reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam z rana

a ja dostałam mega kataru:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skąd mi się przypałętał:no::no::no:, mam nadzieję że to nie po spotkaniu i ze dziecikki zdowe:tak::tak:

Talia to gabi bedzie miała teraz radochę z piłką:tak::tak::tak:, a Kolcia wczoraj tylko troszkę marudził bpo bardzo zmęczony był w końcu 5 godzin nie spał,ale popluskał się w ciepłej wodzie (z darowanym płynem dokąpieli;-)) i padł, w nocy tylko 3 ray się o jedzonko upoinał i calą noc w łóżeczku spał, teraz go doł€żkaprzeniosłam żeby ładnie dospał a sama uciekłam bo jak mnie nie ma to mały lepiej śpi:sorry2::dry::dry:

asienka brawa dla Filipka za przygodę z chrupkami:tak::tak:

misia Może Natalce smak nie odpowida, a może spróbuj jej na poczatek zaswoim wymieszać:tak::tak:

martynauważaj na siebie i odpoczywaj porządki w szafie ci nie uciekną:no::no:

no i zjadłam płatki i czas się do pracy zbierać:tak::tak::tak:
miłeo dnia zyczę kobity:tak::tak:

reklama
Witam i ja :-):-)
Mąż dzisiaj zamienił się z kolegą na pierwszą zmianę więc musiałam wcześniej wstać żeby z nim Maja pojechała bo inaczej to nie chciałoby mi się prowadzić jej w taką pogodę do przedszkola :no::no: Wczoraj cały wieczór opowiadała wrażenia po teatrze tylko była bardzo zdziwiona że na scenie byli prawdziwi ludzie :-D:-D:-D tylko śmiesznie ubrani :-D:-D - jak to dzieci inaczej wszystko postrzegają :-D:-D:-D
Karlita a ty co robisz z bucikami Gabrysi po wczorajszych uwagach ekspertów? :baffled::baffled:
Mandziula czyli płyn do kąpieli od sponsorów faktycznie działa cuda ;-);-);-)
Martyna na następne spotkanie to już żadnej wymówki nie przyjmujemy - musisz być :tak::tak::tak: no i pomału z tym sprzątaniem :tak::tak:

Hej BaBolki:-). M odstawił Jula do pećkola a Olek jeszcze odsypia i dziś on ma wagary:baffled: - M mu obiecał, że wolne może sobie zrobić:crazy:.
Mandziula, jakby co to nie ode mnie się zaraziłaś:no::sorry2:, bo nawet z Tobą nie miałam okazji porozmawiać i być w pobliżu Ciebie.
Anaconda, mój Olek po wizycie w teatrze też był zachwycony - dzieci inaczej postrzegają pewne sprawy:tak::-).
Kurcze, tak sobie teraz myślę, że można było TV Lublin na spotkanie zaprosić:dry::dry::-p:tak:. Co do następnego z masażem to może by połączyć z niespodziankowym dla ;-);-);-):dry:?

witajcie słoneczka :-)

ależ pogoda ..... bleeeee

wczoraj znów usnęłam z Gabi wieczorem ;-)

Martusia zdjątka dodam dzisiaj ale mam ich malusio ;-)

Karlita a ty co robisz z bucikami Gabrysi po wczorajszych uwagach ekspertów? :baffled::baffled:

zastanawiam się tz tak nasz ortopeda je widział i mówił ze są dobre :baffled: to mnie chyba najbardziej wkurzyło... zaufaj lekarzom :crazy:.... na jesień jeszcze zostaną a na zimę kupimy wg wskazówek rehabilitantów :tak: na razie zrezygnowaliśmy z chodzenia w ciapkach po domu (miała zalecenie chodzić w takich sztywniejszych) będę obserwować jej stópki czy jej nie będą leciały

wczoraj napisałam maila do Pani rehabilitantki z namiarami na nasze forum i na AM
mam nadzieję ze się do nas odezwą zaproponowałam by tu na naszym regionalnym forum założyć oddzielny wątek o Rehabilitacji Lubelskich Dzieciaczków bo w głównym wątku by to zginęło a tak będzie wszystko w oddzielnym wąteczku :-D

wczoraj Gabi przebiła się lewa dolna czwórka :tak::tak::tak::tak:
chyba dlatego miała takie złe popołudnie

Co do następnego z masażem to może by połączyć z niespodziankowym dla ;-);-);-):dry:?

można ale co będziemy masować ??
Gabi mam oliwką wymazać ?? w dzień ?? ONA się nie da :-D będzie się wyrywać :-D i biegać wyoliwkowana :-D

ja mam pomysł odnośnie niespodzianki ale o tym jak Gabi zejdzie mi z rąk ;-)

Martynko witaj w domu :-)
odpoczywaj sobie solidnie :-)
a porządki to sobie rozłóż w czasie :tak:

sunday miłej pracy

CHCE SŁOŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps tak sobie myślałam o tym spotkaniu z logopedą i z tego co pamiętam dziewczyny chciały je zrobić popołudniu bo i sunday była zainteresowana i sienio ...
ciekawe jakie są możliwości spotkania w bugi popołudniu

napisze do nich maila z zapytaniem

Hej!
Ja od rana juz aktywność tzn od 6,30 Gabi tak się obudziła no i ja tez:-)
Pogoda fatalna ale wyjdziemy chociaż na chwilke bo chce aby Gabi sie troszkę hartowała:-)
Karlita a jakie buciki oni polecali jaka to firma bo nie dosłyszałam?
Masz namiary na przychodnie w której oni pracuja? Jak tak to mozesz mi na PW wysłąć?
Anaconda fantastycznie Maja postrzega te postaci z teatru.

Witam poweekendowo:-)
Cieszę się że spotkanko się Wam udało, żałuję tylko że nie mogłam być na nim:crazy:
martyna100 to fajnie że wyjazd udany:-)
madzienka basenik bardzo kuszący po takim zachwalaniu.
anaconda trzymam kciuki żebyś najpóźniej w święta podzieliła się z nami rezultatami staranek;-)
sunday_ miłego dnia w pracy.
Wesele niedzielne mega udane, orkiestra rewelacja, z takimi to można balować nawet 2 noce i człowiek nie będzie zmęczony:tak:. Wczoraj byliśmy na poprawinach, Kuba połowę przespał w wózeczku. Dzisiaj od rana na nogach bo muszę papiery nadrobić, poza tym byłam na Elizówce na zakupach ogólnospożywczych;-) Pogoda beznadziejna, ani na dwór wyjść:sorry2: Miłego dnia.

Witam się i ja z kawusią w ręku...

dziękujemy i my za spotkanko!!! Było bardzo udane i ja zachwycona że mogłam się z Wami spotkać i pogadać!!!
Eksperci tym razem - rewelacyjni!!! Świetne podejście, super przygotowanie!!! No ogólnie rewelacja! :-)

Martuś dzięki za wspaniałą organizację! Madzieńka dzięki za naklejki!!!!

Co do wczoraj - rano bł jakiś problem na bb i dlatego teraz widzicie po 5 moich postów których wczoraj nie było wcale... sorki za to :-)

Karlita gratuluję Gabi 4!!! u nas też wczoraj zauważyłam 4 rożki na górze... więc idzie tylko nie wiem czy to 4 czy 3 :-)

Mandziula i jak Mikołaj?

Maltanka a jak u Was? idziecie znowu do lekarza?

Madzieńka idę zaraz oglądać zdjęcia z basenu! A powiem ci że mi przyszło do głowy że może zaproponujemy żeby zrobili dodatkowe zajęcia dla chętnych :-) byśmy chodziły dwa razy w tyg :) bo mi też mało ten raz... czekam na kolejny poniedziałek z utęsknieniem :-)

co ja jeszcze miałam napisać...

a Marta chlebuś pysznyyyyy!!!! Jak będziesz częściej witała w lublinie to ja zawsze poproszę przynajmniej dwa :-)

Martyna witaj w domu! I nie przemęczaj sie zbytnio!!! pamiętaj że masz odpoczywać i się nie forsować!

no i tym razem reszta mi z głowy uciekła... tak to jest jak się nie robi multicytatów :-)

reklama
Fajnie bylo Was zobaczyc i poznac reszte, szkoda, ze z Filipkiem nie zdazylismy na calosc.

Marta: Podziwialam Twoje chlebki:szok:. Ja tylko raz w zyciu chlebek upieklam i ....:-(
No i dzieki za spotkanie. Na nastepne przyjdziemy na pewno na cale. Fajnie by bylo z tym masazem.

Madzienka: Zaraz jutro zadzwonie na basen i sie zapisze :-):-):-)

Mandziula: Sprobowalam i chrupki sa pyyyyszne

Misia: jutro bede na miasteczku przed poludniem to moge podwiezc kangurka. Daj znac

jesteś? bo ja dopiero włączyłam kompa i przeczytałam:zawstydzona/y::sorry2:

witam z rana

a ja dostałam mega kataru:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skąd mi się przypałętał:no::no::no:, mam nadzieję że to nie po spotkaniu i ze dziecikki zdowe:tak::tak:

Talia to gabi bedzie miała teraz radochę z piłką:tak::tak::tak:, a Kolcia wczoraj tylko troszkę marudził bpo bardzo zmęczony był w końcu 5 godzin nie spał,ale popluskał się w ciepłej wodzie (z darowanym płynem dokąpieli;-)) i padł, w nocy tylko 3 ray się o jedzonko upoinał i calą noc w łóżeczku spał, teraz go doł€żkaprzeniosłam żeby ładnie dospał a sama uciekłam bo jak mnie nie ma to mały lepiej śpi:sorry2::dry::dry:

asienka brawa dla Filipka za przygodę z chrupkami:tak::tak:

misia Może Natalce smak nie odpowida, a może spróbuj jej na poczatek zaswoim wymieszać:tak::tak:

martynauważaj na siebie i odpoczywaj porządki w szafie ci nie uciekną:no::no:

no i zjadłam płatki i czas się do pracy zbierać:tak::tak::tak:
miłeo dnia zyczę kobity:tak::tak:

zdrówka, oby katarek szybko sobie poszedł:tak:
dzięki za poradę....no chyba smak jej nie podszedł:dry:bo moje z butli piła:tak:

Kurcze, tak sobie teraz myślę, że można było TV Lublin na spotkanie zaprosić:dry::dry::-p:tak:. Co do następnego z masażem to może by połączyć z niespodziankowym dla ;-);-);-):dry:?

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:a kiedy następne?

witajcie słoneczka :-)

ależ pogoda ..... bleeeee

wczoraj znów usnęłam z Gabi wieczorem ;-)

Martusia zdjątka dodam dzisiaj ale mam ich malusio ;-)

zastanawiam się tz tak nasz ortopeda je widział i mówił ze są dobre :baffled: to mnie chyba najbardziej wkurzyło... zaufaj lekarzom :crazy:.... na jesień jeszcze zostaną a na zimę kupimy wg wskazówek rehabilitantów :tak: na razie zrezygnowaliśmy z chodzenia w ciapkach po domu (miała zalecenie chodzić w takich sztywniejszych) będę obserwować jej stópki czy jej nie będą leciały

wczoraj napisałam maila do Pani rehabilitantki z namiarami na nasze forum i na AM
mam nadzieję ze się do nas odezwą zaproponowałam by tu na naszym regionalnym forum założyć oddzielny wątek o Rehabilitacji Lubelskich Dzieciaczków bo w głównym wątku by to zginęło a tak będzie wszystko w oddzielnym wąteczku :-D

wczoraj Gabi przebiła się lewa dolna czwórka :tak::tak::tak::tak:
chyba dlatego miała takie złe popołudnie

można ale co będziemy masować ??
Gabi mam oliwką wymazać ?? w dzień ?? ONA się nie da :-D będzie się wyrywać :-D i biegać wyoliwkowana :-D

ja mam pomysł odnośnie niespodzianki ale o tym jak Gabi zejdzie mi z rąk ;-)

Martynko witaj w domu :-)
odpoczywaj sobie solidnie :-)
a porządki to sobie rozłóż w czasie :tak:

sunday miłej pracy

CHCE SŁOŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps tak sobie myślałam o tym spotkaniu z logopedą i z tego co pamiętam dziewczyny chciały je zrobić popołudniu bo i sunday była zainteresowana i sienio ...
ciekawe jakie są możliwości spotkania w bugi popołudniu

napisze do nich maila z zapytaniem

super pomysł z tym wątkiem:tak::tak::tak:chętnie się czegoś dowiem...i jak macie jakieś ogólne uwagi, na które warto zwrócić uwagę, piszcie:tak::tak:
brawa dla Gabi za nowego ząbka:tak::tak::tak:
i co z tymi butami?

Hej!
Ja od rana juz aktywność tzn od 6,30 Gabi tak się obudziła no i ja tez:-)
Pogoda fatalna ale wyjdziemy chociaż na chwilke bo chce aby Gabi sie troszkę hartowała:-)
Karlita a jakie buciki oni polecali jaka to firma bo nie dosłyszałam?
Masz namiary na przychodnie w której oni pracuja? Jak tak to mozesz mi na PW wysłąć?
Anaconda fantastycznie Maja postrzega te postaci z teatru.

właśnie co to za przychodnia?

maltanka
co u Was?
ależ pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:my dziś musimy po południu wyjść bo idziemy na szczepienie:tak::tak:ale teraz to nie wiem, czy się ruszymy:sorry2:

Do góry