reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka
idziemy na basen:tak: my już zapłaciliśmy za cały miesiąc:tak:

dopiero odczytałam smska, wyłączyłam telefon bo się ładował, a młody usnął

co do sp 23, tam masz 12 zł za pół godziny:sorry2: my na razie zostajemy w Motyczu, bo zapłacone, zobaczymy jak jutro będzie, ostatnio chłopaki siedzieli godzinę, z H na 0,5 h nie opłaca się wchodzić, więcej by było krzyku niż kąpania:sorry2:

ps. jakby było ciepło jutro to idziemy na spacerek:tak:

aaa Madzienka jaki basen jest koło elfika?

no i H wstał i wyje:wściekła/y: zaraz mnie wyprowadzi z równowagi:wściekła/y: wyszła nam czwórka na górze i dwójka na dole czyżby to przez to:wściekła/y:

To jutro jak nie na spacerku to w Motyczu na pewno widzimy się....

My na pierwsze zajęcia idziemy w poniedziałek i zobaczymy jak będzie....

Basen koło Elfika:-D:-D:-D:-D:-Dna targach brzuszek i maluszek mieli stoisko a to jest ta szkoła Lubelska Szkoła Pływania – Nauka, Pływanie Niemowląt, Aqua Aerobic

Gratulacje dla Hubcia ząbeczków!!!!i oby humorek mu się poprawił i mamuski nie denerwował:-p:-p:-p

Kasia a my idziemy w poniedziałek na basen???na 19??

Jakie dołek?kochana no co Ty....ja też nie najlepiej czuję się przez tą pogodę....a poza tym jestem sama w tym Lublinie a w Krakowie miałam dużą grupę znajomych no i Lejdis z któymi spędzałąm czas....dobrze, że ukochany mój nie siedzi w firmie cały dzień bo bym zwariowała :)

jak masz dołka to pisz, wyżal się, możesz na priv:)

Na dołka polecam gorąca czekoladę z bitą śmietaną...OBŁĘD!!!!

hmm..ja czekam na męża, rosół zrobiony....więc mam czas klikać do was moje kochane...

Martyna napisz coś wiecej o sobie, gdzie mieszkacie i dlaczego Lublin....???
Zapraszamy również na aktywne mamy do naszej grupy... tam masz informacje o najbliższych spotkaniach http://aktywnemamy.pl/squad,show,18554.html

Martus dzieki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale to imprezka rodzinna wiec wolałabym cos mniej hard corowego:-D:-D:-D:-D

My też musimy krzesełko kupic i nie wiem jakie czy takie plastikowe czy z płyty????:oo::oo2:

Madzienka dzięki za link butelki LOVI to swietne rozwiazanie jak dziecko smoczka nie akceptuje moja zna smoczek i umie z niego pić to kwestia przywiązania do cysia emocjonalnego jes problemem,

Już 2 dni próbowałam Was poczytać ale miałam tak mało czasu ze mi to nie wychodziło i tyle się nazbierało że ciężko mi wszystko ogarnąć sorry!!

Ja jestem dzis i jutro sama bo M na zawodach w Poznaniu.

Talia jesli nie chcecie wydawac dużo kasy naprawdę polecam krzesełko z ikei na allegro można upolowac naprawdę tanio...ja kupiłam uzywane na działke za 10 zl tutaj przykładowa aukcja
KRZESEŁKO FOTELIK DO KARMIENIA IKEA używane (1218848885) - Aukcje internetowe Allegro

może ta buteleczka Wam pomoże bo coś Gabi uparta....

A na jakich zawodach...??:blink:

reklama
Wiecie co ta "operacja butla" mnie wykończy jestem na skraju wyczerpania bo moja Gabcia głodna marudzi a butli nie chce nawet deserkiem gardzi tylko cyca żąda a to juz 8 doba kiedy jej go nie daję.
Madzienka nie wiem czy butleka pomoze bo ona po prostu cyca chce i na sam widok butelki się wkurza i od siebie odpycha chyba z każdą by tak robiła, w sumie to mam butelke LOVI tylko z normalnym smoczkiem. Myslisz ze jest senes próbować z tym ustnikiem łyżeczką?
A mój M biega i jutro ma mistrzostwa polski w przełajach.

Wiecie co ta "operacja butla" mnie wykończy jestem na skraju wyczerpania bo moja Gabcia głodna marudzi a butli nie chce nawet deserkiem gardzi tylko cyca żąda a to juz 8 doba kiedy jej go nie daję.
Madzienka nie wiem czy butleka pomoze bo ona po prostu cyca chce i na sam widok butelki się wkurza i od siebie odpycha chyba z każdą by tak robiła, w sumie to mam butelke LOVI tylko z normalnym smoczkiem. Myslisz ze jest senes próbować z tym ustnikiem łyżeczką?
A mój M biega i jutro ma mistrzostwa polski w przełajach.

Wszyscy mówia że każde dziecko jest inne, ale może warto spróbować u naszych znajomych udało się i teraz mała pije z każdej butelki...może pomogła ta łyzka a może "dorosła" do butli a uparta była:tak::tak::tak:i długo walczyła ale dzieki łyżeczce cos jadła;-)
A jeśli masz butelke Lovi to wystarczy dokupic łyżeczkę CANPOL LOVI ŁYŻECZKA DO BUTELEK 4M+ i 6M+ kolory (1203285404) - Aukcje internetowe Allegro

no i się jakoś zachmurzyło:crazy:

Madzia
jak chcesz? dogadamy się jeszcze jutro co do tego aquaaerobiku:tak: jak masz ochotę możemy spróbować;-)

talia
ja też słyszałam że ta łyżeczka jest bardzo pomocna, ja bym spróbowała, a jak nie pomoże to może niekapek, ona jest już duża po co ją męczyć butlą, może niekapek pomoże:sorry2:

madzienka wyobraziłam sobie miny rodzinki jakbyś wyskoczyła z taką poduszką przy nich:-D:-D:-D fakt to nie na rodzinną imprezkę:-D

Ostatnia edycja:
talia PW!!!!

Witamy popoludniowo!
maltanka humorek kiepski przez pogode???
Madzienka ten fotelik z IKEI-fajna rzecz!:-) Cos u Was wczesniej zaczeli grzac!!!:-) A juz macie rozliczenie za tamten sezon?

Ostatnia edycja:
Kasia zapisałam nas na aqua na poniedziałek...teraz czekamy na smska/telefon od Pani czy zaczynamy w ten poniedziałek....
Udanych zakupów biedroneczkowych...

Sunday i reszta mam zajrzyjcie na spotkaniowy, czekamy na wasze deklaracje

Ale w domu się robi przyjemnie, a najważniejsze że w łazience robi się ciepło:tak::tak::tak:
Tak grzeją, u nas jakoś dziwnie z tymi licznikami jest....nie wiem czy juz rozliczali nas czy nie...

Madziarka jak przygotowania przedszkolaka przed jutrzejszym dniem...zakupy zrobione???

Madzienka widzialam!!!
maltanka jesli jedziecie za podestem do WC to beda od czwartku:-)
Madziarka to Julek idzie do przedszkola????????

reklama
Do góry