reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry ale mamy piękną pogodę za oknem:baffled::baffled::baffled: ja juz pranie nastawiłam zaraz biore się za odkurzanie...na górze cos wierca a Jula chodzi i mówi "sosiad cicho!!!!":-D:-D:-D

Mam chwilkę bo Jula siedzi zapatrzona na stacyjkowo...P nagrał jej początek i koniec i tak w kółko:-D:-D:-Da ona nawet na chwile wzroku nie odrywa:szok:

Trzymajcie kciuki, przed nami dzisiaj ostatnie szczepienie...idziemy na 14.30 mam nadzieje ze Jula do tej pory nie zaśnie nam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Madziarka jest druga grupa w tygodniu ale chyba maja zbyt duzo chętnych...ale ja chętnie chodziłabym dwa razy w tygodniu:tak::tak::tak:
Nas oczywiście po wczorajszym nurkowaniu i umiejętnościach Julci chcą przenieść do starszej grupy....:blink::blink::blink:

Maltanka no właśnie co z Wami???
Jak Hubcio???

Mandziula zdróweczka, na katar polecam Sudafed:tak::tak:Ty karmisz jeszcze???bo nie wiem czy karmiące mogą to brać ale działa rewelacyjnie

Marta szalejesz tymi mediami:-D:-D:-Dmoże tvn uwaga:-):-):-)

Antuanet super że weselicho udane, a znasz nazwe orkiestry????ja mam wesele za rok siorki i nie wim czy już cos ma:baffled:

Misia trzymam kciuki za szczepienie!!!

Karlita pomysł z wątkiem super.....napisz co to za przychodnia...oni byli z Lublina:sorry2::sorry2::sorry2:
Gratulacje zębolka!!!!
Co do spotkania to jak najbardziej może być popoludniu ale nie w Bugi!!!!tam jest masakra popoludniami!!!!
Wyjdziemy z bolem glowy i poobijanymi maluchami

Talia polecali buciki Bartka, Ecco i Geox

Cos jeszcze miałam napisać...hmmmmmm

Miłego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
odpowiadając na Wasze pytania

tak rehabilitanci byli z Lublina ;-)
wszystkiego dowiemy się jak się do nas odezwą :-D na razie nie mam jeszcze maila zwrotnego ;-);-)

Karlita a jakie buciki oni polecali jaka to firma bo nie dosłyszałam?
polecali Ecco, Bartka.

Karlitka, jak już coś będziesz wiedziała odnośnie rehabilitacji to załóż wątek a ja go przykleję na górze;-):tak:.

OK załatwione

Karlita gratuluję Gabi 4!!! u nas też wczoraj zauważyłam 4 rożki na górze... więc idzie tylko nie wiem czy to 4 czy 3 :biggrin2:

dzięki ... oby zęby dziewczynom wyszły jak najszybciej i bezboleśnie :-D:-D:-D

a Jula chodzi i mówi "sosiad cicho!!!!":-D:-D:-D
przeczytałam sąsiad CIACHO ;-)

Trzymajcie kciuki, przed nami dzisiaj ostatnie szczepienie...idziemy na 14.30 mam nadzieje ze Jula do tej pory nie zaśnie nam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
oby szczepienie nie bolało!!

Gratulacje zębolka!!!!
Co do spotkania to jak najbardziej może być popoludniu ale nie w Bugi!!!!tam jest masakra popoludniami!!!!
zawsze mogę się zapytać na Globusie :-D

zrobiłam przegląd ciuszków Gabi .... 3/4 już za małe ...
muszę się zebrać i na allegro wystawić ;-)

oczywiście Gabi solidnie mi pomaga :-D:-D:-D i prace trwają 3 razy dłużej :sorry2:

mała ciągle podchodzi do balkonu i chce na dwór :dry::dry::dry::dry:

Witam w piekny jesienny dzien!!!
Ja juz w domku po pracy, wstawilam obiadek, dzisiaj u mnie bitki z kasza gryczana i buraczkami:-)

karlita dobry pomysl z tym logopeda-bede czekac na info ;-)
anaconda jak praca nad rodzenstwem???;-);-) bardzo fajnie ze Mai sie podobalo w teatrze- pierwsze spotkanie z wielka scena!!!!:-)
Madzienka oby szczepienie obylo sie bez wielkiego placzu:-)
maltanka jak Hubcio???
Antuanet super ze wesele udane i dobrze ze w koncu trafiliscie ;-)

Madzieńka zaciskam kciuki za szczepienie! moja Nela ma nadal odwleczone to zaległe... kiedyś się muszę zebrać i nas zapisać... ale jakoś mi się nie chce nawet o tym myśleć... :-)

Karlita zapomniałam napisać że ja też nadal czekam na logopedę :-) wtedy na pewno zabiorę Julcia ze sobą :-)

Dzień dobry ale mamy piękną pogodę za oknem:baffled::baffled::baffled: ja juz pranie nastawiłam zaraz biore się za odkurzanie...na górze cos wierca a Jula chodzi i mówi "sosiad cicho!!!!":-D:-D:-D

Mam chwilkę bo Jula siedzi zapatrzona na stacyjkowo...P nagrał jej początek i koniec i tak w kółko:-D:-D:-Da ona nawet na chwile wzroku nie odrywa:szok:

Madziarka jest druga grupa w tygodniu ale chyba maja zbyt duzo chętnych...ale ja chętnie chodziłabym dwa razy w tygodniu:tak::tak::tak:
Nas oczywiście po wczorajszym nurkowaniu i umiejętnościach Julci chcą przenieść do starszej grupy....:blink::blink::blink:

Maltanka no właśnie co z Wami???
Jak Hubcio???

Mandziula zdróweczka, na katar polecam Sudafed:tak::tak:Ty karmisz jeszcze???bo nie wiem czy karmiące mogą to brać ale działa rewelacyjnie

Marta szalejesz tymi mediami:-D:-D:-Dmoże tvn uwaga:-):-):-)

Antuanet super że weselicho udane, a znasz nazwe orkiestry????ja mam wesele za rok siorki i nie wim czy już cos ma:baffled:

Misia trzymam kciuki za szczepienie!!!

Karlita pomysł z wątkiem super.....napisz co to za przychodnia...oni byli z Lublina:sorry2::sorry2::sorry2:
Gratulacje zębolka!!!!
Wyjdziemy z bolem glowy i poobijanymi maluchami

Talia polecali buciki Bartka, Ecco i Geox

Cos jeszcze miałam napisać...hmmmmmm

Miłego dzionka

dziękujemy i wzajemnie, oby Julka była dzielna:tak::tak::tak::tak:

Witajcie

u nas chyba lepiej, albo mi się wydaje, wyszła nam czwórka na górze :szok: na dole dziąsełka napuchnięte, z nosa już przynajmniej woda nie leci, a kaszel jeszcze trochę jest:dry: na razie mamy utrzymać syropki, łącznie z antybiotykiem:sorry2: a w czwartek idziemy na kontrolę, ... długo to jeszcze będzie trwało...:crazy:

basen nam pewnie już drugi przepadnie, niby pediatra mówiła, że mógłby iść, ale chyba nie będę go ciągnąć:sorry2:

martynka witaj z powrotem w Lublinie :tak:co u smoka słychać?:-D daj przepis na kurczaka w sosie beszamelowym:tak:
mandziula kuruj się i zdrówka, co do kataru nie pomogę, u mnie zawsze 7 dni nieleczony a tydzień leczony, zawsze się sprawdza co bym nie brała:sorry2:
anaconda to fajnie, że Majce podobał się teatr
antuanet fajnie, że weselicho udane, ale pierwszy raz się spotykam z tym że w niedzielę:sorry2:
misia oby szczepienie było bezbolesne:tak:
madzienka Jula też oby bez płaczu wyszła ze szczepienia:tak:
sundey bitki z kaszą pycha

Madziarka a jak Twoj przedszkolak???? Podoba mu sie w przedszkolu???? Madzienka mowila ze chodzi do Motylka na Warszawska?TAK? fajnie tam jest????
maltanka biedny Hubercik!!!Znowu leki!!! ale taka pogoda za oknem ktora sprzyja chorobom ;-( trzymajcie sie cieplutko!!!

Ostatnia edycja:
mandziula biedactwo, teraz każdego łapie jakieś przeziębienie, dbaj o siebie, cytryna i sok z malin do herbaty!!
Dziękuję za troskę, powolutku sobie robię w szafie, po 2-3 półeczki i odpoczynek:-):-)

Martyna na następne spotkanie to już żadnej wymówki nie przyjmujemy - musisz być :tak::tak::tak: no i pomału z tym sprzątaniem :tak::tak:
kochana będę napewno, nie odpuszczę teraz, tak żałowałąm wczoraj że mnie nie było że mi się śniło ze jednak byłam, i że było tak suuper:-):-) jak się obudziłam to byłam zła że już koniec snu:-D
A porządeczki robię powolutku:-)

witajcie słoneczka :-)
Martynko witaj w domu :-)
odpoczywaj sobie solidnie :-)
a porządki to sobie rozłóż w czasie :tak:

Słoneczka, how sweet:-):-):-):-):-) kochana jesteś...
Dziękuję za powitanie, odpoczywam, chociaż ja to na miejscu usiedzieć nie mogę, ale wiem ,że to dobrze dla dzidziusia bo za nic nie chcę żeby coś się stało, albo żeby wcześniej się urodził:-)

Martyna witaj w domu! I nie przemęczaj sie zbytnio!!! pamiętaj że masz odpoczywać i się nie forsować!:-)
Hej kochana, dziękuję za powitanie, dziękuję za troskę i obiecuję że siedzę na tyłku częsciej, nie forsuję się:tak::tak::-):-):-) I Promissss:-D:-D:-D:-D:-D

sunday_ takie bitki z kasza i buraczkami chodzą za mną już dłuższy czas...oj uważaj bo tam zawitam do Ciebie:-D:-D:-D:-D:-D

martynka witaj z powrotem w Lublinie :tak:co u smoka słychać?:-D daj przepis na kurczaka w sosie beszamelowym:tak:
maltanka dzięks za powitanie, u smoka jak zwykle..pięknie, cudownie...ahh ten Kraków.....poprostu cuuudowne miasto...tak żałuję czasami że mnie już tam nie ma:-(
A na kurczaka przepis zapiszę na kulinarnym, wczoraj robiłam z głowy więc jak zredaguję to jakoś ładnie to dam znaka:-):-):-)

Dziewczynki ja porządki rozpoczęłam powolutku i powolutku sobie robię...
Wiecie co, jak mi miło jak pytacie, mówicie żebym się oszczędzała, nie forsowała...to takie milusie jak się martwicie...aż się wzruszyłam..kochane jesteście....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie uwierzycie, ale tak myślałam dużo o Waszym wczorajszym spotkaniu, że mi się śniło, że na nim byłam:-):-):-) i jaka zdziwiona i zła byłam jak się obudziłam:-D:-D

reklama
Do góry