reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
jeśli USG wyszło dobrze to ja reszte wątpliwości przegadałąbym z pediatrą
a za ile masz następną wizytę ?
bo na następnej też będzie usg może wtedy o więcej zapytasz i nie dasz się zbyć zanim nie odpowie na wszystkie pytania i wątpliwości :tak:

Hej!
Mam pytanko. Mogę do was dołączyć? Wprawdzie mieszkam teraz 160km od Lublina, ale prawie całe życie mieszkałam w Lublinie, tu się urodziłam, wychowałam, uczyłam, urodziłam córkę i moja rodzina nadal tu mieszka, więc czasem bywam. Wciąż czuję się lublinianką!

Asia100--witam Cie na kolejnym naszym ''wspolnym watku'';-)

Madzienka baaardzo dziekuje za polecenie dr Raganowicza.Bylismy u niego wczoraj i bylo super.Okazalo sie ze pieluchowac nie trzeba,glowka jest ladna i ksztaltna wiec nie wiem dlaczego tamten kazal mi caly czas klasc Alexa na prawym boku:confused:
i najwazniejsze ze stopki sa tylko lekko zawiniete do srodka i naet gdybysmy ich nie masowali to beda ok.No ale oczywiscie masowac bedziemy bo maly nawet to lubi:-D

jescze raz dziekuje!!!

Asia100--witam Cie na kolejnym naszym ''wspolnym watku'';-)

Madzienka baaardzo dziekuje za polecenie dr Raganowicza.Bylismy u niego wczoraj i bylo super.Okazalo sie ze pieluchowac nie trzeba,glowka jest ladna i ksztaltna wiec nie wiem dlaczego tamten kazal mi caly czas klasc Alexa na prawym boku:confused:
i najwazniejsze ze stopki sa tylko lekko zawiniete do srodka i naet gdybysmy ich nie masowali to beda ok.No ale oczywiscie masowac bedziemy bo maly nawet to lubi:-D

jescze raz dziekuje!!!

Cieszę się że mogłam pomóc:tak::tak::tak:

moim zdaniem fajny lekarz z super podejściem do dzieciaczków:-):-):-)

Cześć dziewczynki. To i ja się chciałam pochwalić.
1 maja 2009 r. na świat przyszedł mój synek Filip. Mam nadzieję że i ja będę mogła doradzić się was co do wizyt u lekarza itp. :-)
Blubell- gdzie wkońcu posłaś do tego doktora Raganowicza? Ile kosztowała wizyta i czy zrobił odrazu USG? Bo ja niedługo będę musiała iść z małym a chciałabym ominąć jakoś hipoteczną, bo źle mi się ta przychodnia kojarzy, nie wiem czemu. A poza tym nie mam kogo wysłać żeby stanął w kolejce do rejestracji :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry