reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam z rana

a ja dostałam mega kataru:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skąd mi się przypałętał:no::no::no:, mam nadzieję że to nie po spotkaniu i ze dziecikki zdowe:tak::tak:

Talia to gabi bedzie miała teraz radochę z piłką:tak::tak::tak:, a Kolcia wczoraj tylko troszkę marudził bpo bardzo zmęczony był w końcu 5 godzin nie spał,ale popluskał się w ciepłej wodzie (z darowanym płynem dokąpieli;-)) i padł, w nocy tylko 3 ray się o jedzonko upoinał i calą noc w łóżeczku spał, teraz go doł€żkaprzeniosłam żeby ładnie dospał a sama uciekłam bo jak mnie nie ma to mały lepiej śpi:sorry2::dry::dry:

asienka brawa dla Filipka za przygodę z chrupkami:tak::tak:

misia Może Natalce smak nie odpowida, a może spróbuj jej na poczatek zaswoim wymieszać:tak::tak:

martynauważaj na siebie i odpoczywaj porządki w szafie ci nie uciekną:no::no:

no i zjadłam płatki i czas się do pracy zbierać:tak::tak::tak:
miłeo dnia zyczę kobity:tak::tak:

reklama
Witam i ja :-):-)
Mąż dzisiaj zamienił się z kolegą na pierwszą zmianę więc musiałam wcześniej wstać żeby z nim Maja pojechała bo inaczej to nie chciałoby mi się prowadzić jej w taką pogodę do przedszkola :no::no: Wczoraj cały wieczór opowiadała wrażenia po teatrze tylko była bardzo zdziwiona że na scenie byli prawdziwi ludzie :-D:-D:-D tylko śmiesznie ubrani :-D:-D - jak to dzieci inaczej wszystko postrzegają :-D:-D:-D
Karlita a ty co robisz z bucikami Gabrysi po wczorajszych uwagach ekspertów? :baffled::baffled:
Mandziula czyli płyn do kąpieli od sponsorów faktycznie działa cuda ;-);-);-)
Martyna na następne spotkanie to już żadnej wymówki nie przyjmujemy - musisz być :tak::tak::tak: no i pomału z tym sprzątaniem :tak::tak:

Hej BaBolki:-). M odstawił Jula do pećkola a Olek jeszcze odsypia i dziś on ma wagary:baffled: - M mu obiecał, że wolne może sobie zrobić:crazy:.
Mandziula, jakby co to nie ode mnie się zaraziłaś:no::sorry2:, bo nawet z Tobą nie miałam okazji porozmawiać i być w pobliżu Ciebie.
Anaconda, mój Olek po wizycie w teatrze też był zachwycony - dzieci inaczej postrzegają pewne sprawy:tak::-).
Kurcze, tak sobie teraz myślę, że można było TV Lublin na spotkanie zaprosić:dry::dry::-p:tak:. Co do następnego z masażem to może by połączyć z niespodziankowym dla ;-);-);-):dry:?

witajcie słoneczka :-)

ależ pogoda ..... bleeeee

wczoraj znów usnęłam z Gabi wieczorem ;-)

Martusia zdjątka dodam dzisiaj ale mam ich malusio ;-)

Karlita a ty co robisz z bucikami Gabrysi po wczorajszych uwagach ekspertów? :baffled::baffled:

zastanawiam się tz tak nasz ortopeda je widział i mówił ze są dobre :baffled: to mnie chyba najbardziej wkurzyło... zaufaj lekarzom :crazy:.... na jesień jeszcze zostaną a na zimę kupimy wg wskazówek rehabilitantów :tak: na razie zrezygnowaliśmy z chodzenia w ciapkach po domu (miała zalecenie chodzić w takich sztywniejszych) będę obserwować jej stópki czy jej nie będą leciały

wczoraj napisałam maila do Pani rehabilitantki z namiarami na nasze forum i na AM
mam nadzieję ze się do nas odezwą zaproponowałam by tu na naszym regionalnym forum założyć oddzielny wątek o Rehabilitacji Lubelskich Dzieciaczków bo w głównym wątku by to zginęło a tak będzie wszystko w oddzielnym wąteczku :-D

wczoraj Gabi przebiła się lewa dolna czwórka :tak::tak::tak::tak:
chyba dlatego miała takie złe popołudnie

Co do następnego z masażem to może by połączyć z niespodziankowym dla ;-);-);-):dry:?

można ale co będziemy masować ??
Gabi mam oliwką wymazać ?? w dzień ?? ONA się nie da :-D będzie się wyrywać :-D i biegać wyoliwkowana :-D

ja mam pomysł odnośnie niespodzianki ale o tym jak Gabi zejdzie mi z rąk ;-)

Martynko witaj w domu :-)
odpoczywaj sobie solidnie :-)
a porządki to sobie rozłóż w czasie :tak:

sunday miłej pracy

CHCE SŁOŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps tak sobie myślałam o tym spotkaniu z logopedą i z tego co pamiętam dziewczyny chciały je zrobić popołudniu bo i sunday była zainteresowana i sienio ...
ciekawe jakie są możliwości spotkania w bugi popołudniu

napisze do nich maila z zapytaniem

Hej!
Ja od rana juz aktywność tzn od 6,30 Gabi tak się obudziła no i ja tez:-)
Pogoda fatalna ale wyjdziemy chociaż na chwilke bo chce aby Gabi sie troszkę hartowała:-)
Karlita a jakie buciki oni polecali jaka to firma bo nie dosłyszałam?
Masz namiary na przychodnie w której oni pracuja? Jak tak to mozesz mi na PW wysłąć?
Anaconda fantastycznie Maja postrzega te postaci z teatru.

Witam poweekendowo:-)
Cieszę się że spotkanko się Wam udało, żałuję tylko że nie mogłam być na nim:crazy:
martyna100 to fajnie że wyjazd udany:-)
madzienka basenik bardzo kuszący po takim zachwalaniu.
anaconda trzymam kciuki żebyś najpóźniej w święta podzieliła się z nami rezultatami staranek;-)
sunday_ miłego dnia w pracy.
Wesele niedzielne mega udane, orkiestra rewelacja, z takimi to można balować nawet 2 noce i człowiek nie będzie zmęczony:tak:. Wczoraj byliśmy na poprawinach, Kuba połowę przespał w wózeczku. Dzisiaj od rana na nogach bo muszę papiery nadrobić, poza tym byłam na Elizówce na zakupach ogólnospożywczych;-) Pogoda beznadziejna, ani na dwór wyjść:sorry2: Miłego dnia.

Witam się i ja z kawusią w ręku...

dziękujemy i my za spotkanko!!! Było bardzo udane i ja zachwycona że mogłam się z Wami spotkać i pogadać!!!
Eksperci tym razem - rewelacyjni!!! Świetne podejście, super przygotowanie!!! No ogólnie rewelacja! :-)

Martuś dzięki za wspaniałą organizację! Madzieńka dzięki za naklejki!!!!

Co do wczoraj - rano bł jakiś problem na bb i dlatego teraz widzicie po 5 moich postów których wczoraj nie było wcale... sorki za to :-)

Karlita gratuluję Gabi 4!!! u nas też wczoraj zauważyłam 4 rożki na górze... więc idzie tylko nie wiem czy to 4 czy 3 :-)

Mandziula i jak Mikołaj?

Maltanka a jak u Was? idziecie znowu do lekarza?

Madzieńka idę zaraz oglądać zdjęcia z basenu! A powiem ci że mi przyszło do głowy że może zaproponujemy żeby zrobili dodatkowe zajęcia dla chętnych :-) byśmy chodziły dwa razy w tyg :) bo mi też mało ten raz... czekam na kolejny poniedziałek z utęsknieniem :-)

co ja jeszcze miałam napisać...

a Marta chlebuś pysznyyyyy!!!! Jak będziesz częściej witała w lublinie to ja zawsze poproszę przynajmniej dwa :-)

Martyna witaj w domu! I nie przemęczaj sie zbytnio!!! pamiętaj że masz odpoczywać i się nie forsować!

no i tym razem reszta mi z głowy uciekła... tak to jest jak się nie robi multicytatów :-)

reklama
Fajnie bylo Was zobaczyc i poznac reszte, szkoda, ze z Filipkiem nie zdazylismy na calosc.

Marta: Podziwialam Twoje chlebki:szok:. Ja tylko raz w zyciu chlebek upieklam i ....:-(
No i dzieki za spotkanie. Na nastepne przyjdziemy na pewno na cale. Fajnie by bylo z tym masazem.

Madzienka: Zaraz jutro zadzwonie na basen i sie zapisze :-):-):-)

Mandziula: Sprobowalam i chrupki sa pyyyyszne

Misia: jutro bede na miasteczku przed poludniem to moge podwiezc kangurka. Daj znac

jesteś? bo ja dopiero włączyłam kompa i przeczytałam:zawstydzona/y::sorry2:

witam z rana

a ja dostałam mega kataru:wściekła/y::wściekła/y: nie wiem skąd mi się przypałętał:no::no::no:, mam nadzieję że to nie po spotkaniu i ze dziecikki zdowe:tak::tak:

Talia to gabi bedzie miała teraz radochę z piłką:tak::tak::tak:, a Kolcia wczoraj tylko troszkę marudził bpo bardzo zmęczony był w końcu 5 godzin nie spał,ale popluskał się w ciepłej wodzie (z darowanym płynem dokąpieli;-)) i padł, w nocy tylko 3 ray się o jedzonko upoinał i calą noc w łóżeczku spał, teraz go doł€żkaprzeniosłam żeby ładnie dospał a sama uciekłam bo jak mnie nie ma to mały lepiej śpi:sorry2::dry::dry:

asienka brawa dla Filipka za przygodę z chrupkami:tak::tak:

misia Może Natalce smak nie odpowida, a może spróbuj jej na poczatek zaswoim wymieszać:tak::tak:

martynauważaj na siebie i odpoczywaj porządki w szafie ci nie uciekną:no::no:

no i zjadłam płatki i czas się do pracy zbierać:tak::tak::tak:
miłeo dnia zyczę kobity:tak::tak:

zdrówka, oby katarek szybko sobie poszedł:tak:
dzięki za poradę....no chyba smak jej nie podszedł:dry:bo moje z butli piła:tak:

Kurcze, tak sobie teraz myślę, że można było TV Lublin na spotkanie zaprosić:dry::dry::-p:tak:. Co do następnego z masażem to może by połączyć z niespodziankowym dla ;-);-);-):dry:?

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:a kiedy następne?

witajcie słoneczka :-)

ależ pogoda ..... bleeeee

wczoraj znów usnęłam z Gabi wieczorem ;-)

Martusia zdjątka dodam dzisiaj ale mam ich malusio ;-)

zastanawiam się tz tak nasz ortopeda je widział i mówił ze są dobre :baffled: to mnie chyba najbardziej wkurzyło... zaufaj lekarzom :crazy:.... na jesień jeszcze zostaną a na zimę kupimy wg wskazówek rehabilitantów :tak: na razie zrezygnowaliśmy z chodzenia w ciapkach po domu (miała zalecenie chodzić w takich sztywniejszych) będę obserwować jej stópki czy jej nie będą leciały

wczoraj napisałam maila do Pani rehabilitantki z namiarami na nasze forum i na AM
mam nadzieję ze się do nas odezwą zaproponowałam by tu na naszym regionalnym forum założyć oddzielny wątek o Rehabilitacji Lubelskich Dzieciaczków bo w głównym wątku by to zginęło a tak będzie wszystko w oddzielnym wąteczku :-D

wczoraj Gabi przebiła się lewa dolna czwórka :tak::tak::tak::tak:
chyba dlatego miała takie złe popołudnie

można ale co będziemy masować ??
Gabi mam oliwką wymazać ?? w dzień ?? ONA się nie da :-D będzie się wyrywać :-D i biegać wyoliwkowana :-D

ja mam pomysł odnośnie niespodzianki ale o tym jak Gabi zejdzie mi z rąk ;-)

Martynko witaj w domu :-)
odpoczywaj sobie solidnie :-)
a porządki to sobie rozłóż w czasie :tak:

sunday miłej pracy

CHCE SŁOŃCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps tak sobie myślałam o tym spotkaniu z logopedą i z tego co pamiętam dziewczyny chciały je zrobić popołudniu bo i sunday była zainteresowana i sienio ...
ciekawe jakie są możliwości spotkania w bugi popołudniu

napisze do nich maila z zapytaniem

super pomysł z tym wątkiem:tak::tak::tak:chętnie się czegoś dowiem...i jak macie jakieś ogólne uwagi, na które warto zwrócić uwagę, piszcie:tak::tak:
brawa dla Gabi za nowego ząbka:tak::tak::tak:
i co z tymi butami?

Hej!
Ja od rana juz aktywność tzn od 6,30 Gabi tak się obudziła no i ja tez:-)
Pogoda fatalna ale wyjdziemy chociaż na chwilke bo chce aby Gabi sie troszkę hartowała:-)
Karlita a jakie buciki oni polecali jaka to firma bo nie dosłyszałam?
Masz namiary na przychodnie w której oni pracuja? Jak tak to mozesz mi na PW wysłąć?
Anaconda fantastycznie Maja postrzega te postaci z teatru.

właśnie co to za przychodnia?

maltanka
co u Was?
ależ pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:my dziś musimy po południu wyjść bo idziemy na szczepienie:tak::tak:ale teraz to nie wiem, czy się ruszymy:sorry2:

Do góry