madzienka idziemy na basen my już zapłaciliśmy za cały miesiąc
dopiero odczytałam smska, wyłączyłam telefon bo się ładował, a młody usnął
co do sp 23, tam masz 12 zł za pół godziny my na razie zostajemy w Motyczu, bo zapłacone, zobaczymy jak jutro będzie, ostatnio chłopaki siedzieli godzinę, z H na 0,5 h nie opłaca się wchodzić, więcej by było krzyku niż kąpania
ps. jakby było ciepło jutro to idziemy na spacerek
aaa Madzienka jaki basen jest koło elfika?
no i H wstał i wyje zaraz mnie wyprowadzi z równowagi wyszła nam czwórka na górze i dwójka na dole czyżby to przez to
To jutro jak nie na spacerku to w Motyczu na pewno widzimy się....
My na pierwsze zajęcia idziemy w poniedziałek i zobaczymy jak będzie....
Basen koło Elfikana targach brzuszek i maluszek mieli stoisko a to jest ta szkoła Lubelska Szkoła Pływania – Nauka, Pływanie Niemowląt, Aqua Aerobic
Gratulacje dla Hubcia ząbeczków!!!!i oby humorek mu się poprawił i mamuski nie denerwował
Kasia a my idziemy w poniedziałek na basen???na 19??
Jakie dołek?kochana no co Ty....ja też nie najlepiej czuję się przez tą pogodę....a poza tym jestem sama w tym Lublinie a w Krakowie miałam dużą grupę znajomych no i Lejdis z któymi spędzałąm czas....dobrze, że ukochany mój nie siedzi w firmie cały dzień bo bym zwariowała
jak masz dołka to pisz, wyżal się, możesz na priv
Na dołka polecam gorąca czekoladę z bitą śmietaną...OBŁĘD!!!!
hmm..ja czekam na męża, rosół zrobiony....więc mam czas klikać do was moje kochane...
Martyna napisz coś wiecej o sobie, gdzie mieszkacie i dlaczego Lublin....???
Zapraszamy również na aktywne mamy do naszej grupy... tam masz informacje o najbliższych spotkaniach http://aktywnemamy.pl/squad,show,18554.html
Martus dziekiale to imprezka rodzinna wiec wolałabym cos mniej hard corowego
My też musimy krzesełko kupic i nie wiem jakie czy takie plastikowe czy z płyty????
Madzienka dzięki za link butelki LOVI to swietne rozwiazanie jak dziecko smoczka nie akceptuje moja zna smoczek i umie z niego pić to kwestia przywiązania do cysia emocjonalnego jes problemem,
Już 2 dni próbowałam Was poczytać ale miałam tak mało czasu ze mi to nie wychodziło i tyle się nazbierało że ciężko mi wszystko ogarnąć sorry!!
Ja jestem dzis i jutro sama bo M na zawodach w Poznaniu.
Talia jesli nie chcecie wydawac dużo kasy naprawdę polecam krzesełko z ikei na allegro można upolowac naprawdę tanio...ja kupiłam uzywane na działke za 10 zl tutaj przykładowa aukcja
KRZESEŁKO FOTELIK DO KARMIENIA IKEA używane (1218848885) - Aukcje internetowe Allegro
może ta buteleczka Wam pomoże bo coś Gabi uparta....
A na jakich zawodach...??