial jakby ochoty sie z nami cackac i wszystko wskazywalo na to ze ma zly dzien:dry:
czuje sie niedoinformowana a to takie przeciez wazne dla maluszka
oj ja też ma złe wspomnienia z Hipotecznej zwłaszcza po wizytach u pana Salema czy jak mu tam:wściekła/y::wściekła/y::no::no:
Hej hej ja jestem z Lublina. Mogę się dołączyć ??
zapraszamy serdecznie:tak::-):tak::-):tak:
Hej!
Mam pytanko. Mogę do was dołączyć? Wprawdzie mieszkam teraz 160km od Lublina, ale prawie całe życie mieszkałam w Lublinie, tu się urodziłam, wychowałam, uczyłam, urodziłam córkę i moja rodzina nadal tu mieszka, więc czasem bywam. Wciąż czuję się lublinianką!
Asia witaj wśród nas:tak::tak::tak:
Asia100--witam Cie na kolejnym naszym ''wspolnym watku'';-)

Madzienka baaardzo dziekuje za polecenie dr Raganowicza.Bylismy u niego wczoraj i bylo super.Okazalo sie ze pieluchowac nie trzeba,glowka jest ladna i ksztaltna wiec nie wiem dlaczego tamten kazal mi caly czas klasc Alexa na prawym boku:confused:
i najwazniejsze ze stopki sa tylko lekko zawiniete do srodka i naet gdybysmy ich nie masowali to beda ok.No ale oczywiscie masowac bedziemy bo maly nawet to lubi:-D
jescze raz dziekuje!!!
Bluebll fajnie że jesteś zadowolona z wizyty:tak::tak::tak:
Muszę wam się pochwalić że Maję przyjęli do przedszkola:-):-):-)
Anaconda to super:tak::tak::tak:
Cześć dziewczynki. To i ja się chciałam pochwalić.
1 maja 2009 r. na świat przyszedł mój synek Filip. Mam nadzieję że i ja będę mogła doradzić się was co do wizyt u lekarza itp. :-)
Blubell- gdzie wkońcu posłaś do tego doktora Raganowicza? Ile kosztowała wizyta i czy zrobił odrazu USG? Bo ja niedługo będę musiała iść z małym a chciałabym ominąć jakoś hipoteczną, bo źle mi się ta przychodnia kojarzy, nie wiem czemu. A poza tym nie mam kogo wysłać żeby stanął w kolejce do rejestracji :/
Monika serdecznie gratuluję :-):-):-):-)

witam wszystkich
mam na imie Monika i 24 lata oraz coreczke Weronike ktora w niedzele bedzie miala 2 latka
mieszkamy w lublinie na Nałkowskich

czy mozna do was dołączyć

witam wszystkich
mam na imie Monika i 24 lata oraz coreczke Weronike ktora w niedzele bedzie miala 2 latka
mieszkamy w lublinie na Nałkowskich

czy mozna do was dołączyć

Witaj!!!!!

A ja mam pytanie do naszych lubelskich mamusiek...chodzicie na basen ze swoimi maluszkami???
Ja zapisalam sie na akademie rolnicza ale miejsca sa dopiero w lipcu, a w Motyczu jakas maskara:szok::szok::szok: już miesiąc czekam na rezerwowej liscie i nic nie zwalnia się:no::no::no::no:

reklama
cisza na naszym forum.....ja dzis mame wyslalam z alusiem nad zalew a sama mialam ambitny plan zeby sie troche wyspac (po porodzie jeszcze nie mialam szansy pozadnie wypoczac) no ale znow sie chyba nie uda

od przyszlego tyg znow goscie kazdego dnia:-( czasem chce zmienic po prostu nr tel:wściekła/y:
bardzo sie ciesze ze do mnie przychodza ale przez pierwsze dwa tyg alexa w domu,byl ktos u nas kazdego dnia wiec jak maly spal-ja zamiast tez spac,zajmowalam sie robieniem kawek:zawstydzona/y:

dobra,ponarzekalam

buzka

Do góry