reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

misia ja kupiłam na allegro używane krzesełko a normalnie jak nówka :-D a zapłaciłam mniej niż połowę ceny sklepowej :-D:-D

BRAWA DLA NATALKI
pięknie nam się rozwija szkrabek :-D:-D:-)

teraz mama będzie musiała solidnie pilnować !!!!!

sienio
zdróweczka dużo zyczę :-D:tak: nie dawaj się wirusom!! jak praca ??

Madzienka mąż dotarł zjadł obiad i poszedł na rower później wrócił na kąpiel Gabi poszedł ją uśpić i usnęli razem dzięki temu ja mogłam spokojnie popracować - odwaliłam kawał dobrej roboty :tak:

Madzia
jesteś pewna ze ten interaktywny plac jest na wstęp wolny ??
bo moja mama dzisiaj do mnie dzwoniła że dostała jakieś wejściówki właśnie na plac zabaw na popiełuszki ... to by było to ... i na biletach pisze ze od godz 12stej więc żebyśmy się na 10ą nie wybrały ...

ogólnie na jutro deszcz zapowiadają :crazy: nie chce deszczu :crazy:chce słońca :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
super krzesełko:tak::tak::tak:i muszę powiedzieć, że z chęcią też bym takie przyjęła:-D:-D:-D
a serio, zastanawiam się, czy z komisu to można kupić czy lepiej nie?:sorry2::sorry2:

zdrówka, mam nadzieję, że już lepiej:tak::tak::tak:

moje dziecię dziś mnie zaskakuje:szok::szok::szok:nie dość, że siadła to jeszcze przeturlała się na kocyku:tak::tak::tak:...czyli zaczyna się powoli pilnowanie:baffled::baffled::rofl2::rofl2:

Misia my chwalimy sobie też krzesełko ikejowskie:-D:-D:-D

I gratulacje dla Natalcii.....:tak:

Madzia
bo moja mama dzisiaj do mnie dzwoniła że dostała jakieś wejściówki właśnie na plac zabaw na popiełuszki ... to by było to ... i na biletach pisze ze od godz 12stej więc żebyśmy się na 10ą nie wybrały ...

ogólnie na jutro deszcz zapowiadają :crazy: nie chce deszczu :crazy:chce słońca :-):-):-):-)

Karlita tutaj napisane jest że bezpłatny
Lublin: Interaktywny Plac Zabaw dla najmłodszych ruszy w czwartek - 30 sierpnia 2010

Plac działa od wtorku do piątku w godz. 9-18.00, a w soboty i niedziele od godz. 11 do 17.00. Wstęp jest bezpłatny.

Widziałam pogodę ale w środę ma byc już słonecznie:tak::tak::tak:

Zmykam spać....gaszę światło;-)
Dobranoc!!!!

Witam sie znowu porannie! Wczoraj wybaczcie ale nie mialam sił ani ochoty zasiadac przed kompem. Jeszcze jak wrocilam z pracy to zabralam Maksa na spacer( i dobrze bo dzisiaj jest fatalnie na dworze:-( ). Wiecie co ostatnio bardzo mi szkoda,że Maks tak szybko rośnie:-( Jak widzę te dzieciaki w pracy juz duże-takie "cwaniaczki" rosna to chcialabym zatrzymać czas :-)

sienio jak Juleczka??? Zdrowka życze!!!
Madzienka krzesełko rewelacyjne, a cena!!!wow!!! no ale jak prezent to trza brać i korzystac ;-)
karlita kureteczka niczego sobie:-) bardzo fajna:-)
misia Panna rosnie jak trzeba! Super!:-) a my mamy cos takiego KRZESEŁKO DO KARMIENIA ZE STOLIKIEM SUN BABY 3kol (1204332342) - Aukcje internetowe Allegro rozni sie tylko pokrowcem na krzesle

wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia

zaraz zmykam do kumpeli, która będzie rodzić lada dzień (jak na moje oko) :rolleyes2:
później trzeba ogarnąć mieszkanie, zrobić obiad bo popołudniu mamy gości więc nie będzie już czasu na zajmowanie się chatką.

wysyłam Wam dużo słońca w ten deszczowy dzień. :happy2:

Lublin: Interaktywny Plac Zabaw dla najmłodszych ruszy w czwartek - 30 sierpnia 2010

Plac działa od wtorku do piątku w godz. 9-18.00, a w soboty i niedziele od godz. 11 do 17.00. Wstęp jest bezpłatny.

więc może jutro :-D

pytałaś o fotelik jaki chcemy kupić dla Małego

Fotelik Recaro Young Profi Plus 0-13 kg - porównanie cen w sklepach internetowych

rano sprawdziłam ją na deszczu jest rewelacyjna :tak: bardzo mi się podoba :tak::tak:

Hej, wczoraj nie zdążyłam doczytać jak musiałam lecieć.
Żyć żyję;-):tak::-D.
Co do spotkania to na Spotkaniowym;-):tak:.
No i muszę do kuchni zmykać - a do tego ta pogoda - nic bym nie robiła tylko spała:tak::-p.

Witajcie w tę piękna angielską pogodę
Już mi się nic nie chce, jeszcze jakiegoś wirusa złapałam boli mnie gardło i opryszczka mi wyskoczyła. Nikoś jest marudny już ok kilku dni i nie wiem co mu jest
Sienio życzę zdrówka a jak Julcia w przedszkolu
Karlita superowa ta kurtka i ładny kolor taki optymistyczny
Madziara współczuje ząbkowania , bo mnie to też powoli czeka
Marat halo tu my gdzie jesteś
Fogia to fajnie ze u Was ok i jest słodkie lenistwo powodzenia dla koleżanki

Witam się
sienio zdrówka! Oby wirusy szybko sobie poszły.:tak:
karlita super kurtka:-)
fornetk3 dużo zdrówka.
madzienka fajne krzesełko, będzie Julce służyć kilka latek.:-)
fogia a kiedy masz USG następne? Dobrze że spotkania " na szczycie" zakończone.
misia2010 super postępy robi Natalcia. Brawoo!!!
justyna2729 a Ty jak się czujesz? Jeszcze w dwupaku?:-) Jak po wizycie?
My szczęśliwie wróciliśmy w sobotę znad Morza, szkoda-tak szybko zleciało te 2 tygodnie. W niedzielę byliśmy na chrzcinach i nie było nawet jak zajrzeć, wróciliśmy późnym wieczorem. Wczoraj wielkie pranie, rozpakowywanie się i byłam na zakupach zimowych dla Kubusia bo wszystko za krótkie;-) Obkupiłam go w dresiki, bluzeczki, czapeczki, spodenki i kombinecon na zimę. Jeszcze tylko buty i może śnieg padać;-) Dzisiaj wieczorem jedziemy do pediatry, bo mały zakiprawiony od wczoraj a nie chcemy żeby się zwykły katar skończył tak jak ostatnio:sorry2: Dziś dalszy ciąg prania, prasowania. Miłego dzionka, lecę coś na obiad zrobić póki mały śpi.:-):-):-)

reklama
misia ja kupiłam na allegro używane krzesełko a normalnie jak nówka :-D a zapłaciłam mniej niż połowę ceny sklepowej :-D:-D

BRAWA DLA NATALKI
pięknie nam się rozwija szkrabek :-D:-D:-)

teraz mama będzie musiała solidnie pilnować !!!!!

sienio
zdróweczka dużo zyczę :-D:tak: nie dawaj się wirusom!! jak praca ??

Madzienka mąż dotarł zjadł obiad i poszedł na rower później wrócił na kąpiel Gabi poszedł ją uśpić i usnęli razem dzięki temu ja mogłam spokojnie popracować - odwaliłam kawał dobrej roboty :tak:

Madzia

dzięki, to i ja się rozejrzę na necie lub w komisie za jakimś używanym...bo w sklepie pioruńsko drogie:angry:
karlita podziwiam, skąd masz tyle energii????? po całym dniu z dzieckiem i w ciąży wieczorem jeszcze do pracy siadać i to w taką pogodę:szok::szok:
Misia my chwalimy sobie też krzesełko ikejowskie:-D:-D:-D

I gratulacje dla Natalcii.....:tak:

Zmykam spać....gaszę światło;-)
Dobranoc!!!!

oby w środę nie padało, bo k....można dostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ikeiowskie....hmmm....może by rodzinę w W-wie wykorzystać:blink::blink::sorry2::sorry2:

Witam sie znowu porannie! Wczoraj wybaczcie ale nie mialam sił ani ochoty zasiadac przed kompem. Jeszcze jak wrocilam z pracy to zabralam Maksa na spacer( i dobrze bo dzisiaj jest fatalnie na dworze:-( ). Wiecie co ostatnio bardzo mi szkoda,że Maks tak szybko rośnie:-( Jak widzę te dzieciaki w pracy juz duże-takie "cwaniaczki" rosna to chcialabym zatrzymać czas :-)

sienio jak Juleczka??? Zdrowka życze!!!
Madzienka krzesełko rewelacyjne, a cena!!!wow!!! no ale jak prezent to trza brać i korzystac ;-)
misia Panna rosnie jak trzeba! Super!:-) a my mamy cos takiego KRZESEŁKO DO KARMIENIA ZE STOLIKIEM SUN BABY 3kol (1204332342) - Aukcje internetowe Allegro rozni sie tylko pokrowcem na krzesle

fajne to krzesełko, na allegro kupowane??
dobrze, że wczoraj wykorzystaliście jeszcze pogodę:tak::tak:to dzieci w przedszkolu to już takie cwaniaczki?:szok::szok:

wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia

zaraz zmykam do kumpeli, która będzie rodzić lada dzień (jak na moje oko) :rolleyes2:
później trzeba ogarnąć mieszkanie, zrobić obiad bo popołudniu mamy gości więc nie będzie już czasu na zajmowanie się chatką.

wysyłam Wam dużo słońca w ten deszczowy dzień. :happy2:

udanego spotkania, nie zmoknij tylko za bardzo po drodze:tak::tak:

wzajemnie kochana :-D:-D:-D:-D

to co po kawałeczku ??

Zobacz załącznik 281830

och, i to nie jednym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hej, wczoraj nie zdążyłam doczytać jak musiałam lecieć.
Żyć żyję;-):tak::-D.
Co do spotkania to na Spotkaniowym;-):tak:.
No i muszę do kuchni zmykać - a do tego ta pogoda - nic bym nie robiła tylko spała:tak::-p.

nie przepracuj się!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie w tę piękna angielską pogodę
Już mi się nic nie chce, jeszcze jakiegoś wirusa złapałam boli mnie gardło i opryszczka mi wyskoczyła. Nikoś jest marudny już ok kilku dni i nie wiem co mu jest
Sienio życzę zdrówka a jak Julcia w przedszkolu
Karlita superowa ta kurtka i ładny kolor taki optymistyczny
Madziara współczuje ząbkowania , bo mnie to też powoli czeka
Marat halo tu my gdzie jesteś
Fogia to fajnie ze u Was ok i jest słodkie lenistwo powodzenia dla koleżanki

może ząbki idą?:sorry2:trzymaj się dzielnie i nie dawaj chorobie:no:

my na razie w domku siedzimy, zaczęłam robić obiadek i chałupkę trzeba ogarnąć bo jutro mamy gości aż z Pruszcza Gdańskiego:tak::tak:a po południu dziś do okulisty jedziemy i do kota trzeba zajrzeć:tak::tak:

Do góry