reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam!!! Ale nasrobałyscie!!!JEJU!!! Pozaznaczalam cytaty ale mi wszystko sie pokasowalo:-(

mandziula Ekstra fota!:-)
Aluska zdroweczka!!!!!!!!!!!!!!
Madziarka Gratulacje dla przedszkolaka!!!!!!!!!!!!:-)
Martyna tak pisalysmy na gg kiedy i mieskzamy na jednym osiedlu!:-)

A co do bajek to sciagnalam z polish:Elite:board tam trzeba sie zalogowac i sciaga sie plikami. Jak znajde link to Wam wkleje:-)

reklama
Witajcie,
Aluśka zdrówka życzę!!!!!

ale naskrobałyście... no zwariowały normalnie - jak tu Was nadrobić :-)

Najpierw napiszę co u nas - a więc Julian od początku września płakał że on chce do przedszkola tak jak jego brat cioteczny... usłyszał że Tymon jest w przedszkolu to i on chce... więc zadzwoniłam do motylka - pani powiedziała że brak miejsc ale proszę wypełnić kartę zgłoszeniową i dzwonić - może coś się wykruszy... więc podpytałam o ten klub malucha (zajęcia 1 raz w tyg z rodzicami) myslałam o czymś takim - żeby młodego zająć, żaby pobawił się z dzieciakami itd...
Zadzwoniłam jeszcze raz za kilka dni a pani mi mówi ze właśnie miała dzwonić bo dziewczynka się wykruszyła i że jutro Julian może przychodzić do przedszkola...
więc pojechalismy kupić młodemu ciapy, mąż kupił też mu specjalny budzik z samochodami żeby go rano obudził.

Julcio jak usłyszał budzik to zerwał się jak oparzony wyłączył i krzyczy "tato wstawaj jedziemy do przedszkola"
zjadł śniadanie, dał buziaka i pojechał z mężem.... w przedszkolu ładnie się przedstawił pani i z nią poszedł...
pojechaliśmy po niego z duszą na ramieniu a pani twierdzi że Julcio się super zaklimatyzował i nawet zaczyna rozrabiać :) ale że słucha i jak pani każe np posprzątać to to robi więc widać że w domu były respektowane zasady :-)

Dziś też poszedł ładnie, raz powiedział że woli oglądać baję ale mu wytłumaczyłam że nie można tak to pani Asia na niego czeka i dzieci czekają itd i zrozumiał, ubrał się i znów poganiał M. żeby już jechali :-)

Tak więc - jak widziecie mamy w domu przedszkolaka... :-)

a teraz biegnę szybko poczytać co u was.... ciekawe na ile Nelinka mi da poczytać - no cóż, zobaczymy!

brawa dla dzielnego przedszkolaka:tak::tak::tak:

dzieki Kochane za życzenie zdrówka :) Herbatkę bardzo chętnie piję ale bez mleka i cytryny bo mi to nawet przez gardło by nie przelazło :( kuruję się syropkiem Prenalenem takim samym jak na targach pokazywali P. kupił mi go na początku ciązy i sokiem malinowym :) no i wygrzewam sie pod kolderką .... dobrze że lapka mozna wziąść na kolana :p

wygrzewaj się:tak::tak::tak:i dobrze, że masz lapka:tak:;-)

A ja trochę mniej przyjemnie zapytam.....:sorry2::sorry2::sorry2:

Kto zna jakiegoś dobrego stomatologa w Lublinie, bo moja pani doktor na macierzyńskim, a pasowałoby ząbeczki obejrzeć:baffled: w końcu dzisiaj dzień urody:-p:-p:-p

Ale pusto....a mi sie nudzi, obiad mam, Jula śpi wię szperam w necie.....
i Karlitko znalazłam cos dla Ciebie
Babymama.pl - Sklep dla mam z dziećmi - Dostawka do wózka dziecięcego BuggyPod | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt
ciekawe jak to sprawdzałoby sie na codzień:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

znam;-)Mapa: dr n. med. Magdalena Klijer, Dental Studio Bis Lublin - Lekarze - wyszukiwarka i ranking lekarzy :tak::tak: http://www.doz.pl/lekarze/l41282-Gaginet_Stomatologiczny_Dental_Studio_Bis:tak:

my zaraz wybywamy do ortopedy:tak:trzymajcie kciuki za pożegnanie z majtkami ortopedycznymi:tak::sorry2::sorry2:

mogła byś mi podać nazwę tej maści to mi P. pójdzie do apteki ja kupic:tak::tak:

Rub-arom RUB-AROM maść 40g | Układ kostny, nogi | Stawy, Reumatyzm | i-Apteka.pl

kciuki mocno zaciśniete:tak::tak:

Co do maści rozgrzewających to czy mogę nacierać sie maścią Amandy Pulmex Baby? bo skoro jest dla dzieci to chyba tej brzuszkowej też nie zaszkodzi jak myślicie?:sorry2:

Właśnie tez o nie pomyślałam myślę że możesz ale ona jest o wiele słabsza

Misia trzymam kciuki za ortopedę:tak::tak::tak:

dzieki za namiary na stomatologów:tak::tak::tak:

A ja trochę mniej przyjemnie zapytam.....:sorry2::sorry2::sorry2:
Kto zna jakiegoś dobrego stomatologa w Lublinie, bo moja pani doktor na macierzyńskim, a pasowałoby ząbeczki obejrzeć:baffled: w końcu dzisiaj dzień urody:-p
Ale pusto....a mi sie nudzi, obiad mam, Jula śpi wię szperam w necie.....
i Karlitko znalazłam cos dla Ciebie
Babymama.pl - Sklep dla mam z dziećmi - Dostawka do wózka dziecięcego BuggyPod | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt
ciekawe jak to sprawdzałoby sie na codzień:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Madzienko ja znam dobrą dentystkę, namiary wysłałam na priv.:tak::-)
Mi się też przydadzą namiary sklepów dla mam i niemowlaków....także też dziękuję:tak::-D

Witam!!! Ale nasrobałyscie!!!JEJU!!! Pozaznaczalam cytaty ale mi wszystko sie pokasowalo:-(
Martyna tak pisalysmy na gg kiedy i mieskzamy na jednym osiedlu!:-)
Hej sunday_(czyt.niedzielna królewno tak??:-D)
Mi też już raz się cytaty pokasowały, wkurza to:angry:
No mieszkamy, mieszkamy....jak się poznamy na spotkaniu, to może kiedyś na wspólny spacerek wyskoczymy:-)
misia2010 kciuki zaciśnięte za wizytę u doktora&&&

Mi już humorek troszeczkę się poprawił, zdrzemnęłam się, wypiłam gorąca czekoladę i zasiadłam do lapka...także jestem tu :-):-):-)

reklama
Do góry