reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

misia2010 gratuluje dobrych wieści zobaczysz jak teraz Natalka zacznie siadać potem raczkować i zabawa się zacznie

Martyna100 kulki takie z ryżu preparowanego i batoników mars, chyba Maltanka kilka stron wcześniej podawała przepis
a co do zakupów to ciuszki kupuje w second hand'ach a w komisach czasem jakieś zabawki albo ostatnio fotelik do samochodu kupiłam

Ok zmykam do roboty małe zasnęło trzeba czas wykorzystać
Miłej nocki

reklama
Hej hej ja już po spinningu...ale było bosko i zamiast pod prysznic to do kompa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:to jest mega nałóg:-D:-D:-D

DZIEWCZYNY a co z konkursem na AM???Bo jakos nie moge go zlokalizowac???

Jest jest....

Ja dziś oglądam szpilki na giewoncie - nowy serial na polsacie, no i na wspólnej wcześniej..
A w międzyczasie będę do Was tu zaglądała...

A ja Hotel 52...a te szpilki fajne??ja w tym czasie usypiam Julę, może zacznę nagrywać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Misia super wieści:tak:

Ostatnia edycja:
biedronka a to już chyba wiem co to za kuleczki z ryżu, to się chyba szyszki nazywa czy jakoś tak.
Muszę się przejść po komisach, kolo mnie jest jeden dziecięcy, muszę tam kiedyś zajrzeć.

Madzienka super masz z tym spinningiem, pisze sie na te zajęcia po porodzie:)
A Szpilki się rozkrecają, ale fajnie się zapowiada, no i sceneria tatrzańska, góralska gwara...moje klimaty:)

Ja teraz zmykam na Hotel 52, a jeszczce na tv4 leci świetny film z S. Bullock o odwyku, dramacik taki...

jakbym już padła po tych wszytskich serialach i filmach to nie zajrzę więc mówię Spokojnej nocki dziewczynki moje cudowne:)))

misia super wieści!!! to teraz nauka siadania:tak::tak::tak:, Mikołaj dzis mi siedział sam przes chwilkę, potem go asekurowałam za koszulkę i też chwilke posiedział:tak::tak::tak::tak:;-)

a ja w ramach dnia urody zrobiłam sobie maseczkę:-D:-D:-D mamnadzieję ze mnie nie uczuli bo po ostatniej chodziłam czerwona przez 2 dni:-D:-D:-D:-D

i tez Hausa oglądam, w między czasie myje podłogę:-D:-D:-D:-D

Mikołaj dostał dziś czopek Vibrucol i zobaczymy jak minie noc:tak::tak:

Madzienka super masz z tym spinningiem, pisze sie na te zajęcia po porodzie:)
A Szpilki się rozkrecają, ale fajnie się zapowiada, no i sceneria tatrzańska, góralska gwara...moje klimaty:)

jakbym już padła po tych wszytskich serialach i filmach to nie zajrzę więc mówię Spokojnej nocki dziewczynki moje cudowne:)))

trzymam Cie za słowo...na dodatek chodze do klubu na czuby więc miałabyś blisko;-);-);-)

Spij słodko

Mikołaj dostał dziś czopek Vibrucol i zobaczymy jak minie noc:tak::tak:

Oby pomógł.....spijcie spokojnie

UWAGA WSZYSTKIE NOWE MAMY!!!!

PROSZĘ PODAJCIE MI SWOJE IMIONA...ewentualnie poprawcie mnie

APEL DO
-mamolka851
-Motylla Paulina, syn Krystian
-biedronka83 Iza, córka Alicja
-Martyna100 Kinga;-)

Ostatnia edycja:
małż mnie wygonił na lapka, a ten chodzi jak:baffled:
z tego co pamiętam

misia super, że z pieluchą się pożegnałyście, to teraz do siadania marsz
mandziula brawa dla mikołaja za postępy w siadaniu
madzienka ty nałogowcu:-D
biedronka to justyna wklejała przepis na kulki, ale nam uciekła na porodówkę już, zaraz wkleję bo mam zapisany;-)... też miałam problem z kupieniem ryżu na osiedlu, ale się znalazł w końcu:-)
martynka to te kulki pychaaaa ja chyba jutro robię Wielkie Żarcie - Przepis - Chrupiące kulki czekoladowe na jeden kęs
sundey mam nadzieję, że bedziecie na spotkaniu

a ja przymierzam się do tych "szpilek" choć przyznam, że nie podchodzą mi seriale polsatowe, ale martyna mi narobiła ochoty, zwłaszcza że otoczenie i sceneria bardzo mi bliska...hmmmm góry

Maltanka jak będzie jutro słoneczko idziemy na spacerek???

ja już po kąpieli, walczę z Julcią która non stop włącza mi przycisk power...na szczęście P zrobił jakieś zabezpieczenie i komp nie wyłącza się:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry