reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja
udało mi się Kolę uspac to odpocznie przed spotkaniem

maltaknaszkoda że was nie bedzie, duzo zdrówka wam podsyłam:tak::tak:

marta
to to lubisz nas tak przetrzymać w niepweności;-);-);-)

fogiasuper że choć na chilke wpadnesz na spotkanie, wreszcie się poznamy:tak::tak::tak: a imię dla synia śliczne:tak::tak:

lecę się szykowac do zobacenia kobity:tak::tak::tak:

reklama
czy myślę ?? trochę zaczynam :biggrin2: zostało 3,5 miesiąca a to nie tak dużo :tak:;-)

cóż nie jest lajtowo jak to mawia mój brat ;-) ale jakoś dajemy radę czasem tylko ciężko mi za nią ganiać na spacerach bo wszędzie mnie ciąga nie ma siedzenia na ławeczce ;-)

już jestem w domu :-D

wczoraj byłam na weselu ;-)

a dziś od rana u mamy bo mąż znów cały dzień na targach ;-)

na weselu całkiem całkiem :tak: nagłośnienie mieli strasznie kiepskie tz za głośne ...
ja bym wytrzymała dłużej bo czułam się dobrze ale mój mąż zmęczony po targach a i osoby z którymi siedzieliśmy były już zmęczone więc zwinęliśmy się po oczepinach :sorry2: zanim dojechaliśmy do Lublina i poszliśmy spać :cool2: była 4 :-D

chciałam powiedzieć ze mojemu synkowi albo nie odpowiadała głośna muzyka albo tak tańcował bo jak schodziłam na salę taneczną to młody z brzucha robił salę gimnastyczną i brzuch mi twardniał ... więc sobie nie potańczyłam :sorry2:

ale za to siedziałam niedaleko stołu wiejskiego i wyjadałam grzybki marynowane i swojskie wędliny MNIAAAAAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

bardzo się cieszę z tego powodu :-D:biggrin2:
zostań tak długo jak będziesz mogła :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
co za problem wyjść jak będziesz musiała już jechać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

sto latek dla Nateczki :-D to już poważny wiek :tak::biggrin2::tak:;-)

zaraz wstawię kilka fociaków na zdjęciowym :tak:

Fogia to Anti będzie ?????
fanie :-)

dzięki....mąż mówi do niej "ty stara d... jesteś";-):-D:-D:-D:-D
podziwiam Twój zapał i energię:tak:no i siły do biegania za Gabi:tak:

aaaa i mój mąż bierze udział w konkursie na najlepsze stoisko :-)
okazało się ze już całkiem dobrze sobie radzi bo zaistniał na tablicy wyników hehhe

jeśli ktoś chciałby nas wspomóc ;-)

Wyślij SMS na nr 73601 o treści: mtl.39

koszt 3,66 z VAT :sorry2::sorry2::dry:

no niezła cena za sms:szok::dry:a do kiedy trwa konkurs?

hej w poniedziałek,
mi chyba niestety nie uda się dziś dotrzeć do Bugi:-:)-:)-:)-(mąż dzwonił, że dopiero od 11 będę mogła zacząć coś załatwiać...no a na to potrzeba około godziny:dry::sorry2:...to spotkanie właśnie będzie się kończyło:-:)-:)-( no żesz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:strasznie żałuję:no::no::no::no::no::no::no: życzę Wam udanego spotkania i czekam na szczegółowe relacje:tak::tak::tak::tak::tak:

Maltanka zdrówka dla Hubcia... :-(

Fogia Antoś - ślicznie... moja Nela miała być Antosiem jak by okazała się chłopakiem...

Antek i Julek - fajnie nie? :-)

I nawet się nie zastanawiaj tylko przychodź na spotkanie - i tak będziemy wciąż biegały pomiędzy salką a salą więc nikt nie zauważy że ty akurat własnie wyszłaś! :-)

Marta Ty niespodzianko! :-) ciekawa jestem co ty znowu wymysliłaś... :-)

Już jesteśmy z Nelą gotowe... ale się cieszę na spotkanko z Wami!!!

Maltanka zdrówka dla Hubcia... :-(

Fogia Antoś - ślicznie... moja Nela miała być Antosiem jak by okazała się chłopakiem...

Antek i Julek - fajnie nie? :-)

I nawet się nie zastanawiaj tylko przychodź na spotkanie - i tak będziemy wciąż biegały pomiędzy salką a salą więc nikt nie zauważy że ty akurat własnie wyszłaś! :-)

Marta Ty niespodzianko! :-) ciekawa jestem co ty znowu wymysliłaś... :-)

Już jesteśmy z Nelą gotowe... ale się cieszę na spotkanko z Wami!!!

Napisałam posta i mi wcięło go... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maltanka zdrówka dla Hubcia podsyłam...

Marta aż ciekawa jestem jaką znowu niespodziankę wymyśliłaś :-D Ty to jesteś nie do zdarcia :-)

Fogia wpadaj i nawet się nie zastanawiaj, my i tak będziemy biegały za dziećmi z salki na salę zabaw więc nikt nawet nie zauważy że Ty właśnie wyszłaś!!!

co do imienia- Antoś rewelacja! moja Nela miała być Antosiem jak by okazała się chłopakiem....

Antek i Julek fajnie nie?
:-):tak:;-)

misia szkoda że nie uda wam się dotrzeć do nas... :-(
i już nie wiem co miałam napisać... :dry::sorry2:

napisałam dwa posty i oba wcięło...
pokazuje mi się coś takiego

Fatal error: Class 'vB_DataManager_user' not found in /var/www/hosts/www.babyboom.pl/forum/includes/functions.php on line 129 wrrrr

a co tak pusto:szok::szok::szok::szok::szok:jeszcze spotkanie trwa?:dry:ja skończyłam dopiero o 13 i niestety nawet na chwilkę nie zdążyłam wpaść:-:)-:)-:)-(jak spotkanie?

u mnie też coś nie tak z forum....nie pokazuje mi Waszych nowych postów, dopóki nie napiszę nowego.......wrrrrrrrrr.......

Ostatnia edycja:
Witajcie...my już po spotkaniu, było super...
moim zdaniem najlepsze spotkanie które dotychczas mieliśmy....:tak::tak::tak::tak:
Rehabilitanci sympatyczni i bardzo pomocni, odpowiadali na każde pytanie...
Pani z Johnsona również sympatyczna;-) a jakie prezenty:-):-):-):-):-)

Jeszcze raz w imieniu swoim i Julci dziękuję:tak::tak::tak:

Fotek tym razem mało:shocked2::shocked2::shocked2:bo towarzyszył nam lepszy fotograf:-p:-p:-p, ale coś tam popstrykałam...będą tam gdzie zawsze....

Ja próbuje Jule położyć spać bo niedługo na basen wybieramy się:tak::tak::tak:

Maltanka, Misia szkoda że Was nie było.....:blink:
Kasia mam przyprawy:tak:

reklama
Hej!
Meldujemy sie z domciu dojechałyśmy i już po obiadku jest Gabi ja jeszcze nie ale nawet głodna nie jestem za bardzo. Spotkanie extra bardzo się cieszę że byłam i wszystkim Wam dziękuję oczywiście w szczególności Marcie która potrafi takie spotkanie zorganbnizować!!:-)
Misia i Maltanka szkoda ze nie byłyście ale pewnie jeszcze to nadrobicie.

Anaconda i Fogia bardzo żałuje ze dłuzej z Wami nie porozmawiałam ale czasu dziś miałam niewiele wiec bedę musiała stawic sie jeszcze kiedyś:tak:

Teraz czekam na relację w MTJ i moze cos dostaniemy w formie chociaż elektronicznej? Nic nie wiecie na ten temat?

Pozdrawiam

Do góry